12 Temmuz 2015, Pazar 09:22:10

Genç solist uçağa böyle bindi!

İskoçyalı müzik grubu Rewind'ın solisti James McElvar, EasyJet adlı havayolunun ekstra bagaj için kendisinden 45 sterlin talep etmesi üzerine, fazla kıyafetlerini üzerine giyerek uçağa bindi.
  • Dünyada ucuz maliyetli low cost olarak bir çok havayolu var herseyi pegasus nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum o yorumu yapan vatandaş eminim ki pegasus la seyahat ediyordur
  • Rock muzige laf söyleyen akıl fakiri,senin müziğini dünyada kim dinliyor acaba kaç tane global sanatcin var? Saçma sapan turkulerinle arabeskinle boğulmaya devam et. Sanatçı zaten normal olmaz her zaman aykırı dusunur kendine ozgudur. Senin gibi tekbtip koyunların olduğu yerde zaten sanat olmaz.ankara havası ile parmak şıklat anca.
  • Sacma sapan yorum yapip Pegasusa baglayan var. Nedir bu Pegasus alerjiniz. Karalamaktan bikmadinizmi.
  • Pop kültürü veya Rock'n Roll denilen saçma sapan müzik türü ile uğraşan ilkel yaratıklardan beklenecek bir hareket tarzı. 45 Pound ödememek için kendi hayatından oluyordu salak. Ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündü herhalde uyuşturucu ile uyuşmuş beyni ile.
  • tam ergen ya. su hareketlere bak salak yemin ederim gerizekali bu cocuk
  • Hastane masrafı 45 Sterlin' den fazla çıksa ne yapacak :)
  • Be aptal oglan, madem uyaniklik yaptin yanina alaydin bi tane BIM posetin tuvalette cikartip dolduraydin icine, seni G.O.P Sanzelize kafeye staja bekliyoruz, umut var sende.
  • Cok tatli olmus...hmm
  • Cok zekice.arada bi bende ayni seyi yapmayi dusunmuuyor diilim
  • Türk yapsa bunu 20 kötü ve saçma yorum gelirdi. Elin adamı yapmış eeee neden yazmıonuz. Yanlız adamın tip çok komik

İskoçyalı müzik grubu Rewind'ın solisti James McElvar, EasyJet adlı havayolunun ekstra bagaj için kendisinden 45 sterlin talep etmesi üzerine, fazla kıyafetlerini üzerine giyerek uçağa bindi. Parayı vermemek için 12 kat kıyafeti üzerine giyinerek uçağa binen McElvar, uçuş esnasında fazla sıcaktan bayıldı.

Rewind adlı İskoç müzik grubunun soliti 19 yaşındaki James McElvar, Londra'dan Glasgow'a dönerken ekstra bagaj parası vermemek amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu.

Valiz ağırlığı limitin üstünde olduğu için 45 sterlin ödemesi talep edilen McElvar, parayı ödemek istemeyince kıyafetleri valizden çıkarıp üstüne giyerek uçağa bindi. Altı tişört, beş kazak, üç pantolon, iki eşofman, iki ceket giyen ve iki şapka takan McElroy, uçakta sıcaklamaya başladı ve bayıldı.

Uçaktaki bir sağlık görevlisinin müdahalesiyle ayılan ve daha sonra hastaneye kaldırılan McElroy’un durumunun iyi olduğu bildirildi. Genç şarkıcı, olay anında kalp krizi geçirdiğini düşündüğünü söyledi.

Genç solist uçağa böyle bindi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

sawesya ~ 9 yıl önce
Dünyada ucuz maliyetli low cost olarak bir çok havayolu var herseyi pegasus nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum o yorumu yapan vatandaş eminim ki pegasus la seyahat ediyordur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52'ye ~ 9 yıl önce
Mozart'in bundan haberi var mi?
B-52 ~ 9 yıl önce
Aklın sıra bana cevap yazmışsın, ama yanlış yoruma yazmışsın...sorduğun soru kadar da saçma sapan olmuş. Ayrıca senin dinlediğin lümpen kültürü müziğini ( ! ) böğürenler ler senin kendilerini dinlediğini ne kadar biliyorlarsa; Mozart'ta o kadar biliyor.
B-52'ye ~ 9 yıl önce
Rock muzige laf söyleyen akıl fakiri,senin müziğini dünyada kim dinliyor acaba kaç tane global sanatcin var? Saçma sapan turkulerinle arabeskinle boğulmaya devam et. Sanatçı zaten normal olmaz her zaman aykırı dusunur kendine ozgudur. Senin gibi tekbtip koyunların olduğu yerde zaten sanat olmaz.ankara havası ile parmak şıklat anca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Senin söylediğin müzik türlerinden nefret ederim. Ben Mozart hayranıyım.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sacma sapan yorum yapip Pegasusa baglayan var. Nedir bu Pegasus alerjiniz. Karalamaktan bikmadinizmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Pop kültürü veya Rock'n Roll denilen saçma sapan müzik türü ile uğraşan ilkel yaratıklardan beklenecek bir hareket tarzı. 45 Pound ödememek için kendi hayatından oluyordu salak. Ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündü herhalde uyuşturucu ile uyuşmuş beyni ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergenyus ~ 9 yıl önce
tam ergen ya. su hareketlere bak salak yemin ederim gerizekali bu cocuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hastane masrafı 45 Sterlin' den fazla çıksa ne yapacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KURNAZ AMAAA ~ 9 yıl önce
Be aptal oglan, madem uyaniklik yaptin yanina alaydin bi tane BIM posetin tuvalette cikartip dolduraydin icine, seni G.O.P Sanzelize kafeye staja bekliyoruz, umut var sende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RİP ~ 9 yıl önce
şanzelize kafe kafandı malesef :/ typ liler basmış orayı da
Z.T ~ 9 yıl önce
Cok tatli olmus...hmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeki arkidass ~ 9 yıl önce
Cok zekice.arada bi bende ayni seyi yapmayi dusunmuuyor diilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al işte ~ 9 yıl önce
Türk yapsa bunu 20 kötü ve saçma yorum gelirdi. Elin adamı yapmış eeee neden yazmıonuz. Yanlız adamın tip çok komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklisun ~ 9 yıl önce
Hele riselu olayduuuu. Giyamat goperdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000