03 Aralık 2012, Pazartesi 08:15:18

EASYJET İŞE ALACAK!

Avrupa’nın 1 numaralı havayolu şirketi easyJet, dünyanın her yerinden yeni mezunlara iş fırsatı sunuyor. 16 Aralık 2012 tarihine kadar devam edecek başvurular http://careers.easyjet.com/graduates/ adresinden yapılabiliyor.

İngiltere’nin en büyük havayolu şirketi easyJet, yeni mezun ya da 2013 senesinde mezun olacak 20 aday için Avrupa Yüksek Lisans Programı kapsamında işe alım süreci başlatıyor.  

easyJet, 600’den fazla rotaya 58 milyondan fazla yolcu taşıyan Avrupa’nın 1 numaralı havayolunda eşsiz bir deneyim için heves duyan yüksek motivasyonlu mezunları arıyor. Başarılı olan adayların Ekim 2013’te kalıcı göreve başlayabileceği bu sürecin tanıtım çalışmaları da başlatıldı. 


2 yıl sürecek olan program mezunlara; Operasyon, Finans ve Proje Yönetimi, Bilişim, Ticaret, Pazarlama ve İnsan Kaynakları gibi geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor.

easyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"easyJet olarak yeni mezunlara yatırım yapma ve onlara fırsatlar sunmanın bugünün zorlu ekonomik koşullarında çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz sadece mükemmel akademik kariyeri olan bir grup değil aynı zamanda projenin sunduklarını yapmaya hazır olan özel insanlar arıyoruz” dedi.


Projeye katılacak mezunlar, endüstrinin önde gelen profesyonellerinden öğrenme, kritik iş projelerinde deneyim kazanma ve easyJet operasyonlarında çalışan insanlarla tanışma fırsatına sahip olacak. Bu süreçte ayrıca, özel bir mentordan da destek alma fırsatı sunan bu program, “The Job Crowd’s 2012/2013” anketinde mezunların çalışmak istedikleri en iyi programlar arasında 35. sırada yer aldı. easyJet’in 2 yıldır devam eden projesinde bugüne kadar 9 farklı ülkeden 30 mezun görev yaptı.

Genç nüfusun istihdamını arttırmak hedefi ile İngiltere’de “WORKing for YOUth” adlı girişimin de üyesi olan easyJet’in programına başvurular http://careers.easyjet.com/graduates/ adresinden yapılabiliyor.

Yüksek Lisans Projesi Olguları

Başvuruların son tarihi    16 Aralık 2012
Minimum diploma notu   Minimum 2.2 ya da Avrupa eşdeğeri
Sektörler  Muhasebe ve Finans Yönetimi, İnsan Kaynakları ve İşe Alım, Bilişim ve Teknoloji, Lojistik, Taşıma ve Tedarik Zinciri, Yönetim ve Pazarlama, Reklam ve Halkla İlişkiler
Zamanlama                       Tam gün
Yer           Londra Luton Havaalanı
 

EASYJET İŞE ALACAK!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000