04 Haziran 2010, Cuma 12:10:11

Yolcu sayısında patlama yaşanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Mayıs ayı uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı.
  • bardağın dolu tarafından bakmayı öğreneceksinizde hazımsızlık var.doğru alışık değilsiniz 2 günde değişmiyo artık fıyatlar..,para yetmiyo dendiğinde maaşta artışta olmuyo nasıl gecinecek bu millet dersin sen şimdi (ben inanmıyorum bu ülkede işsizlık falan yok herkeste hazır iş arayışı var okul bitiren ben çok şey yaptım devlet bana iş versin artık anlayışında)
  • sizin gibi kafalar yüzünden bu ülkede hiç birşey düzelmez..millet sagılmaya devam eder....iyi oluyor iyi...
  • kaliteli hizmetin bedeli diyelim, diğer şirketler gibi biz yolcuyu getirdik ne yaparsan yap demiyor herşeyi ile tam hizmet veriyor.
  • THY yüksek fiyatla bilettleri vatandaşlara yediriyor bir bir...bizim millet akıllanmaz...deveye diken hikayesi gibi...

Mayıs ayında da uçak ve yolcu trafiğindeki yükseliş hız kesmedi. 2010 yılı Mayıs ayında uçak trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre iç hatlarda yüzde 17.5 artışla 43 bin 689'a, dış hatlarda yüzde 21 artışla 41 bin 258 oldu. Uçak trafiği toplamda yüzde 19 artarak 84 milyon 947 bine ulaştı. Bu dönemde direkt transit yolcu dahil olmak üzere havalimanı ve havaalanlarında hizmet verilen yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24 artışla toplam 9 milyon 449 bin 704 oldu. Mayıs'ta yük taşımacılığı yüzde 26 artışla 185 bin 522 ton olarak gerçekleşti.

DIŞ HAT YOLCU TRAFİĞİNİN YÜZDE 71'İ TURİZM AĞIRLIKLI

2010 yılı Mayıs ayında dış hat yolcu trafiğinin yüzde 71'i turizm ağırlıklı Havalimanlarında gerçekleşti. Turizm ağırlıklı Antalya, İzmir-Adnan Menderes, Muğla Dalaman ve Milas-Bodrum Havalimanlarında iç hat yolcu artışı ortalama yüzde 22, dış hat yolcu artışı ise ortalama yüzde 27 olarak gerçekleşti. Sözü geçen havalimanlarının Mayıs 2010 tarihi itibariyle toplamda eklemiş olduğu yolcu 792 biin 193 artarak, ortalama artış yüzde 24 oldu.Diğer taraftan, bir önceki yılın Mayıs ayına göre ise havalimanı ve havaalanlarından 1 milyon 815 bin 841 daha fazla yolcu üstgeçişler ile birlikte ise 15 bin 809 daha fazla uçak hizmet aldı. Türkiye hava sahasından üst geçiş yapan uçakların sayısı bir önceki yılın Mayıs ayına göre yüzde 9 artışla 25 bin 219 oldu. Mayıs ayı itibariyle yolcu ve uçak trafiğindeki artışlara paralel olarak yük taşımacılığı da, yüzde 26 artışla 185 bin 522 ton olarak gerçekleşti.

Yolcu sayısında patlama yaşanıyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bardağın dolu tarafından bakmayı öğreneceksinizde hazımsızlık var.doğru alışık değilsiniz 2 günde değişmiyo artık fıyatlar..,para yetmiyo dendiğinde maaşta artışta olmuyo nasıl gecinecek bu millet dersin sen şimdi (ben inanmıyorum bu ülkede işsizlık falan yok herkeste hazır iş arayışı var okul bitiren ben çok şey yaptım devlet bana iş versin artık anlayışında)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sizin gibi kafalar yüzünden bu ülkede hiç birşey düzelmez..millet sagılmaya devam eder....iyi oluyor iyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kaliteli hizmetin bedeli diyelim, diğer şirketler gibi biz yolcuyu getirdik ne yaparsan yap demiyor herşeyi ile tam hizmet veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yüksek fiyatla bilettleri vatandaşlara yediriyor bir bir...bizim millet akıllanmaz...deveye diken hikayesi gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000