13 Ağustos 2016, Cumartesi 13:42:15

UDH Bakanlığı ve DHMİ'de atama

DHMİ eski genel müdürü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda vekaleten müsteşar yardımcılığı görevini yürüten Orhan Birdal, asaleten bu göreve atandı.
  • Sen kimsin looo
  • Orhan Birdalin atanması sektör icin bir sanstir. Kendisi halihazirda zaten bu görevdeydi ancak asaleten atanmasi , hem de bu donemde , kendisine güvenildiginin bir göstergesidir. Aslında müsteşarlık daha çok yakışırdı ama insallah o da olur ileride. Vatanını milletini seven bürokratlara ihtiyacımız var.
  • Ulastirma bakanlık dhmi nin özelleştirilmesi imkansız diyor.siz hala ozellesecek diyorsunuz.unutmayın dhmi de herkes aynı gemide gemi batarsa hepimiz gideriz...
  • Umarım saw Daki trafik sorununu haledersiniz ,özel araçlar ve rent a car araçları yüzünden tur araçları yolcu indirip bindiremiyor. yüzde yüz dolmayan ISG otoparkına her ay ciddi ödemeler yapan tur araçları ve personel araçlarını'n otoparka alınmama mantığı nedir .bu araçlar otoparka giremedikleri için havaalanı iç yollarını tıkamaktadır . Sn DHMİ genel müdürlüğü bu yaşanan mağduriyeti biliyormu? Bu trajedinin sona ermesi için acilen birşeyler yapılmalı.
  • Müsteşarlık daha uygun olurdu Orhan Bey icin. Bence tekrar değerlendirilmesi gerekir ülkemizin bu dönemlerde daha sağlam durması icin.
  • Tam isabet. Orhan bey bu pozisyon için yegane insandır. Zaten başka bir insan bulamazsınız bu pozisyon için. Eğer Orhan bey olmasaydı bu pozisyon ya boş kalırdı, ya da vekaleten yürütülürdü. Düşünenleri kutlarım.
  • Erol beyi neden yazmıyorsunuz sayın editör ? Hayırdır ??
  • Orhan Birdal havacılığa önemli hizmetleri olan birisiydi hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun Başarılarınızın devamını diliyorum
  • haşırt dı blekbort

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda vekaleten müsteşar yardımcılığı görevini sürdüren Orhan Birdal, asaleten bu göreve atandı.

Birdal'ın atama kararı bugün tarihli 29800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Orhan Birdal 2007-2015 yılları arasında Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü olarak görev yapmıştı.

Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla birlikte Karayolu Düzenleme Müdürü Ali Rıza Yüceulu da DHMİ Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı.

UDH Bakanlığı ve DHMİ'de atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Yalama kapadokya ~ 8 yıl önce
Sen kimsin looo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sektör ~ 8 yıl önce
Orhan Birdalin atanması sektör icin bir sanstir. Kendisi halihazirda zaten bu görevdeydi ancak asaleten atanmasi , hem de bu donemde , kendisine güvenildiginin bir göstergesidir. Aslında müsteşarlık daha çok yakışırdı ama insallah o da olur ileride. Vatanını milletini seven bürokratlara ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff dlm ~ 8 yıl önce
Ulastirma bakanlık dhmi nin özelleştirilmesi imkansız diyor.siz hala ozellesecek diyorsunuz.unutmayın dhmi de herkes aynı gemide gemi batarsa hepimiz gideriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun ~ 8 yıl önce
Umarım saw Daki trafik sorununu haledersiniz ,özel araçlar ve rent a car araçları yüzünden tur araçları yolcu indirip bindiremiyor. yüzde yüz dolmayan ISG otoparkına her ay ciddi ödemeler yapan tur araçları ve personel araçlarını'n otoparka alınmama mantığı nedir .bu araçlar otoparka giremedikleri için havaalanı iç yollarını tıkamaktadır . Sn DHMİ genel müdürlüğü bu yaşanan mağduriyeti biliyormu? Bu trajedinin sona ermesi için acilen birşeyler yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 8 yıl önce
SAW da ATC hizmeti dışında DHMİ nin hiçbir varlığı bulunmamaktadır. Yanlış serzenişte bulunuyorsunuz.
Sorun ~ 8 yıl önce
Doğruyu söylede insanlık adına bir faydan olsun.
Müsteşar ~ 8 yıl önce
Müsteşarlık daha uygun olurdu Orhan Bey icin. Bence tekrar değerlendirilmesi gerekir ülkemizin bu dönemlerde daha sağlam durması icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 8 yıl önce
Tam isabet. Orhan bey bu pozisyon için yegane insandır. Zaten başka bir insan bulamazsınız bu pozisyon için. Eğer Orhan bey olmasaydı bu pozisyon ya boş kalırdı, ya da vekaleten yürütülürdü. Düşünenleri kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 8 yıl önce
Erol beyi neden yazmıyorsunuz sayın editör ? Hayırdır ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Orhan Birdal havacılığa önemli hizmetleri olan birisiydi hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi kapadokya ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun Başarılarınızın devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atama ~ 8 yıl önce
haşırt dı blekbort

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kars ~ 8 yıl önce
Sayın müsteşar yardımcımız orhan birdal havacılık tarihinde çok önemli katkıları olduğunu kimse unutmasın saygılar sunuyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000