23 Nisan 2010, Cuma 11:58:58

ANTALYA'YA İLK SİMÜLATÖR

ER-AH Uçuş okulunun, İsviçre’den satın aldığı ELITE S812 FNTP II simülatör, sivil havacılık otoritelerinin denetiminden geçti ve EASA onayı aldı.
  • Aslında simülatör olayı çok faydalı ve iyi bir eğitim için olmazsa olmaz bir gereklilik bu yüzden bu yatırımı yaptıkları için firmayı tebrik ederim ama biz Türkiye olarak sivil havacılık olarak EASA ya üye miyiz ki denetim ve onay belgesini EASA dan aldık ? Ayrıca bu denetim ve onay için hem simülatör üreticisine ve Easa ya ve Avusturya Sivil Havacılık yetkililerine ne kadar ödeme yapıldı ? Listede ismimiz gözükmüyor :( http://www.easa.eu.int/ws_prod/g/g_links.php
  • Similatör alınması sevindirici bir olay hayırlı olsun, en azından aletleri çalışmayan uçaklarda eğitim alan pilot adayları similatör sayesinde alet nedir görürler.
  • antalyada işler er ah a kalmış hadi hayırlısı:))
  • gun gectıkce gelısıyoruz.hayırlı ugurlu olsun.
  • "grafiklerin FSX'ten daha kötü olması doğal" diyecektim.
  • Bu tür simulatörlerde grafiklerin FSX'ten olması doğal, amaç alet prosedürlerini çalışmak olduğu için kokpit içi enstrümanlara ve kumanda etkilerine daha çok önem veriliyor.
  • Simulatörün grafiği biraz kötü gibi. Ben pek anlamam bu işlerden ama sanki FSX yüklenmiş de mesh scenery yüklenmemiş gibi. Neyse, hayırlı olsun.
  • Antalya'da uçuş ve teorik bilgi eğitim yetkilerinin tümüne sahip iyi bir uçuş okuluna ihtiyaç vardı. Bu bölgede uçuş eğitimi almak isteyen yerli ve yabancı öğrenci potansiyeli mevcuttur. Müfredata uygun eğitim verdikleri, eğitmen kadrosu ile uçak filosunu güçlendirdikleri takdirde başarılı olacaklarına inanıyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun. DBK.
  • Adresi Tarım Mah. Perge Bulvarı Plaza Silyon İş Merkezi N0 69, Kırcamii'den Sunexpresse giden yol üzerinde Andeva Hastanesine gelmeden önce ana cadde üzerinde sağ kolda tabelayı görebilirsiniz.
  • bende uçmaya gelmek istiyorum.. lütfen antalyadaki adresini verirmisiniz?

Antalya’nın ilk ve tek pilot eğitim merkezi ER-AH, yeni simülatörüne kavuştu. İki yıldır Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda pilotluk eğitimi veren ve bir süre önce Antalya’da da şube açan Er-Ah uçuş okulunun, yeni simülatörleri denetimden başarıyla geçti.

 

Türk ve Avusturya Sivil Havacılık yetkilileri tarafından denetlenerek EASA onayı yapılan simülatörde, tek ve çift motorlu uçak ve alet eğitimleri verilecek.

 

ER-AH Uçuş Eğitim Okulunun filosunda 1 adet Cessna 152, 3 adet de Cessna 172 tipi olmak üzere 4 adet eğitim uçağı bulunuyor.

 

Okul, yakın gelecekte filo yenileme çalışmaları kapsamında tek ve çift motorlu uçak alacak.

 

Antalya Havalimanı’ndaki yoğunluktan dolayı, bu meydandaki uçuş eğitimlerini sadece 15 Kasım ile 15 Mart tarihleri arasında yapabilen Er-Ah, uçuş faaliyetlerini; Isparta, Gazipaşa ve çevre havalimanlarında gerçekleştiriyor.



ANTALYA'YA İLK SİMÜLATÖR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında simülatör olayı çok faydalı ve iyi bir eğitim için olmazsa olmaz bir gereklilik bu yüzden bu yatırımı yaptıkları için firmayı tebrik ederim ama biz Türkiye olarak sivil havacılık olarak EASA ya üye miyiz ki denetim ve onay belgesini EASA dan aldık ? Ayrıca bu denetim ve onay için hem simülatör üreticisine ve Easa ya ve Avusturya Sivil Havacılık yetkililerine ne kadar ödeme yapıldı ? Listede ismimiz gözükmüyor :( http://www.easa.eu.int/ws_prod/g/g_links.php

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Similatör alınması sevindirici bir olay hayırlı olsun, en azından aletleri çalışmayan uçaklarda eğitim alan pilot adayları similatör sayesinde alet nedir görürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
antalyada işler er ah a kalmış hadi hayırlısı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gun gectıkce gelısıyoruz.hayırlı ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"grafiklerin FSX'ten daha kötü olması doğal" diyecektim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tür simulatörlerde grafiklerin FSX'ten olması doğal, amaç alet prosedürlerini çalışmak olduğu için kokpit içi enstrümanlara ve kumanda etkilerine daha çok önem veriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Simulatörün grafiği biraz kötü gibi. Ben pek anlamam bu işlerden ama sanki FSX yüklenmiş de mesh scenery yüklenmemiş gibi. Neyse, hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya'da uçuş ve teorik bilgi eğitim yetkilerinin tümüne sahip iyi bir uçuş okuluna ihtiyaç vardı. Bu bölgede uçuş eğitimi almak isteyen yerli ve yabancı öğrenci potansiyeli mevcuttur. Müfredata uygun eğitim verdikleri, eğitmen kadrosu ile uçak filosunu güçlendirdikleri takdirde başarılı olacaklarına inanıyorum. Ülkemiz için hayırlı olsun. DBK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adresi Tarım Mah. Perge Bulvarı Plaza Silyon İş Merkezi N0 69, Kırcamii'den Sunexpresse giden yol üzerinde Andeva Hastanesine gelmeden önce ana cadde üzerinde sağ kolda tabelayı görebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende uçmaya gelmek istiyorum.. lütfen antalyadaki adresini verirmisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000