02 Nisan 2015, Perşembe 16:03:57

YÜKSEKOVA'DA SONA GELİNDİ

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım ve DHMİ Alt Yapı Genel Müdürü Fatih Tahran, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden Yüksekova Havalimanı’nı denetledi.
  • Yahu anlamadığım birşey var. Neden havaalanı yapılırken kulesi de yapılmıyor. aygem ciler sorum size, siz stal meydan mı yapıyorsunuz oraya ? Aynı şeyi ordu giresun da da gördük.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Esenboğa havalimanı başmüdürünün ne işi var orada, Genel müdür yardımcısı mı oldu yoksa ?
  • Genel Müdür göreve yeni geldi. Sayın Valimiz uzun zamandır Havalimanı inşaatını takip ediyor. O yüzden Genel Müdüre Havalimanı ile ilgili bilgi verdi. Şu an orada DHMİ den yetkili yok. Havalimanı DHMİ ye teslim edilene kadar her şeyi şirket bilir. Vali bey nezaketen Genel Müdüre bilgi vermiştir. Her şeyin altında bir şey arayan zihniyetin yüzünden ilerleyemiyoruz...
  • Orgi kadar başınıza taş düşsün dünyanın deniz üstüne yapılan 3 havalimanı oraya günde bir sefer uçak iner orgiye 5 sefer bilip bilmeden yorum yazmayın kardeşim.göreceğiz hangisi ölü yatırım olacak zamana kalmış..
  • Hayırlı olsun ama sayin DHMI yetkilerinin yıllardır devam eden Van Havalimanı inşaatı toplanma merkezini andıran terminal Binası ve Köy yollarından kotu yol ve otoparkı ne zaman bitecek. Depremden sonra onbinlerce konut yapıldı ama havalimanı harabe eyyyy yetkililer
  • önce dhmi yi iyi bir denetlemenizi bekliyorduk sayın g. müdür
  • Dhmi Altyapı Genel Müdürü veya Van Havalimanı Genel Müdürü diye bir ifade konuyla ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyor.
  • Maşallah terminal içi tamamlanmış, Allah hayırlısıyla kazasız belasız açılmasını nasib etsin. Çok meşakkatli, sabotajlı, tehditlere karşı sebat edilerek gelindi bugünlere.. Bu havalimanının yapılabilmesini sağlayan ortamı oluşturan, Çözüm sürecini başlatıp bu hayırlı yatırımlar ile Türkiye'nin bütünlüğünü perçinleyenlerden Allah razı olsun. lamı cimi yok, tek denebilecek ; helal olsun demektir.
  • bilgi vermesi gereken genel müdürken vali bilgi veriyor genel müdüre. ne günlere kaldı dhmi.

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım ve DHMİ Alt Yapı Genel Müdürü Fatih Tahran, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden Yüksekova Havalimanı’nı denetledi.

Denetleme heyetine Van Ferit Melen Havaalanı Genel Müdürü Veysel Gür, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Yüksekova Alt yapı Sorumlusu Şükrü Ergezer ve Yüksekova Üst Yapı Genel Müdürü Hikmet Yardak eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, “Bizim için çok önemli olan Hakkari Yüksekova Havalimanı’nın açılışının tarihini belirlemek ve en kısa zamanda hizmete sunmak idi. Bunun gerekli görüşmelerini yaptık, teftişimizi yaptık, sorumlularla konuştuk. Sayın valimizin bize verdiği bilgilerin ışığında görüyoruz ki çok az bir yolumuz kalmış" dedi.

En kısa zamanda havalimanını bitirmek istediklerini ifade eden Yıldırım, "Tabi şu tarihte diye telaffuz etmek doğru olmaz, çünkü teknik bir iştir bu. Ama en kısa zamanda inşallah bölge insanının hizmetine girecektir ve çok da güzel bir havalimanı olarak girecektir. Diyebilirim ki bölgedeki en güzel havalimanlarından biri olmuştur. Hatta sınır ötesine bile hizmet edebilecek bir havalimanı olacaktır" şeklinde konuştu.

