14 Temmuz 2012, Cumartesi 19:36:19

YANLIŞIN MÜSEBBİBİ DHMİ DEĞİLDİR

Gün geçtikçe havacılık tazminatının dağıtılacağı gruplar arasındaki atışmalar, tazminat oranlarının açıklanmaması nedeniyle tırmanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde DHMİ'de yapılan tazminat toplantısının ardından BTS bir açıklama yapmıştı. Bugün de Ulaştırma Memur-Sen bir açıklama yaptı.
  • memursen misen nesin mamalak! Kamu-Sen sendika değildir; AB dayatması sonucu emek düşmanı ülkücü zihniyetle kurulmuş, yandaş menfaati maksatlı çalışan saçma salak bir sivil toplum örgütüdür. KESK'in memur haklarından çok daha önemli meseleleri var; anadilde eğitim ya da bir Ermeni cinayetinin aydınlatılması gibi. Gelelim MemurSen'eee... La bokkafalar uyanın be bu ceddini sktiklerim yetkili oldukça iş güvencesi de gidecek elden, millet (daha doğrusu amele ruhlu biat kültürüne tapan kuru kalabalık, güruh) zate dünden razı buna ve cümle memur da bu kölelere eklenecek. Burayı bile okuyarak zaman kaybetmeden bassana istifayı mamalak! Sizlerle aynı havayı solutan coğrafi mahkumiyetime lanet olsun! :@
  • verilen sadakadan birde rapor kesmişler 400 tl civarında sadaka düşmüş 1400 tl ye memur senden ricamız bu aksız oranların düzeltilmesi ve rapor kesintilerinin geri ödenmesi için girişimde bulunmalarıdır. bekleyip göreceğiz. bundan anladığımız 25 aydır ava trafiği ihya etmek için bizlerti arada harcayıp bekletmişler.
  • şu dhmi personelini satan yetkili olup bir türlü etkili olamayan sarı sendikanın dik alası olan türk ulaşım senden istifa ediyorum.nasıl olsa son on yıllık bütün icraatler onlardan soruluyor.bütün kadrolarını müdür amir ve şey yaptılar.personelin adaletini elinden aldılar.yemekhaneciye ve çevre temizlikçisine bilgisayar işletmeni kadrosu verdiler.üniversite mezunu adam hala memur kalırken kendi yandaşlarına her türlü kayırmayı yaptılar.işte bu yüzden türk ulaşım senden istifa ediyorum.
  • HALA MEMURSENİ SAVUNUYOR ADAMA BAK YAA---- KARDEŞİM HÜKÜMETİN SENDİKASI KİMMM ---HÜKÜMETTEKİ BAKANLARI MİLLETVEKİLLERİNE EN YAKIN SENDİKA KİM ------SEN NEYİN SAVUNMASINI YAPIYOSUN-----SEN SÖZ GEÇİREMEDİN ONLARA KARŞI SENDİKAYAMI TAŞ ATIYOSUN---YÜRÜÜÜ İŞİNE HERKEZ BİLİYOR NEYİN NE OLDUĞUNU------SATTINIZ DHMİ DEKİ GÜVENLİK İTFAİYE APRON V.B PERSONELİ ----HERŞEY ÜYE YAPINCAYA KADARMIŞŞŞ----AMA GÖRECEZ BAKALIM NASIL GELECEKSİNİZ MEYDANLARA.
  • malesef GÜVENLİK bu kurumda gerçek üvey evlat, sendikalarda bile bu böyle toplu 1800 tl dilenciye verir gibi verdiler. birşey diyemiyorum. sadece şunu söylüyorum: (xxxx!!!!????()'''''&&&&%%%%%) anlayan anladı.
  • neden derdinizi yetkili sendikayı arayarak onlara bildirmiyorsunuz.unuttunuzmu onlar yetkili.bu işi bu hale getirenlerde onlar.bu işi çözmek için ençok uğraşması gerekenlerde onlar.ama hiç sesleri çıkmıyor.neden bu kadar sessizler.üstelik olayları manipülede ediyorlar.bir sürü insanı gaza getiriyorlar.memurseni hedef gösteriyorlar.ben inanmıyorum.yapmak istedikleri ortada ama bu oyun kabak gibi deşifrede edildi.hedefi memursen olarak gösteriyorlar.fakat 25 aylık havacılık tazminatı serüveninin tek yetkilisi türk ulaşımsendir.siz personel bunu bildiğiniz halde neden hala ordan istifa etmiyorsunuz.
