11 Ocak 2011, Salı 10:37:58

easyJet, İzmir uçuşları için gün sayıyor...

Yolcu sayısı açısından İngiltere’nin en büyük, Avrupa’nın 4. havayolu şirketi olan easyJet, İzmir uçuşları için geri sayıma başladı...
  • çok ucuz bir havayolu.türkiyeden sadece ingiltere ve basel uçuyor. uçuş ağına diğer avrupa noktalarınıda eklemeli..
  • Antalya'dan İzmir'e THY uçmuyor. Şaka gibi. Lufthansa'nın Münih'ten Berlin'e uçmaması mümkün mü? Kabul edilebilir gibi değil. Komik. Yok büyüyormuş yok şöyleymiş yok böyleymiş. Alman sunexprese vermişler uçak tam dolu gidiyor geliyor günde kaç sefer yapıyor, yer yok hatta. Yazık. İzmir'den yurtdışına yolcu yok diyerek de uçmuyorlardı lufthansa tarifeli uçuyordu her gün.
  • basel ucuslari full mu gidiyor ? easy jetin basel ucuslari hem gidiş hemde donus boş gidip geliyor. full giden bir a-319 servis tavani olan 39000 feet irtifaya basel gibi bir rota için.yaklaşik 3 saatlik ucus.. çıkamaz..easy jet giderken 38000 den gidip donuste 39000 dan geliyor. ve devamli boyle..
  • thy, pegasus isvicre ucuslarini dolduramazken, easyjet'in tum ucuslari basel'e full gidiyor ve full donuyor. Tam bir case konusu easyjet.

Avrupa’nın en çok tercih edilen 100 rotasında ve en büyük 50 havalimanında varlık göstererek 1 numaralı havayolu konumuna gelen easyJet, uçuş sayısını arttırmaya devam ediyor.

İngiltere’nin lider havvayolu şirketi easyJet İstanbul, Antalya, Bodrum ve Dalaman’dan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan da Londra uçuşlarına başlıyor. 

14 Mayıs 2011 tarihi itibariyle başlayacak olan uçuşlar haftada iki defa olmak üzere Salı ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek. easyJet fiyatlarıyla İzmir-Londra seferlerine ait biletler 16.12.2010 Perşembe itibariyle satışa sunuldu.

easyJet, İzmir uçuşları için gün sayıyor...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok ucuz bir havayolu.türkiyeden sadece ingiltere ve basel uçuyor. uçuş ağına diğer avrupa noktalarınıda eklemeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya'dan İzmir'e THY uçmuyor. Şaka gibi. Lufthansa'nın Münih'ten Berlin'e uçmaması mümkün mü? Kabul edilebilir gibi değil. Komik. Yok büyüyormuş yok şöyleymiş yok böyleymiş. Alman sunexprese vermişler uçak tam dolu gidiyor geliyor günde kaç sefer yapıyor, yer yok hatta. Yazık. İzmir'den yurtdışına yolcu yok diyerek de uçmuyorlardı lufthansa tarifeli uçuyordu her gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
basel ucuslari full mu gidiyor ? easy jetin basel ucuslari hem gidiş hemde donus boş gidip geliyor. full giden bir a-319 servis tavani olan 39000 feet irtifaya basel gibi bir rota için.yaklaşik 3 saatlik ucus.. çıkamaz..easy jet giderken 38000 den gidip donuste 39000 dan geliyor. ve devamli boyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy, pegasus isvicre ucuslarini dolduramazken, easyjet'in tum ucuslari basel'e full gidiyor ve full donuyor. Tam bir case konusu easyjet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000