25 Kasım 2009, Çarşamba 08:00:14

Ve grev başladı

Memur konfederasyonları ve BTS'nin iş bırakma eylemi başladı...
  • Herkes hakkettiğini alsa keşke... Gerçekten haklı olanlar alınmazlar zaten ama bir şekilde devlet kapısında iş bulmuş olan 8 saatlik mesai içerisinde verimli olarak belki 1 saat çalışan, kendini geliştirmeyen, özel sektörde olsa iş akidleri feshedilecek hataları sadece uyarı ya da tayinle geçiştirilen memurlarımız işin gereği sayıya indirilseler ve yetkinlikleri ile değerlendirilseler belki maaşlarını gerçekten hakedenler hakkettikleri kadar alır, işe de gerekli saygıyı ve hakkı verirler.

Türkiye Kamu-Sen ve KESK çağrısıyla yapılan eyleme, Birleşik Kamu-İş, BASK ve HAKSEN üyeleri de katılıyor.

Ulaşım ve iletişim sektörünü fazlasıyla etkileyecek olan iş bırakma eylemi şu sıralarda DHMİ binası önünde de başlamış durumda.

Hükümete tepki olarak yapıldığı açıklanan eylemin havacılık sektörünü de yakından etkileyeceği kuşkusuz bilinen bir gerçek.

AirportHaber iş bırakma eylemini sizlere aktarmaya devam edecek.

eylem

Ve grev başladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Herkes hakkettiğini alsa keşke... Gerçekten haklı olanlar alınmazlar zaten ama bir şekilde devlet kapısında iş bulmuş olan 8 saatlik mesai içerisinde verimli olarak belki 1 saat çalışan, kendini geliştirmeyen, özel sektörde olsa iş akidleri feshedilecek hataları sadece uyarı ya da tayinle geçiştirilen memurlarımız işin gereği sayıya indirilseler ve yetkinlikleri ile değerlendirilseler belki maaşlarını gerçekten hakedenler hakkettikleri kadar alır, işe de gerekli saygıyı ve hakkı verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000