  • arkadaşlar hemen sendikalar başladı suçlu şu suçlu bu diye kimse üzerine alınmıyor memursenin dediği doğru tus suçlu ama tek suçlu omu hemen diyolar yetkili biz değiliz bişe yapamayız madem bişey yapmaya uğraşmaya yetkiniz yokta milletten neden para kesip maaş alıyosunuzsen bu kadar kişiden bişey yapmamak içinmi para kesiyosun lütfen herkes suçunu kabul etsin. bizde personel olarak suçluyuz çünkü sendikacılara tepki göstermedik onlarda diyolar nasıl olsa paralar geliyor bizde gider bi kaç siyasiyle bürokratla çay kahve içeriz çevre yaparız kendi işlerimizi yaparız buradan sesleniyorum hiç bişey yapamasanızda göstermelikte olsa bi basın açıklaması yapmalıydınız sorumlular istifa diye çağrı yapsaydınız onudamı yapamadınız o zaman bizi daha fazla kandırmayın siz bizden nemalanıyosanız bizi savunmalısınız hükümeti yada kurumu değil sizin işinizi ben öğretecek değilim ama sanırım unutmuşsunuz
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • ulaştırma memur sen sendikası paylaştıEfe Sayın Pazar. Himmet Çiftçi 15 Haziran itibarı ile Ulaştırma Hizmet Kolunda Ulaştırma Memur-Sen kurumlarda yapılan üye tespit sayımlarından sonra Ulaştırma Hizmet Kolunda YETKİLİ SENDİKA oldu. Sendikamızın genel yetkili olmasında emeği geçen üyelerimizden temsilcilerimize, şube başkanlarımızdan şube yönetimlerine kadar tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ulaştırma Memur Sen olarak genel yetkili sendika olmakla sorumluluğumuzun ve yükümüzün daha da arttığının bilinci ile hareket edecek tüm üyelerimizin hakları yönünde mücadelemiz dün olduğu gibi bugünde aralıksız sürecektir. Siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle de, sizlere hizmet etmek adına yolumuza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Her zaman söylediğimiz gibi “Heyecan Kaybedilirse başarı yerini başarısızlığa bırakır” parolasıyla, içimizdeki hizmet ve hürmet duygusuyla uzakları yakın ettik ve Edirne’den Kars’a! Samsun’dan İskenderun’a kadar gitmediğimiz ve ziyaret etmediğimiz işyeri bırakmadık. Başarının gelmesi için gittiğimiz her yerde her bir üyemizden bir temsilci gibi çalışmasını talep etmiştik. Her bir üyemiz bir temsilcimiz oldu, çalıştı ve başarı da geldi. İşbaşına geldiğimiz günden bu yana 3500 civarında olan üye sayımıza yeni bir vizyon ile hedef 10.000 üye diyerek vizyonu yenilemiş yola çıkmıştık.15 Hazirandan sonra yapılan sayımlar sonucunda 9177 üye ile söz verdiğimiz hedefimize de yaklaştık. Bundan sonra da vizyonumuzu tekrar yenileyecek yeni üye hedefimizi 13.000 üye olarak ilan edeceğiz.2013 Mayıs ayına kadar yenilenen vizyonumuz ile durmadan, yılmadan, uzak yakın demeden yine yollarda olacağız. Üyelerimizi telefon ile değil yanında dinleyeceğiz. Çıktığımız bu hizmet yolunda “Hizmette sınır yoktur” diyerek genel yetkili sendika olmanın da avantajını kullanarak önümüzdeki Toplu sözleşme dönemine Ulaştırma çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını daha iyi etüt ederek, Toplu sözleşme masasına oturacağız. Ulaştırma Memur Sen genel merkezi olarak bu yıl genel yetkiyi almamızda emekleri olan TCDD Çalışanlarına, DHMİ çalışanlarına, Bağlı ortaklıkların çalışanlarına ve Bakanlık çalışanlarına da teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz. Genel yetkili sendika olmanın mutluluğu ve haklı gururu ile bizleri bu günlere taşıyan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor. Sizlere hizmet etmek adına, daha yolun başında olduğumuzu ve sizlerle uzun yollar kat edeceğimizi bildirir. Ulaştırma Memur Sen Genel Merkez yönetimi olarak saygı sevgi ve muhabbetle hepinizi selamlarız.
  • Atın bol keseden, siz sendikacıların bu palavralarına kimse inanmıyor artık, herşey üye kaydı yapana kadardı, güvenlik personelini üye yaptıktan sonra tamamen unuttunuz... dediğiniz mücadeleyi yapsaydınız sonuç böyle facia olmazdı, ama DHMİ Güvenlik personeli size gereken cevabı çok yakında verecek....

