19 Mayıs 2013, Pazar 12:32:55

YENİ HAVALİMANI İÇİN TARİHİ İMZALAR YARIN ATILACAK

İstanbul'a yapılacak ve dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak 3. havalimanının sözleşmesi yarın imzalanacak.
  • Limak-Mapa-Cengiz-Kalyon ve Kolini tebrik ediyoruz.İşleri kolay ve kazançları bol olsun.
  • yarın imza atılacak salon girişinde hayrıma soda dağıtacağım hazmedemeyenlere.tüm halkımız davetlidir. tebrikler limak ve cesur anadolu müteşebbisi.
  • Allah bize orada gorev yapmayi nasip eder insallah...ulkem buyusun,ulkemde hep baris birlik ve beraberlik olsun istiyorum. Hayirlara vesile olsun...
  • Iyi guzelde yeni hava limani cok uzakta bayram pasadan bakirkoye gitmek is cikisi saatlerinde maalum nekadar suruyor yada gayrettepeden mertere gitmek.. Yeni hava limanina insanlar bu trafik yukuyle nasi gidicek metro olsa bavulunu yukunu nasi tasiyacak yaslisi genci tekerlikli sandalyesi olani.... Corluda uzun bi pist zaten var kullanilsaydi o kullanilirdi... Neyse hayirli olsun umarim kimse magdur kalmaz.
  • Canım TÜRKİYEM'E İSTANBUL'UMA yakışan bir havalimanı olacak. Emeği geçen herkese şimdiden kolay gelsin ve teşekkürler..

Ulaştırma, Denizcili ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 3 Mayıs 2013 tarihinde KDV hariç 22 Milyar 152 Milyon Avro gibi rekor bir bedel karşılığında işletmesi 25 yıllığına ihale edilen yeni havalimanı için imzalar yarın atılıyor.

Havalimanı tamamlandığında, yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak.


Yapım aşamasında taşeronlar dahil toplamda 5 bin kişi çalışacak.

90 milyon yolcu kapasiteli birinci etabın 42 ayda bitirilerek hizmete açılması, projenin tamamının ise 2018 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

YENİ HAVALİMANI İÇİN TARİHİ İMZALAR YARIN ATILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tebrikler ~ 11 yıl önce
Limak-Mapa-Cengiz-Kalyon ve Kolini tebrik ediyoruz.İşleri kolay ve kazançları bol olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gönül işi bu ~ 11 yıl önce
yarın imza atılacak salon girişinde hayrıma soda dağıtacağım hazmedemeyenlere.tüm halkımız davetlidir. tebrikler limak ve cesur anadolu müteşebbisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy personeli... ~ 11 yıl önce
Allah bize orada gorev yapmayi nasip eder insallah...ulkem buyusun,ulkemde hep baris birlik ve beraberlik olsun istiyorum. Hayirlara vesile olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok uzak ~ 11 yıl önce
Iyi guzelde yeni hava limani cok uzakta bayram pasadan bakirkoye gitmek is cikisi saatlerinde maalum nekadar suruyor yada gayrettepeden mertere gitmek.. Yeni hava limanina insanlar bu trafik yukuyle nasi gidicek metro olsa bavulunu yukunu nasi tasiyacak yaslisi genci tekerlikli sandalyesi olani.... Corluda uzun bi pist zaten var kullanilsaydi o kullanilirdi... Neyse hayirli olsun umarim kimse magdur kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte bu... ~ 11 yıl önce
Canım TÜRKİYEM'E İSTANBUL'UMA yakışan bir havalimanı olacak. Emeği geçen herkese şimdiden kolay gelsin ve teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000