10 Temmuz 2010, Cumartesi 11:51:21

easyJet’in yolcu sayısı %9,4 arttı

%9,4 artışla 4,5 milyondan fazla yolcu taşıyan easyJet’in doluluk oranı da %87,2 düzeyinde gerçekleşti.
  • Türkiye'de her yere neden uçamıyor EasyJet? Yolcu sayısı ve doluğunun artması; rekabet ve onun doğal sonucu olan ucuz bilet ederleri nedeniyledir. Darısı THY başına .
  • Her zaman söyledim, bu şirketten örnek alınması gereken o kadar çok uygulama varki. Uygulamalarının birçoğu radikal nitelikte uygulamalar ve oldukça mantıklı, herşeyi daha da kolaylaştıran, yolcuların memnnuiyetinmi daha da arttıran, moperasyon maliyetlerini inanılmaz düşüren uygulamalar. Uygulamalarını takip etmek için sık sık uçuyorum ve kendilerini sürekli geliştirdiklerini gözlemliyorum.
Avrupa"nın dördüncü, İngiltere"nin en büyük havayolu şirketi easyJet Haziran ayı yolcu istatistiklerini açıkladı. Haziran 2010"da önceki yıl aynı döneme göre %9,4 artışla 4,5 milyondan fazla yolcu taşıyan easyJet"in doluluk oranı da %87,2 düzeyinde gerçekleşti. easyJet"in yıllık yolcu sayısı da %7 artarak yaklaşık 47,7 milyona ulaştı.



Türkiye"de easyjet
Sabiha Gökçen Havalimanı"na ilk düşük maliyetli uçuşu 29 Mayıs 2006"da İsviçre"nin Basel-Mulhouse Havalimanı"ndan gerçekleştiren easyJet, bu dört yıllık dönem içerisinde Türkiye"deki uçuş noktası ve yolcu sayısını her geçen gün artırdı.

Toplam 8 rota
30 Mayıs 2010 itibariyle İstanbul dışında Bodrum, Antalya ve Dalaman"a da seferler gerçekleştiren easyJet Türkiye"ye Londra Gatwick- İstanbul, Londra Luton-İstanbul, Londra Gatwick– Antalya, Londra Stansted-Bodrum, Londra Stansted-Dalaman, Bristol-Bodrum, Liverpool-Bodrum ve Basel-İstanbul olmak üzere toplam sekiz rota ile hizmet veriyor.
easyJet’in yolcu sayısı %9,4 arttı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'de her yere neden uçamıyor EasyJet? Yolcu sayısı ve doluğunun artması; rekabet ve onun doğal sonucu olan ucuz bilet ederleri nedeniyledir. Darısı THY başına .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her zaman söyledim, bu şirketten örnek alınması gereken o kadar çok uygulama varki. Uygulamalarının birçoğu radikal nitelikte uygulamalar ve oldukça mantıklı, herşeyi daha da kolaylaştıran, yolcuların memnnuiyetinmi daha da arttıran, moperasyon maliyetlerini inanılmaz düşüren uygulamalar. Uygulamalarını takip etmek için sık sık uçuyorum ve kendilerini sürekli geliştirdiklerini gözlemliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000