16 Mayıs 2011, Pazartesi 11:30:32

ASIL NEDENİ NE OLABİLİR?

AirportHaber başyazarı Sefa İnan, bu haftaki köşesinde Türkiye'nin EASA'ya neden hala üye olmadığını sorguluyor.
  • Bugün, değişik milletlerin kokpit içi, kabin, hatta yolcu ile münasebetlerinin, dolayısıyla havacılık anlayışının değişiklik arz etmesi hepimizin malumudur. Halbuki medeniyet BİRdir. Hiç kimsenin birbiri üzerinde din, ırk, renk üstünlüğü yoktur. Üstünlük TAKVAdan ibarettir. Dolayısıyla havacılıkda da medeniyetin BİRliği TAKVAdan ibarettir.Bunun tersi yaklaşımlar ASİL KANın ayaklar altına alınması neticesini doğurur!Havacılığın ülkemizde COPY-PASTE sisteminin neticesinde oluştuğunu görmek gerekse de, sorunun kaynağının Türk-İslam SENTEZİne kadar uzandığını görmek abesle iştigal DEĞİLDİR!
  • Sorarım size neden EASA üyesi olmadığım halde uymak zorunda olduğumu... Her avrupaya uçan FAA veya RU uçaklar birebir EASA ya mı uymak zourunda.... Senin kabullenmediğin Cyprus çatır çatır her yere uçarken ERCAN dan 2 cycle yapmadan uçamıyorsun ERCAN chartlarda bile görünmüyor. Oturduğun yerden rum kesimine tepkini göstermen kimsenin EASASINDA değil ama ÜÇ ayda lisans sahibi yaptığın bığı yeni terlemiş uzmanların release edeceği uçak rumlardan veya rum bayrağını tanımandan daha vahim..... Sefa Bey artık lisansinı temdit ettirme kaygısı taşımıyor sanırım.Geldiği orijine katkıda bulunuyor önyargıları unutalım artık HER AKLİ SELİM DÜŞÜNENLERE SAYGILAR
UTED Onursal Başkanı ve AirportHaber başyazarı Sefa İnan, bu hafta köşesinde yazdığı konuyla yine adından çok söz ettirecek. İnan, Türkiye'nin kriterleri ve mevzuatı itibariyle EASA'ya üye olması gerektiğini ancak bunun henüz neden hala gerçekleşmediğini sorguluyor.

Haberin tüm detayları ve Sefa İnan'ın yazısının tamamı için TIKLAYINIZ...
ASIL NEDENİ NE OLABİLİR?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün, değişik milletlerin kokpit içi, kabin, hatta yolcu ile münasebetlerinin, dolayısıyla havacılık anlayışının değişiklik arz etmesi hepimizin malumudur. Halbuki medeniyet BİRdir. Hiç kimsenin birbiri üzerinde din, ırk, renk üstünlüğü yoktur. Üstünlük TAKVAdan ibarettir. Dolayısıyla havacılıkda da medeniyetin BİRliği TAKVAdan ibarettir.Bunun tersi yaklaşımlar ASİL KANın ayaklar altına alınması neticesini doğurur!Havacılığın ülkemizde COPY-PASTE sisteminin neticesinde oluştuğunu görmek gerekse de, sorunun kaynağının Türk-İslam SENTEZİne kadar uzandığını görmek abesle iştigal DEĞİLDİR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sorarım size neden EASA üyesi olmadığım halde uymak zorunda olduğumu... Her avrupaya uçan FAA veya RU uçaklar birebir EASA ya mı uymak zourunda.... Senin kabullenmediğin Cyprus çatır çatır her yere uçarken ERCAN dan 2 cycle yapmadan uçamıyorsun ERCAN chartlarda bile görünmüyor. Oturduğun yerden rum kesimine tepkini göstermen kimsenin EASASINDA değil ama ÜÇ ayda lisans sahibi yaptığın bığı yeni terlemiş uzmanların release edeceği uçak rumlardan veya rum bayrağını tanımandan daha vahim..... Sefa Bey artık lisansinı temdit ettirme kaygısı taşımıyor sanırım.Geldiği orijine katkıda bulunuyor önyargıları unutalım artık HER AKLİ SELİM DÜŞÜNENLERE SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000