Ulaştırma Memur-Sen, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'ın hafta başı Ankara'da sektör temsilcisi sendika ve derneklere, bilgilendirme amaçlı yapılan toplantı sonrası, bugün bir açıklama yaptı.

Toplantının ardından Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) bir açıklama yapmış ve tazminat oranlarının açıklanmamasını eleştirmişti. Bugün de Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Ulaştırma Memur-Sen'in açıklamasının hedefinde Türk Ulaşım Sen ve   Hazine vardı. İşte Ulaştırma Memur-Sen'in açıklaması;

09 TEMMUZ 2012 tarihinde DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından Havacılık Tazminatı hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmış, Havacılık tazminatı hakkında çıkan YPK kararı ile ilgili bilgi verilmiş, tazminat oranları da açıklanmamıştır. YPK kararı ile tazminat oranları gruplar arasında adaletsiz bir dağılıma tabi tutulmuş özellikle 2.ve 3.grupta olan çalışanlar arasında huzursuzluk oluşmuştur.

Havacılık Tazminatının yasalaşmasından sonra uzun zamandır YPK çıkmamış çalışanlara avans olarak son 25 aydan bu yana ödeme yapılmıştır. YPK kararı çıkana kadar da DHMİ çalışanları belirsiz bir ortam içinde bulunulmuşlardır.

Kanunda; Ek Madde-2 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 3.maddesinin (b) ve (c) bentleri kapsamına giren personellerine, aylık tutarı, “Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı” prensipleri çerçevesinde personel maliyetlerinin tamamı karşılanan kadro ve pozisyonlarda
bulunanlar için en yüksek Devlet memuru aylığının (ek gösterge dâhil) brüt tutarının % 600’ünü,

Kısmen karşılanan kadrolar ve pozisyonlarda bulunanlar için aynı miktarın %300’ünü, diğer personeller için de %150’sini geçmemek üzere Yüksek Planlama Kurulunca belirlenen oran, esas ve usullere göre “Havacılık Tazminatı” ödenir. Denir.

Yüksek Planlama Kurulu, yukarıda belirtilen kriterlere göre aynı tazminat tavanı grubu içerisinde yer alan kadro veya pozisyon unvanında çalışanlar için uygulanacak tazminat oranını, birimin bulunduğu yer, iş yoğunluğu, öğrenim durumu farklılığı, hizmet süresi, personel temininde güçlük gibi kriterleri birlikte veya ayrı ayrı dikkate almak suretiyle ve ödenecek tazminat tutarının %30’unu geçmeyecek şekilde farklılaştırmaya yetkilidir! Der.

Yukarıda yazılı kanun maddesinde belirtilen oranlar kanun çıktığı günden beri DHMİ çalışanlarında büyük bir beklenti oluşturmuştur. Her türlü zor şartlarda görevlerini yerine getiren DHMİ personelleri, kamu yararı gözetilerek, Tazminat oranlarının üst diliminden bir YPK düzenlemesini beklerken, maalesef uzun süren meraklı bekleyiş, yerini tam bir hayal kırıklığına bırakmıştır.

ÇIKAN YPK KARARI ÇALIŞANLARI HUZURSUZ ETMİŞTİR.

YPK tarafından yapılan düzenleme sonucunda, yıllardır bir ve beraber olarak kurumun ilerleyip gelişmesine ve sektörde yıldızının parlamasına katkı sağlayan DHMİ çalışanları arasında sıkıntılar ve huzursuzluklar artmıştır.

Seyrüsefer istasyonlarında ve teknik bloklarda görevlerini yapan ve Sivil Havacılığın önemli unsurları olan Koruma ve güvenlik görevlileri, en zor ve tehlikeli şartlarda görevlerini yapmak için hazır bulunan ARFF personelleri, Kuleyle sürekli birlikte çalışan Apron Trafik Çalışanları, Elektrik personelleri, Memur arkadaşlarımız ve daha birçok unvan YPK kararında belirtilen oranların çok daha fazlasını hak etmektedirler.

