25 Haziran 2008, Çarşamba 12:26:51

easyJet'ten yolcularına kolaylık

Avrupa'nın önde gelen düşük tarifeli havayolu easyJet, yolcuların kilo limitini aşan bagajları için uçuştan önce ödeme yapmalarına imkan veren bir kolaylık başlattı.

Yeni uygulama, yolcuların ekstra bagajları için indirimli oranlardan yararlanarak İnternet üzerinden ödeme yapmalarını ve böylelikle havaalanında harcayacakları zamandan tasarruf etmelerini sağlıyor.
Yolcular her 3 kg'lık ekstra ağırlık için easyJet web sitesinden kupon alabilecekler. Böylece, seyahat günü havalimanı kontuarında ödenecek ücretle karşılaştırıldığında, 3 kg. başına 18 yerine 15 Sterlin ödeyerek 3 Sterlin'lik bir indirimden yararlanmış olacaklar.
Ekstra ağırlık ücretinin havaalanında ödenmesi hala mümkün olacak; ancak web sitesinden önceden yapılan ödemelere kıyasla daha yüksek ücretlere tabi olacak.
easyJet Ürün Geliştirme Müdürü, Peter Gerstle konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Ekstra ağırlık için önceden ödeme, yolculara para ve zaman kazandırmak adına easyJet'in geliştirdiği en son kolaylıktır. easyJet'in sektördeki öncü internet sitesi, easyJet.com'u, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde tasarladık ve bu sayede uçuş öncesinde yolcularımıza çok sayıda işlev ve büyük bir rahatlık sağlayarak havaalanında gerçekleştirecekleri işlemleri çok daha hızlı ve telaşsız bir hale getirmeyi başardık."

easyJet'ten yolcularına kolaylık

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000