21 Haziran 2012, Perşembe 08:42:10

EASYJET'TEN ANLAMLI KAMPANYA

easyJet, UNICEF ile işbirliği içerisinde hayata geçirilen yeni projesini duyurdu. easyJet, Temmuz ayı itibariyle uçuşlarında UNICEF’e bağış kampanyası başlatıyor...

 

easyJet, dünyanın önde gelen çocuk örgütü UNICEF ile dünya çocuklarının hayatlarını kurtarmaya yardımcı olacak, heyecan verici yeni bir iş birliği projesini açıkladı. Proje, easyJet’in tüm pan-Avrupa ağı üzerindeki yoğun yaz ve kış sezonu uçuşlarındaki 200 uçağında, 30 ülkeden 600’ün üzerinde rotaya seyahat eden 55 milyon yolcusuna ulaşacak.

Change for Good ismi ile tanıtılan iş birliği ile tüm easyJet yolcuları, uçuşları sırasında, kabin görevlilerinin kendilerine verdikleri özel tasarlanmış torbalar içerisinde yapacakları, diledikleri miktarda bağış ile dünyadaki ihtiyaç sahibi tüm çocuklara destek olma şansı bulacak.

easyJet yolcularının bağışları, UNICEF'in risk altındaki çocukların kızamık ve çocuk felcine karşı aşılanması veya sıtmadan korunmaları için cibinlik sağlanması gibi hayat kurtaran çalışmalarına kaynak sağlayacak.

UNICEF ile yeni bir ortaklık başlatmadan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden easyJet CEO’su Carolyn McCall; “Tüm dünyadaki çocuklara yardım ve destek taahhüdümüz bizi çok heyecanlandırıyor. Uluslararası projelerinde de UNICEF ile birlikte yer almak için sabırsızlanıyoruz. Yolcularımızın da bu hayati konuda bizlere destek vermekten mutluluk duyacaklarından eminiz” dedi.

UNICEF’in, Birleşik Krallık'ın en geniş ve hızlı büyüyen havayolu şirketi easyJet ile göklerde olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten UNICEF Yönetici Direktörü David Bull;

“easyJet ile işbirliğimiz, çocuklar için yürüttüğümüz hayati çalışmalara yeni kaynak oluşturmak ve aynı zamanda milyonlarca insana çalışmalarımızın amaçları hakkında bilgi vermek için eşsiz bir fırsat sağlıyor.  Markaları dünya çapında tanınan iki küresel kuruluş olarak, çocuklar için yeni ortaklığımız mükemmel bir uyum sağlıyor” dedi.

UNICEF’in dünyanın önde gelen havayolu şirketleri ile beraber yürüttüğü küresel bir açılım programı olan Change for Good projesi kapsamında bugüne kadar yaklaşık 53 milyon pound bağış toplandı.

EASYJET'TEN ANLAMLI KAMPANYA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000