21 Haziran 2011, Salı 18:57:41

YOLCULARA 'DEVLET' UYARISI!

Turizm sezonunun başlamasıyla yoğunlaşan hava trafiğinde kurallara uymak, yolcular için hem güvenlik hem de zaman kazanma yönünden büyük önem taşıyor...
  • herkes kendine göre anadıkça kuralları biz 5188 ler daha çok çekeriz bu türkiye'de özellikle ahl de.. ricam yabancıları bi gözlesinler kontrol noktasında başka bişey demiyorum...
  • Önce güvenlik özellikle Antalya'da 5188 sayılı ÖGG Kanunu'na riayet etsin. Sonra biz yolcu olarak yapacaklarımızı biliriz zaten. Ellemesin beni, istemiyorum. RTE, sana oy verdik, düzelt şunları.
  • kurallara uyalım evet bizde uygun bir zamanda kurallara hava trafik olarak uyacağıztazminatlar ve diğer özlük haklarında iyileşme olmazsa şirketlere dikkat!!!
Turizm sezonunun başlamasıyla yoğunlaşan hava trafiğinde kurallara uymak, yolcular için hem güvenlik hem de zaman kazanma yönünden büyük önem taşıyor. DHMİ tarafından yapılan uyarılarda, bagaj hazırlanmasından, x-ray cihazından geçişe kadar birçok konuda yolculardan bilinçli davranmaları isteniyor. 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) internet sitesindeki ''yolcu bilgilendirme'' başlığı altında yapılan güvenlik uyarısında, güvenliğin bir zincir olarak kabul edilmesi halinde bu zincirin en güçlü halkasının havayolunu kullanan yolcular olduğu vurgulandı.        
 
Yolcuların bagajlarını kendileri hazırlamaması veya kendi gözetimleri dışında hava meydanına getirilmesi durumunda, bunun güvenlik personeline bildirilmesi gerektiğinin vurgulandığı uyarıda, kontrol noktalarından geçerken, terminal ve uçak içinde başkalarının şüpheli davranışlarının dikkat çekmesi durumunda, güvenlik birimlerine haber verilmesi isteniyor.        
 
Uçak boşaltılırken birilerinin bagaj, cep telefonu, paket gibi şahsi eşyalarını uçakta bıraktığının görülmesi halinde, durumdan kabin görevlisinin haberdar edilmesine dikkat çekilen uyarıda, check-in esnasında çeşitli nedenlerle başkalarının bagaj, paket gibi eşyalarını vermek isteyebileceği hatırlatılarak, yolcuların bunu asla kabul etmemesi gerektiği belirtildi.
ntvmsnbc
YOLCULARA 'DEVLET' UYARISI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
herkes kendine göre anadıkça kuralları biz 5188 ler daha çok çekeriz bu türkiye'de özellikle ahl de.. ricam yabancıları bi gözlesinler kontrol noktasında başka bişey demiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce güvenlik özellikle Antalya'da 5188 sayılı ÖGG Kanunu'na riayet etsin. Sonra biz yolcu olarak yapacaklarımızı biliriz zaten. Ellemesin beni, istemiyorum. RTE, sana oy verdik, düzelt şunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kurallara uyalım evet bizde uygun bir zamanda kurallara hava trafik olarak uyacağıztazminatlar ve diğer özlük haklarında iyileşme olmazsa şirketlere dikkat!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000