Ziyaret ettiğimiz Havalimanlarında, hiç kimsenin kurumda aynı oranda tazminat almayı beklemediği ancak dağılımda adaletli olunmasını bekledikleri göz ardı edilemez bir gerçektir. Herkes dağılımda adalet beklemektedir.

Yayınlanan YPK kararı 2. ve 3.grupların beklentilerini tam manasıyla karşılamamış bazı kadro ve unvanlarda geleceğe yönelik kesintiler olacağı endişesi de çalışanları huzursuz etmiştir.

Ulaştırma Memur sen olarak, Havacılık Tazminatında çıkan YPK kararı sonrasında paniğe kapılarak günü kurtarmaya çalışan, sorumluluğu üzerlerinden atma telaşına düşen ve son günlerde değişik Havalimanlarında üyelerimize istifa etmeleri yönünde baskı kurmaya çalışan diğer sendika yöneticilerinin ve temsilcilerinin bu tutumlarını da hayretle ve dikkatle izliyoruz.

Kıymetli DHMİ çalışanları;

YPK tarafından karar açıklanır açıklanmaz, bazı sendika yöneticileri kendilerini futbolda olduğu gibi taca atmışlar, sendikalarından istifa olmasın üye sayıları düşmesin ve DHMİ’ DE yetkili sendika sıfatı kaybedilmesin diye Ulaştırma Memur Sen’e çamur atarak prim elde etme ve kendilerini temize çıkarma telaşı içine girmişlerdir. Ancak çalışanlar her şeyin farkındadır. Güneş Balçıkla sıvanmaz, yalanla peynir gemileri yürümez olmuştur.

ADAMA SORMAZLAR MI?

Havacılık tazminatı hakkında kanun çıktıktan ve avans mahiyetinde ödemeler yapılmaya başlanılan 25 aydan bu yana beklenen YPK kararı sonucunda tazminat oranlarında gruplar arasında adaletsiz bir dağılım olacağı,geminin dumanı gibi uzaktan gözükmüşken,bu süreç sonunda binlerce kişinin mağduriyeti söz konusu olacakken,yetkili sendika olarak siz ne yaptınız diye sormazlar mı…

Anadolu’da bir söz vardır “Adama sormazlar mı?” diye! Evet, adama sorarlar. Yıllardan bu yana yetkili ve sektörün lider sendikasıyız diye ortalarda gezinenlere sorarlar…

Ulaştırma-Memur sen olarak Havacılık tazminatı DHMİ çalışanlarına avans olarak ödenmeye başlandığı günden bu yana gündemimizden düşmedi. Siyasileri ve bürokratları ziyaretlerimizde, basın açıklamalarımızda ve yaptığımız eylemlerde gündemimizin en başında yer aldı. Sorunun çözümü adına sürekli çaba sarf ettik halende etmeye devam ediyoruz.

Bu süreç içerisinde son zamanlarda oranların YPK tarafından Ulaştırma Bakanlığına gönderildiği haberini alınca Sayın Binali Yıldırım’ı ve Müsteşarı Sayın Habip Soluk’u ziyaret etmiş, havacılık tazminatı oranlarının adaletsiz olduğunu ve acilen düzeltilmesi gerektiğini savunarak, Sayın Bakan ve Sayın Müsteşarı ikna etmeye çalışırken sıkıntının Hazine ve Kalkınma Bakanlığından çözülmesi adına Sayın Bakan Binali Yıldırım’ın da yardım edeceği sözünü almışken, ayrıca bu durumdan sayın bakanında huzursuz olduğu tarafımıza kendileri tarafından bizzat iletilmişken;

DHMİ’DE yetkili sendika olarak, sizler sorunun kaynağı olmayan Ulaştırma Bakanlığı önünde neden balon uçurup mısır patlattınız. Balon uçurup mısır patlatma yeri Ulaştırma Bakanlığının önümü yoksa “Hazine ile Kalkınma Bakanlığının önümü? Diye! Adama Sormazlar mı? Elbette sorarlar.