Havalimanının açılışından sonra bölge insanının ekonomik olarak rahatlayacağını ifade eden Yıldırım, “Gelen giden insan sayısı artacaktır ve bu ahaliye yansıyacaktır. Bu manada buranın çehresi değişecektir” dedi.

Projenin sonuna geldiklerini vurgulayan Yıldırım, “Biraz uzamış bir projedir, normaldir, zor şartlarda burada bu iş yapıldı. Çok fedakarlıklarla yapıldı, ama sonuna gelinmiştir. Bu müjdeyi de vermiş olalım. Seçimlerden önce devreye almış olacağız” dedi.
DHMİ Alt Yapı Genel Müdürü Fatih Tahran ise, vali ve kaymakama teşekkür ederek, “Onların projeyi sahiplenmesi ile bugünlere geldik. Yılın ilk yarısında inşallah Hakkari Yüksekova Havalimanı’na ilk uçak inecek. Ondan sonra ilk fırsatta tarifeli seferler devreye girecek. Bu havalimanının yöre ve bölge halkı açısından öneminin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Başbakan’ın talimatı ile çalışmaları hızlandırdıklarını kaydeden Tahran, hava ve iklimin müsait olduğunu belirterek, havalimanının haziran ayından önce tamamlanıp hizmete sunulacağını belirtti.











YÜKSEKOVA'DA SONA GELİNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

kule yok ~ 9 yıl önce
Yahu anlamadığım birşey var. Neden havaalanı yapılırken kulesi de yapılmıyor. aygem ciler sorum size, siz stal meydan mı yapıyorsunuz oraya ? Aynı şeyi ordu giresun da da gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOPAL OSMAN ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa ~ 9 yıl önce
Esenboğa havalimanı başmüdürünün ne işi var orada, Genel müdür yardımcısı mı oldu yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malkoçoğlu ~ 9 yıl önce
evet oldu senin daha haberin yok mu?
ARFF ~ 9 yıl önce
Genel Müdür göreve yeni geldi. Sayın Valimiz uzun zamandır Havalimanı inşaatını takip ediyor. O yüzden Genel Müdüre Havalimanı ile ilgili bilgi verdi. Şu an orada DHMİ den yetkili yok. Havalimanı DHMİ ye teslim edilene kadar her şeyi şirket bilir. Vali bey nezaketen Genel Müdüre bilgi vermiştir. Her şeyin altında bir şey arayan zihniyetin yüzünden ilerleyemiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Orgi kadar başınıza taş düşsün dünyanın deniz üstüne yapılan 3 havalimanı oraya günde bir sefer uçak iner orgiye 5 sefer bilip bilmeden yorum yazmayın kardeşim.göreceğiz hangisi ölü yatırım olacak zamana kalmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun ama sayin DHMI yetkilerinin yıllardır devam eden Van Havalimanı inşaatı toplanma merkezini andıran terminal Binası ve Köy yollarından kotu yol ve otoparkı ne zaman bitecek. Depremden sonra onbinlerce konut yapıldı ama havalimanı harabe eyyyy yetkililer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 9 yıl önce
önce dhmi yi iyi bir denetlemenizi bekliyorduk sayın g. müdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dhmi Altyapı Genel Müdürü veya Van Havalimanı Genel Müdürü diye bir ifade konuyla ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Maşallah terminal içi tamamlanmış, Allah hayırlısıyla kazasız belasız açılmasını nasib etsin. Çok meşakkatli, sabotajlı, tehditlere karşı sebat edilerek gelindi bugünlere.. Bu havalimanının yapılabilmesini sağlayan ortamı oluşturan, Çözüm sürecini başlatıp bu hayırlı yatırımlar ile Türkiye'nin bütünlüğünü perçinleyenlerden Allah razı olsun. lamı cimi yok, tek denebilecek ; helal olsun demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genel müdür ~ 9 yıl önce
bilgi vermesi gereken genel müdürken vali bilgi veriyor genel müdüre. ne günlere kaldı dhmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000