21 Nisan 2010, Çarşamba 10:53:49

easyJet yeniden göklere çıkıyor...

İngiltere ve Avrupa hava sahlarının açılmasının ardından easyJet bu sabah itibariyle bu bölgedeki uçuşlara yeniden başlayacağını açıkladı.

Uçuşlardaki kesintinin kapsamı nedeniyle normal operasyonlara dönmenin birkaç gün alacağı ve rötarların yaşanabileceği belirtildi. Bugün easyJet uçuşu olan yolcuların havaalanına gitmeden önce www.easyjet.com adresine giderek uçuşlarının son durumunu kontrol etmeleri gerekiyor.

Olabildiğince fazla sayıda yolcunun taşınabilmesi amacıyla bir sonraki bildirime kadar check-in işlemlerinin yeniden yapılması gerektiği bildirilirken, easyJet yetkilileri yolcuların aşağıdaki önemli noktalara dikkat etmesini öneriyor: 

Havaalanına gitmeden önce www.easyJet.com web sitesini ziyaret edin.  Uçuşların yeniden başlamasının yanı sıra zaman zaman uçuşa çok kısa süre kala hava ve volkanik kül koşullarına bağlı iptaller yaşanabileceğinden havaalanına gitmeden hemen önce web sitesini kontrol etmek gerekiyor

E-posta mesajlarınızı kontrol edin

Uçuşunuz iptal edilirse size durumu ve seçeneklerinizi bildiren bir e-posta gönderilecektir.

Havaalanına erken gidin! Check-in işlemleri uçuştan 1 saat önce kapanıyor...

Havaalanlarının çok yoğun olacağını unutmayın ve genelde 40 dakika* öncesine kadar devam eden check-in işlemlerinin mevcut durum nedeniyle uçuştan 1 saat önce kapanacağını dikkate alın. Sürenin 1 saat önceye çekilmesi mahsur kalmış olabildiğince fazla yolcunun bir an önce evine dönmesini sağlamak amacını taşıyor.

*Check-in işlemleri SSH Sharm El Sheik ve HRG Hurghada havaalanlarında 90 dakika önce son buluyor.

Havaalanında check-in yaptırın – online biniş kartları kabul edilmiyor

Online check-in işlemleri geçici olarak askıya alındığından biniş kartını daha önce online olarak düzenlemiş olan yolcular da dahil tüm yolcuların işlemlerini havaalanlarındaki check-in kontuarlarında yeniden yaptırması gerekiyor.  Bu uygulama da olabildiğince fazla sayıda mahsur kalmış yolcuya uçuş olanağı sağlama amacını taşıyor.

easyJet yeniden göklere çıkıyor...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000