Sormaya devam ederler; Havacılık tazminatı oranlarında ki sıkıntıyı çözmek adına Ulaştırma Memur Sen yöneticileri teker teker Kabinenin bakanları ile ilgili bürokratları ziyaret ederek, sıkıntıyı anlatıp çözüm arama derdindeyken; Antalya Havalimanında, önünüze 3 tane kabak alıp birini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanına, birini Hazine Müsteşarına diğerini de DPT’ye YANİ Kalkınma Bakanlığına 3 adet kabak yollayarak basın açıklaması yapacağınıza çözümü Ankara’da arasaydınız diye Adama sormazlar mı? Sorarlar…

Daha soracak çok şey var da! Son olarak 2012 yılı Toplu Sözleşme görüşmelerinde yetkili sendika olarak masaya oturduğunuzda 15 Haziran’da DHMİ’DE yetkiyi kaybetmemek adına popülizm yaparak “Havacılık tazminatının 30 gün içerisinde ödenmesi” ibaresi yerine “oranların en yüksekten yani tavandan ödenmesi” ibaresini niye koydurmadınız bu hareketinizin yüzünden insanlar mağdur oldu. Maaşlarından kesinti yapılacak. Ne yaptınız diye! Adama Sormazlar mı? Onu da sorarlar ve soracaklar.

YANLIŞIN MÜSEBBİBİ DHMİ’DE YETKİLİ OLAN SENDİKADIR!

Kıymetli arkadaşlar burada bariz olarak yapılan bir yanlış var ve bu yanlışın müsebbibi Ulaştırma Memur Sen değil, DHMİ’ DE halen yetkili olan sendikadır. Biz kendimizi sendika ve sendikacı olarak taca atmıyoruz. Bu zamana gelene kadar mücadele ettik bu zamandan sonrada sadece üyelerimizin değil tüm DHMİ çalışanlarının ve de özellikle bu konuda mağduriyet yaşayan tüm çalışanların yanındayız. Kimse kendi kusurunu ve eksikliğini Ulaştırma Memur Sen ve Üyelerinden çıkarmaya çalışmasın şapkasını önüne koyarak bu saatten sonra zararın neresinden dönülse kardır diyerek burada mağduriyet yaşayan çalışanlara nasıl yardım edilir onu düşünsün.

Havalimanlarından üyelerimiz telefonla sendikamızı ve bizleri arayarak diğer sendika üyelerinin istifa edeceklerini bizim üyelerimizin de sendikamızdan istifa etmesini talep ettiklerini bildirmektedirler. Gelen telefonlarda arkadaşlarımıza Havacılık tazminatı sürecinde DHMİ çalışanlarına Ulaştırma Memur Sen olarak bizlerin ve teşkilatımızın yanlışının olmadığını göğsümüzü gere gere Havalimanlarında gezerek kendimizi ifade edebildiğimizi burada kusuru olanların Havalimanlarında üyelerinin karşısına çıkma cesareti bulamadıkları için böyle bir politika izleme gereği duyduklarını, sorunun çözümünün adresinin Ulaştırma Memur Sen olduğunu söyleyerek büyük bir aile olan Memur Sen Konfederasyonu çatısı altına mücadeleye ve hak aramaya tüm DHMİ çalışanlarını davet ediyoruz. Sizlerin bu konuda ki mağduriyetinizin çözümü adına böyle bir günde bizlere destek olmanızı talep ediyoruz.    

Kıymetli DHMİ çalışanları Ulaştırma Memur -Sen olarak sıkıntılarınızı en başta Hukuki süreç olmak üzere idari ve siyasi yollarla arayacağımızı ve gasp edilen haklarınızın takipçisi olacağımızı sizlere saygıyla duyururuz.

