19 Kasım 2009, Perşembe 07:12:11

easyJet artık Galileo'da...

EasyJet, Galileo Rezervasyon Sitemiyle entegre oldu. Dünyanın ileri gelen Global Rezervasyon Sistemlerinden Galileo Türkiye ilk defa düşük maliyetli taşıyıcılarına bilet kesmeye başlıyor.

Galileo’nun 450 havayolu, 28,000 araba kiralama noktası ve 93,000 otelden oluşan envanterine ek olarak sadece kendi sitelerinden satışı destekleyen Düşük Maliyetli Havayolları (LCC) da ekleniyor.

Galileo’nun Türkiye müdürü Ece Bayar yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Acenteler artık Galileo üzerinden, bildikleri komutlarla, Avrupa’nın en büyük LCC taşıyıcılarından olan EasyJet’e (U2) rezervasyon yapabilecekler. Artık Easyjet rezervasyonları için havayolunun internet sitesini veya başka bir kanalı kullanmak zorunda değilsiniz.

Hızlı, güvenilir ve kolay kullanım sağlayan bu ürünle, Galileo; acentelere hem geleneksel havayolları hem de Düşük Maliyetli Havayolları’nı aynı anda ve aynı kayıt altında rezervasyon yapma imkanı sağlıyor. Hem de LCC’nin kendi web sitesinden 4 kat daha hızlı olarak.

Başka bir yenilik ise, yeni bir satış kanalını da beraberinde getiriyor. Easyjet uçuşlarına rezervasyon yapıp, bilet kesebileceğiniz gibi Easyjet’in hızlı boarding ve bagaj seçenekleri gibi extra ücretli hizmetlerinin rezervasyon ve satışını da Galileo’dan yapabileceksiniz. Bu sayede, müşterinize kusursuz bir hizmet sunacaksınız. Muhasebe entegrasyonu ise Galileo MIR ile otomatik olarak olacaktır.

Yüksek verimliliği hedefleyen bu ürüne acentelerimiz ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Amacımız seyahat acentelerine kusursuz hizmet verebilmeleri için en geniş şekilde içerik sağlamaktır. Bu amaçla teknolojinin tüm yeniliklerini kullanıyoruz ve Galileo Türkiye olarak tüm Dünya ile eş zamanlı bu yenilikleri acentelerimize sunuyoruz. Easyjet ile başlayan LCC entegrasyonu, yakın zamanda başka LCC katılımları ile gelişerek devam edecek.’

easyJet artık Galileo'da...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000