28 Mayıs 2014, Çarşamba 16:41:07

AMAC AEROSPACE FALCON YETKİLİ MERKEZİ OLDU

AMAC Aerospace Turkey’in, havacılık hizmetleri alanına yaptığı hızlı ve başarılı girişten sonra, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tesisine, Dassault Falcon tarafından ‘Yetkili Servis Merkezi’ statüsü verildi.
  • Tebrikler, başarıların devamını dilerim.
  • İphone ne bilion 900 un mu var ?? Biz falkonla bakıma ingiltereye deil, BASEL e gidiyoruz, gene gideriz AMAC da her seyi yaptırcanmı?? bitik seri 900 reklam kokmus ....
  • Tebrikler.Hayırlı olsun,AMAC ve Türkiye için.
  • Teknik mudur Atilla inşallah başarılı olur bu işte. Böyle yatırimlarda 2 numara küçük gelir tecrübesi. Kimse yanlış anlamasin dünyaya açılan bir firmada bilginin yüksek seviyede pazarligin hat safada olması gerek. inşallah arada kaynar. Bolsanslar
  • iyi oldu bakima ingiltereye gerek kalmadi

İş jeti bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, önemli bir başarıya imza attı. Bu sene içerisinde Falcon 900 ve Falcon 900EX EASy modelleri için EASA Part-145 onayı alan AMAC Aerospace Turkey’in, Falcon 2000 ve Falcon 2000EX EASy serisi için bakım onayını yaz aylarında ve Falcon 7X onayını ise yıl sonuna kadar alması öngörülüyor.

Dassault Aviation tarafından Yetkili Servis Merkezi statüsü verilen AMAC Aerospace Turkey, dünyada yılın en önemli havacılık fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen Avrupa İşjeti Havacılık Konferansı ve Fuarı - EBACE 2014’te Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketini aldı. Yetkili Servis Merkezi (ASC) plaketi, Dassault Aviation Kıdemli Başkan Yardımcısı Jacques Chauvet tarafından AMAC Aerospace Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Kadri Muhiddin’e takdim edildi. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı’nın vermiş olduğu EASA sertifikasyonu ile bakım hizmetleri kapasitesi artan AMAC Aerospace Turkey, Falcon 900/900EX EASy bakım yetkisinin yanısıra Pilatus PC-12 NG serisi uçaklarda da üs ve hat bakım hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Falcon Operatörleri Artık Daha Rahat
Türkiye ve bölgesindeki uçak türleri için geniş bir yelpazede hizmet sunmayı amaçlayan AMAC Aerospace Turkey, hizmetlerini daha da genişletmeyi hedefliyor.

Dassault Falcon’dan ASC plaketi almaktan ötürü büyük bir onur yaşadıklarını söyleyen AMAC Aerospace Turkey’in Operasyon Direktörü Atilla Güney:“ Amac Aerospace Turkey olarak hedeflerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Amacımız, Dassault Falcon uçak sahip ve operatörlerine her zaman ‘first class’ bakım hizmet ve desteği vermektir.” dedi.

2013 yılında Türkiye’de bakım hizmeti vermeye başlayan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 1.500 metrekarelik hangarı bulunan VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, aynı zamanda Pilatus PC-12NG’nin de Türkiye ve Ortadoğu satış haklarını elinde bulunduruyor.



AMAC AEROSPACE FALCON YETKİLİ MERKEZİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

SA ~ 10 yıl önce
Tebrikler, başarıların devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ipohe 2 ~ 10 yıl önce
İphone ne bilion 900 un mu var ?? Biz falkonla bakıma ingiltereye deil, BASEL e gidiyoruz, gene gideriz AMAC da her seyi yaptırcanmı?? bitik seri 900 reklam kokmus ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ÜLKER ~ 10 yıl önce
Tebrikler.Hayırlı olsun,AMAC ve Türkiye için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Teknik mudur Atilla inşallah başarılı olur bu işte. Böyle yatırimlarda 2 numara küçük gelir tecrübesi. Kimse yanlış anlamasin dünyaya açılan bir firmada bilginin yüksek seviyede pazarligin hat safada olması gerek. inşallah arada kaynar. Bolsanslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
iyi oldu bakima ingiltereye gerek kalmadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000