ULAŞTIRMA MEMUR -SEN

YANLIŞIN MÜSEBBİBİ DHMİ DEĞİLDİR

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

kapitan ~ 10 yıl önce
memursen misen nesin mamalak! Kamu-Sen sendika değildir; AB dayatması sonucu emek düşmanı ülkücü zihniyetle kurulmuş, yandaş menfaati maksatlı çalışan saçma salak bir sivil toplum örgütüdür. KESK'in memur haklarından çok daha önemli meseleleri var; anadilde eğitim ya da bir Ermeni cinayetinin aydınlatılması gibi. Gelelim MemurSen'eee... La bokkafalar uyanın be bu ceddini sktiklerim yetkili oldukça iş güvencesi de gidecek elden, millet (daha doğrusu amele ruhlu biat kültürüne tapan kuru kalabalık, güruh) zate dünden razı buna ve cümle memur da bu kölelere eklenecek. Burayı bile okuyarak zaman kaybetmeden bassana istifayı mamalak! Sizlerle aynı havayı solutan coğrafi mahkumiyetime lanet olsun! :@

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik ~ 12 yıl önce
verilen sadakadan birde rapor kesmişler 400 tl civarında sadaka düşmüş 1400 tl ye memur senden ricamız bu aksız oranların düzeltilmesi ve rapor kesintilerinin geri ödenmesi için girişimde bulunmalarıdır. bekleyip göreceğiz. bundan anladığımız 25 aydır ava trafiği ihya etmek için bizlerti arada harcayıp bekletmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk ulaşım senden istifa ediyorum ~ 12 yıl önce
şu dhmi personelini satan yetkili olup bir türlü etkili olamayan sarı sendikanın dik alası olan türk ulaşım senden istifa ediyorum.nasıl olsa son on yıllık bütün icraatler onlardan soruluyor.bütün kadrolarını müdür amir ve şey yaptılar.personelin adaletini elinden aldılar.yemekhaneciye ve çevre temizlikçisine bilgisayar işletmeni kadrosu verdiler.üniversite mezunu adam hala memur kalırken kendi yandaşlarına her türlü kayırmayı yaptılar.işte bu yüzden türk ulaşım senden istifa ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMURSENNN ~ 12 yıl önce
HALA MEMURSENİ SAVUNUYOR ADAMA BAK YAA---- KARDEŞİM HÜKÜMETİN SENDİKASI KİMMM ---HÜKÜMETTEKİ BAKANLARI MİLLETVEKİLLERİNE EN YAKIN SENDİKA KİM ------SEN NEYİN SAVUNMASINI YAPIYOSUN-----SEN SÖZ GEÇİREMEDİN ONLARA KARŞI SENDİKAYAMI TAŞ ATIYOSUN---YÜRÜÜÜ İŞİNE HERKEZ BİLİYOR NEYİN NE OLDUĞUNU------SATTINIZ DHMİ DEKİ GÜVENLİK İTFAİYE APRON V.B PERSONELİ ----HERŞEY ÜYE YAPINCAYA KADARMIŞŞŞ----AMA GÖRECEZ BAKALIM NASIL GELECEKSİNİZ MEYDANLARA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜVENLİK ~ 12 yıl önce
malesef GÜVENLİK bu kurumda gerçek üvey evlat, sendikalarda bile bu böyle toplu 1800 tl dilenciye verir gibi verdiler. birşey diyemiyorum. sadece şunu söylüyorum: (xxxx!!!!????()'''''&&&&%%%%%) anlayan anladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkm ulaşımsen sizleri kurtardımı...yetkili sendika onlar.. ~ 12 yıl önce
neden derdinizi yetkili sendikayı arayarak onlara bildirmiyorsunuz.unuttunuzmu onlar yetkili.bu işi bu hale getirenlerde onlar.bu işi çözmek için ençok uğraşması gerekenlerde onlar.ama hiç sesleri çıkmıyor.neden bu kadar sessizler.üstelik olayları manipülede ediyorlar.bir sürü insanı gaza getiriyorlar.memurseni hedef gösteriyorlar.ben inanmıyorum.yapmak istedikleri ortada ama bu oyun kabak gibi deşifrede edildi.hedefi memursen olarak gösteriyorlar.fakat 25 aylık havacılık tazminatı serüveninin tek yetkilisi türk ulaşımsendir.siz personel bunu bildiğiniz halde neden hala ordan istifa etmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
electric ~ 12 yıl önce
