06 Eylül 2013, Cuma 08:28:43

EASYJET RAKAMLARI AÇIKLADI

easyJet, Ağustos ayı yolcu istatistik raporunu açıkladı...

easyJet, Ağustos ayı yolcu istatistik raporunu açıkladı. Ağustos 2013’de önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3.9 artışla 6.1 milyondan fazla yolcu taşıyan easyJet’in doluluk oranı da yüzde 92.8 olarak arttı. easyJet’in yıllık yolcu sayısı ise yüzde 4.1 oranında artarak 60.4 milyonu geçti. 

easyJet Ağustos 2013 yolcu istatistikleri:



Türkiye’de easyJet

Sabiha Gökçen Havalimanı’na ilk düşük maliyetli uçuşu 29 Mayıs 2006’da İsviçre’nin Basel-Mulhouse Havalimanı’ndan gerçekleştiren easyJet, bu yedi yıllık dönem içerisinde Türkiye’deki uçuş noktası ve yolcu sayısını her geçen gün artırdı.

Toplam 15 rota

30 Mayıs 2010 itibariyle İstanbul dışında Bodrum, Antalya, Dalaman ve İzmir’den de seferler gerçekleştiren easyJet Türkiye’ye Londra Gatwick-İstanbul, Londra Luton-İstanbul, Basel-İstanbul, Londra Gatwick– Antalya, Basel- Antalya, Manchester-Antalya, Londra Gatwick-Dalaman, Londra Stansted-Dalaman, Bristol-Dalaman, Edinburg-Dalaman, Manchester-Dalaman, Bristol-Bodrum, Londra Stansted-Bodrum, Liverpool-Bodrum, ve Londra Gatwick-İzmir, olmak üzere toplam 15 rota ile hizmet veriyor.
 

EASYJET RAKAMLARI AÇIKLADI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000