10 Mayıs 2012, Perşembe 14:04:52

EASYJET RAKAMLARI AÇIKLADI

easyJet, 31 Mart 2012 tarihi itibariyle sona eren, altı aylık döneme ilişkin finansal raporunu açıkladı...
  • Pegasus karlılık rakamlarını artırmak istiyorsa Easyjet şirketinin stratejilerini çok iyi etüd etmelidir.

 

Açıklanan rakamlara göre easyJet, süreklilik ile uygulanan başarılı strateji sonucunda, cirosunu yüzde 15,7 oranında artırarak yükselen operasyonel ve finansal sonuçlara ulaştı.

easyJet, 2012 yılı altı aylık finansal rakamlarını açıkladı. easyJet durağan dönemden en az etkilenerek toplam cirosunu yüzde 15,7 oranında arttırarak 1 milyar 465 milyon pound’a çıkardı. easyJet’in toplam yolcu sayısı ise yüzde 5.4 oranında artarak 25.2 milyona ulaştı.

easyJet, duyurduğu varış saatlerini tüm ağ bölgesi içerisinde 15 dakika oynama süresiyle tamamlayarak gösterdiği yüksek performans ile genel müşteri memnuniyeti yüzdesini de yüzde 7 oranında arttırarak yüzde 85’e taşımayı başardı.

Açıklanan rakamlar ile ilgili değerlendirme yapan easyJet CEO’su Carolyn McCall;

"easyJet olarak, 2012 yılının ilk altı ayında müşteri memnuniyeti, operasyonel ve finansal performans alanlarında önemli gelişmeler kaydettik. Ayrıca hissedarlarımıza, yaklaşık 196 milyon pound geri kazanç sağladık. Çeşitli dalgalanmalardan etkilenen havacılık sektörü, bir yandan da ekonominin belirsizliğini sürdürmesi sebebiyle darbeler almaktadır. Ancak, düşük fiyat stratejisi, müşteri memnuniyet odaklı çalışma, sıkı maliyet ve sermaye yönetimi, easyJet’in hissedarlarını memnun edecek geri dönüşümü garantilemeye devam etmektedir" dedi.

EASYJET RAKAMLARI AÇIKLADI

Yorumlar

Pegasus ~ 12 yıl önce
Pegasus karlılık rakamlarını artırmak istiyorsa Easyjet şirketinin stratejilerini çok iyi etüd etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000