26 Aralık 2011, Pazartesi 15:43:55

EASA ANKARA’DA UYARDI!

Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı EASA, haftasonunda Türkiye’deki havacılık sektörü ile bir araya geldi. Toplantıda uçuş emniyeti vurgusu yapıldı.
  • Logodaki Civil nezaman Cival oldu? Ingilizce beyler ingilizceeeee
  • Bilal Bey'in İngilizce'si okuma, yazma ve konuşulanı anlama manasıdna çok iyidir. Konuşma olarak çok iyidir diyemem ama sektörde benim diyen pek çok üst düzey yöneticiden daha iyidir. Ayrıca yapılan işin gereği kadar İngilizce kafidir. Tercumanla katılsa bir Türk olarak daha guru duyardım.
  • Bildiğimiz boş işler bunlar. EASA'da kim oluyor Havacılık sektörüyle toplantı yapıp onları uyarıyor. EASA'nın muhatabı SHGM'dir. EASA ne istiyorsa SHGM'ye söğler SHGM'de gerekli önlemleri alır ve aldırır. Türkiye EASA'nın müstemlekesimidir ki böğle manasız ve mantıksız işler yapılıyor. Yani bir bu eksikti yapılan yanlıştır ve kabul edilmesi de mümkün değildir. Umarım Dış İşleri Bakanlı ve Ulaştırma Bakanlığı bu konuyla ilgilenir.
  • Birde adamlar da FRANSIZ Ingilizcesi oldugunu dusun :)
  • EASA daha bebek emeklemedi bile. Sirket yoneticileride "yes" "yes" demistir toplanti olmustur. Bilal Eksi'nin Ingilizce anlasma ve konusma yetenegi varmiydi ? Bu toplantiya katilmis ama acaba tercuman mi kullandi?
Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı EASA, Türkiye’deki EASA onaylı havacılık şirketlerinin üst düzey yetkililerini Ankara’da topladı.

Toplantıya havayolu şirketlerinin yanı sıra bakım onarım ve diğer havacılık şirketleri de katıldı.

EASA yetkilileri, toplantı süresince uçuş emniyetine uyulması konusunda uyarılarda bulundu, uçuş emniyetinin göz ardı edilmemesi konusunda dikkat çekti.

Toplantının kapanış konuşmasını ise Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptı. Ekşi de benzer konulara vurgu yaptı.

©AirportHaber.com

EASA ANKARA’DA UYARDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Logodaki Civil nezaman Cival oldu? Ingilizce beyler ingilizceeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilal Bey'in İngilizce'si okuma, yazma ve konuşulanı anlama manasıdna çok iyidir. Konuşma olarak çok iyidir diyemem ama sektörde benim diyen pek çok üst düzey yöneticiden daha iyidir. Ayrıca yapılan işin gereği kadar İngilizce kafidir. Tercumanla katılsa bir Türk olarak daha guru duyardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bildiğimiz boş işler bunlar. EASA'da kim oluyor Havacılık sektörüyle toplantı yapıp onları uyarıyor. EASA'nın muhatabı SHGM'dir. EASA ne istiyorsa SHGM'ye söğler SHGM'de gerekli önlemleri alır ve aldırır. Türkiye EASA'nın müstemlekesimidir ki böğle manasız ve mantıksız işler yapılıyor. Yani bir bu eksikti yapılan yanlıştır ve kabul edilmesi de mümkün değildir. Umarım Dış İşleri Bakanlı ve Ulaştırma Bakanlığı bu konuyla ilgilenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birde adamlar da FRANSIZ Ingilizcesi oldugunu dusun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EASA daha bebek emeklemedi bile. Sirket yoneticileride "yes" "yes" demistir toplanti olmustur. Bilal Eksi'nin Ingilizce anlasma ve konusma yetenegi varmiydi ? Bu toplantiya katilmis ama acaba tercuman mi kullandi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000