arkadaşlar hemen sendikalar başladı suçlu şu suçlu bu diye kimse üzerine alınmıyor memursenin dediği doğru tus suçlu ama tek suçlu omu hemen diyolar yetkili biz değiliz bişe yapamayız madem bişey yapmaya uğraşmaya yetkiniz yokta milletten neden para kesip maaş alıyosunuzsen bu kadar kişiden bişey yapmamak içinmi para kesiyosun lütfen herkes suçunu kabul etsin. bizde personel olarak suçluyuz çünkü sendikacılara tepki göstermedik onlarda diyolar nasıl olsa paralar geliyor bizde gider bi kaç siyasiyle bürokratla çay kahve içeriz çevre yaparız kendi işlerimizi yaparız buradan sesleniyorum hiç bişey yapamasanızda göstermelikte olsa bi basın açıklaması yapmalıydınız sorumlular istifa diye çağrı yapsaydınız onudamı yapamadınız o zaman bizi daha fazla kandırmayın siz bizden nemalanıyosanız bizi savunmalısınız hükümeti yada kurumu değil sizin işinizi ben öğretecek değilim ama sanırım unutmuşsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memursenden ne istiyorsunuz.... ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
himmet çiftçi ~ 12 yıl önce
ulaştırma memur sen sendikası paylaştıEfe Sayın Pazar. Himmet Çiftçi 15 Haziran itibarı ile Ulaştırma Hizmet Kolunda Ulaştırma Memur-Sen kurumlarda yapılan üye tespit sayımlarından sonra Ulaştırma Hizmet Kolunda YETKİLİ SENDİKA oldu. Sendikamızın genel yetkili olmasında emeği geçen üyelerimizden temsilcilerimize, şube başkanlarımızdan şube yönetimlerine kadar tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ulaştırma Memur Sen olarak genel yetkili sendika olmakla sorumluluğumuzun ve yükümüzün daha da arttığının bilinci ile hareket edecek tüm üyelerimizin hakları yönünde mücadelemiz dün olduğu gibi bugünde aralıksız sürecektir. Siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle de, sizlere hizmet etmek adına yolumuza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Her zaman söylediğimiz gibi “Heyecan Kaybedilirse başarı yerini başarısızlığa bırakır” parolasıyla, içimizdeki hizmet ve hürmet duygusuyla uzakları yakın ettik ve Edirne’den Kars’a! Samsun’dan İskenderun’a kadar gitmediğimiz ve ziyaret etmediğimiz işyeri bırakmadık. Başarının gelmesi için gittiğimiz her yerde her bir üyemizden bir temsilci gibi çalışmasını talep etmiştik. Her bir üyemiz bir temsilcimiz oldu, çalıştı ve başarı da geldi. İşbaşına geldiğimiz günden bu yana 3500 civarında olan üye sayımıza yeni bir vizyon ile hedef 10.000 üye diyerek vizyonu yenilemiş yola çıkmıştık.15 Hazirandan sonra yapılan sayımlar sonucunda 9177 üye ile söz verdiğimiz hedefimize de yaklaştık. Bundan sonra da vizyonumuzu tekrar yenileyecek yeni üye hedefimizi 13.000 üye olarak ilan edeceğiz.2013 Mayıs ayına kadar yenilenen vizyonumuz ile durmadan, yılmadan, uzak yakın demeden yine yollarda olacağız. Üyelerimizi telefon ile değil yanında dinleyeceğiz. Çıktığımız bu hizmet yolunda “Hizmette sınır yoktur” diyerek genel yetkili sendika olmanın da avantajını kullanarak önümüzdeki Toplu sözleşme dönemine Ulaştırma çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını daha iyi etüt ederek, Toplu sözleşme masasına oturacağız. Ulaştırma Memur Sen genel merkezi olarak bu yıl genel yetkiyi almamızda emekleri olan TCDD Çalışanlarına, DHMİ çalışanlarına, Bağlı ortaklıkların çalışanlarına ve Bakanlık çalışanlarına da teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz. Genel yetkili sendika olmanın mutluluğu ve haklı gururu ile bizleri bu günlere taşıyan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor. Sizlere hizmet etmek adına, daha yolun başında olduğumuzu ve sizlerle uzun yollar kat edeceğimizi bildirir. Ulaştırma Memur Sen Genel Merkez yönetimi olarak saygı sevgi ve muhabbetle hepinizi selamlarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ GÜV. ~ 12 yıl önce
Atın bol keseden, siz sendikacıların bu palavralarına kimse inanmıyor artık, herşey üye kaydı yapana kadardı, güvenlik personelini üye yaptıktan sonra tamamen unuttunuz... dediğiniz mücadeleyi yapsaydınız sonuç böyle facia olmazdı, ama DHMİ Güvenlik personeli size gereken cevabı çok yakında verecek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000