19 Nisan 2012, Perşembe 11:49:54

EASYJET'TEN YEPYENİ BİR HİZMET

easyJet ve Booking.com, yeni bir otel işbirliğine imza attı. Artık easyJet yolcularının easyJet.com’dan otel rezervasyonu yapmak için 200.000’den fazla sebebi var.
  • avrupanin bir nymarali havayolu degildir. ona gelinceye dek cok sirket var.
  • sabiha gökçenden basele sudan ucuz uçuyorlar baseldende bütün avrupa şehirlerine uçuyorlar..tebrik eder başarılarını devamını dilerim..
Avrupa’nın 1 numaralı havayolu şirketi easyJet, Avrupa ve Dünya’nın otel rezervasyon lideri Booking.com ile özel bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Bu özel işbirliği ile easyJet yolcuları, Nisan ayı itibariyle, dünya çapında 200.000’den fazla otele rezervasyon yapma imkanına sahip oldu. Yolcular, easyJet web sayfasında yer alan sipariş ve rezervasyon bölümü üzerinden Booking.com’un konaklama servisini kullanarak easyJet destinasyonlarındaki 120.000’den fazla otele erişim imkanı buluyor.

Bu anlaşma “Konakladıktan sonra ödeme yap” gibi geliştirilmiş rezervasyon seçeneklerinin yanı sıra yolculara “En uygun Fiyat Garantisi” vererek en ideal otellerde en uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunuyor. Yolcular online uçuş rezervasyonlarını yaptıktan hemen sonra konaklama rezervasyonlarını yapabildikleri gibi, uçuş tarihlerine kadar dilekleri gün işlem yapma esnekliğine de sahip oluyor.

easyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Booking.com ile başlattığımız işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. easyJet olarak yolcularımızın hayatını kolaylaştırmak hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu işbirliği ile Türkiye’deki müşterilerimiz, Avrupa’nın önde gelen otellerini daha esnek opsiyonlar ve en uygun fiyat avantajlarından yararlanarak seçebilecekler” dedi.

easyJet ile işbirliklerinden duyduğu mutluluğu ifade eden Booking.com Pazarlama Üst Yöneticisi Paul Hennessy “Booking.com, easyJet müşterilerinin yüzbinlerce otel ve konaklama seçenekleri arasından en uygun fiyatları bulmalarını daha kolay hale getirecek” dedi.
EASYJET'TEN YEPYENİ BİR HİZMET

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
avrupanin bir nymarali havayolu degildir. ona gelinceye dek cok sirket var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sabiha gökçenden basele sudan ucuz uçuyorlar baseldende bütün avrupa şehirlerine uçuyorlar..tebrik eder başarılarını devamını dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000