27 Eylül 2011, Salı 16:55:55

RAKİBİ ÇOK TANIDIK...

Yunan işadamı Stelios Haji-Ioannou, kurucusu olduğu easyJet'e rakip olacak yeni bir havayolunu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Peki easyJet yönetimi bu girişime ne diyor?
Ucuzcu havayolu şirketi easyJet'in kurucusu Yunan işadamı Stelios Haji-Ioannou yeni bir havayolu için çalışmalara başladı. İsmi "FastJet" olarak belirlenen yeni şirketin web sitesi yayına girerken açılış sayfasında şimdilik sadece "By Stelios. Coming Soon" ifadeleri yer alıyor. 
 
Konuyla ilgili olarak easyJet'in internet sitesinde de bir açıklama yayınlandı. Açıklamada Stelios Haji-Ioannou'nun yeni havayolu kurma niyetini kendilerine ilettiği bildirilirken "Stelios tarafından kontrol edilen herhangi bir havayolu şirketi easyJet'in ve hissedarların haklarının ihlali anlamına gelir" uyarısı yapıldı. 
 
Açıklamada, EasyJet'in hissedarların haklarını korumak için Haji-Ioannou ile anlaşma yaptığı hatırlatılırken buna aykırı bir durum oluşması durumunda hukuki mücadeleye başlanacağı mesajı verildi. EasyJet açıklamasında şu ifade yer aldı: 
 
"FastJet'in faaliyetlerini genişletmesi veya Haji-Ioannou tarafından kontrol edilen herhangi bir şirketin hissedarların haklarını ihlal etmesi durumunda derhal hukuki girişimlerde bulunacağız"
RAKİBİ ÇOK TANIDIK...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000