22 Nisan 2010, Perşembe 18:16:31

easyJet tam kapasiteli hizmet veriyor...

easyJet tam kapsamlı hizmet vermeye başladı, yolcular evlerine beklenenden daha çabuk dönüyor...
  • Nedir bu easy jet olayı. easy jet uçuşa başladı, easy jet tam gaz gidiyor. Haberler hep easy jet üstüne. British, bmi ve diğerleri hala kış uykusundamı acaba?

İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi easyJet, dün neredeyse tüm tarifeli seferlerini gerçekleştirmesinin ardından bugün de toplam 1100 uçuşla 150.000’den fazla yolcu taşıyor. 

Şirket tarifeli seferlerine ek olarak bugün ayrıca büyük miktarda yolcunun mahsur kaldığı bölgelere yardım amaçlı 13 ek sefer düzenliyor.

Rezervasyonu bulunan çok sayıda yolcu ileriki tarihlere alternatif rezervasyonlar yaptığından, easyJet yurtdışında mahsur kalan yolcuların havaalanlarına gelerek beklenenden çok daha önce İngiltere’ye dönebileceklerini belirtiyor.

easyJet, sorunsuz biçimde geri dönebilmeleri için mahsur kalmış yolcularla temasa geçerek, uçuş yapabilecekleri en uygun havalimanlarına yönlendiriyor.

Yolcular evlerine dönünceye kadar dinlenmeyeceklerini belirten easyJet Başkanı Andy Harrison, konu hakkındaki görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor: “Ek seferler ve stand-by tedbirleriyle yolcularımızı beklenenden daha da kısa sürede evlerine ulaştırabileceğimize inanıyorum. Tüm yolcularımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum.”
 

easyJet tam kapasiteli hizmet veriyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Nedir bu easy jet olayı. easy jet uçuşa başladı, easy jet tam gaz gidiyor. Haberler hep easy jet üstüne. British, bmi ve diğerleri hala kış uykusundamı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000