10 Eylül 2012, Pazartesi 10:06:58

THOMAS COOK easyJET İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Kendi havayolu şirketi Condor'daki uçaklarından 19 tanesini satan Thomas Cook, önümüzdeki yaz paket turları için easyjet'ten 80 bin koltuk almak için görüşme yaptığı bildirildi.
  • Thomas cook un easy jet ile yaptigi anlasma muhtemelen Turkiye pazari icin gecerli degildir. gelen yolcular yine Almanya -Turkiye arasi ucan Condor ucaklari ile getirilir.
  • thomas cook elindeki ucaklari satti . dogrudur. ama sattigi ucaklarin hepsini geriye lesae etti. (lesae back). iki tanesi haric. tum operasyonu eskisi gibi devam etmekte..ucaklari sadece kagit ustunde el degistirdi.. ote taraftan easy jet ile anlasir, bizim shgm de uyursa,,,,turk charter sirketlerine buyuk darbe gelir. thomas cook su anda zaten pgs, onur, sky tum sirketlere belli hatlari dagitmis durumda.

Tur operatörü Thomas Cook’un, ucuz havayolu şirketi easyjet’ten önümüzdeki yaz sezonu paket turları içn on binlerce koltuk için görüşme yaptığı belirtildi. Sunday Times’ta yer alan habere göre, söz konusu gelişme Thomas Cook yetkilileri tarafından da doğrulandı. Gazetede yer alan habere göre Thomas Cook ile easyjet arasında yapılan görüşmelerde Thomas Cook’un toplam kapasitesinin yüzde 3’ünün (80 bin) easyjet tarafından taşınması konusunda pazarlık yapılıyor.

Yaşadığı finansal krizin ardından Thomas Cook, filosunda bulunan 19 uçağı 294 milyon pound karşılığında satmıştı. Şirket ayrıca, İspanya’daki otellerin hisselerini ve Hindistan’daki işlerini devretmişti

THOMAS COOK easyJET İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Yorumlar

easyjet dogrudan yolcu getiremez ~ 12 yıl önce
Thomas cook un easy jet ile yaptigi anlasma muhtemelen Turkiye pazari icin gecerli degildir. gelen yolcular yine Almanya -Turkiye arasi ucan Condor ucaklari ile getirilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber de eksik var hocam ~ 12 yıl önce
thomas cook elindeki ucaklari satti . dogrudur. ama sattigi ucaklarin hepsini geriye lesae etti. (lesae back). iki tanesi haric. tum operasyonu eskisi gibi devam etmekte..ucaklari sadece kagit ustunde el degistirdi.. ote taraftan easy jet ile anlasir, bizim shgm de uyursa,,,,turk charter sirketlerine buyuk darbe gelir. thomas cook su anda zaten pgs, onur, sky tum sirketlere belli hatlari dagitmis durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000