05 Haziran 2010, Cumartesi 08:24:21

easyJet yolcu sayısını artırdı

İngiliz havayolu şirketi easyJet, İzlanda kaynaklı kül bulutu tarafından uçuşların kesintiye uğramasına rağmen geçen seneye göre yüzde 7.9 daha fazla yolcu taşıdı ve ilerideki olası kesintileri engellemek için kızılötesi duman dedektörü alımı yaptı.
  • bence de thy göre birçok alanda profesyonel ve hostesleri daha güler yüzlü ve anlayışlı.
  • Ne alakasi var THY ile kiyaslanamaz hic bi sekilde.
  • ucuz havayolu taşıyıcı olmasına rağmen hizmet anlayışları, profesyonellikleri ve müşteilerine verdikleri önem THY'nin çok çok üzerinde. bir kez denemekle bile aradaki farkı bariz bir şekilde görmek mümkün. başarılar diliyorum.

Açıklanan rakamlara göre geçen Mayıs ayında 3.95 milyon yolcu taşıyan easyJet, bu sayıyı 2010 Mayıs ayında 4.26 milyona çıkardı ve dolum faktörünü yüzde 2.3 puan arttırarak yüzde 83.5 seviyesine yükseltti. Hisseleri 2010 senesinde 5’de 1 oranında artması ile şirketin toplam değeri 1.83 milyar pound (2.7 milyar dolar) seviyesine ulaştı.

İzlanda üzerinden gelen duman bulutu Avrupa’nın uçuş trafiğini bir hafta süresince neredeyse tamamen kesmiş olsa da geçen ay bulutların dağılması ve uçaklara düzenleyicilerin konulması sayesinde kısıtlamaların azalması, uçuş kesintilerinin önüne geçti.

easyJet yolcu sayısını artırdı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bence de thy göre birçok alanda profesyonel ve hostesleri daha güler yüzlü ve anlayışlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne alakasi var THY ile kiyaslanamaz hic bi sekilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucuz havayolu taşıyıcı olmasına rağmen hizmet anlayışları, profesyonellikleri ve müşteilerine verdikleri önem THY'nin çok çok üzerinde. bir kez denemekle bile aradaki farkı bariz bir şekilde görmek mümkün. başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000