10 Aralık 2016, Cumartesi 09:32:00

Üçüncü Havalimanı'na taşınma planları başladı

26 Şubat'ta ilk etabının açılışını gerçekleştirecek 3. Havalimanı'nda şirketler taşınma planlarını yapıyor.
  • İGA' Bukadar büyük PAT sahasını karla mücade le zorlanmaması için SABİHA GÖKÇEN HEAŞ şirketine başvurup,karlamücade ekibini trensfer yapsın.Adamlar işinde uzman daha SABİHA GÖKÇEN HAVA LİMANINI KAPATTIKLARINI DUYMADIK :)
  • Arkadaşlar 26 Şubat 2018 imkansız. İşin süresi yer teslimi ( Mayıs 2015 ) sonrası 42 ay, yani Kasım 2018. Buna rağmen IGA DHMI 'ye süre uzatımı için yazı yazdı. Hala 26 Şubat diye haberler çıkıyor.
  • siyonizme ve emperyalizme karşı Reis imiz R.T.E ile birlikte zafer , alemlerin rabbi olan ALLAH'utela azze ve celle nin izni ve inayetiyle ancak ve ancak inananların olacaktır.. bir fani olduğunuzu ve bu dünyadan bir gün göçüp gideceğinizi unutmayınız...!
  • it ürür kervan yürür
  • Önce milletin aç karnına çare bulunsun yeteri kadar havaalanı mız var zaten acelesi yoktu gut bay
  • Arkadaşlar birisinden duydum... Yeni havalimanında TGS olmayacakmış... Yer hizmetlerini İGA yani havalimanı işletmesini yapan şirket yapacakmış. Bu bilgi ne kadar doğru sizce?
  • Arkadaslar herke afyon almis bu ulkede ve ucusa gecmis anlasilan.. Allah akil versin ulkenin halini goremeyen acizlere ve hayal satanlara... 3.un 1i...
  • Cumhurbaskani oranin acilmasini cok istiyor gerekli destegide sagliyor zaten saglamasaydi bu asamaya gelemezdi gerekirse gider kendi kazma kurek calisir orasini 2018 e yetistirir
  • Tam bir komedi ötesi toplantı. İş güç olmayınca konuş konuş dur.
  • İga yöneticileri 2020 bile zor demiş ilk etap için. Finans sıkıntıları da başlamış doğal olarak. Proje revize edilmek durumunda kalabilir. Dolar 60 sent artacak hiç bir şey yokmuş gibi goygoya devam edeceksin. Çomar mıyız biz inanalım??

Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan ve büyüklüğüyle Avrupa'daki havaalanlarıyla yarışır hale gelen Üçüncü Havalimanı'nın ilk etabının açılış tarihi olan 26 Şubat 2018'e yetişmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Çalışmalar tüm hızıyla sürerken şirketler de şimdiden taşınma planlarını yapmaya başladı. Yüzde 38'i biten havalimanında Atatürk Havalimanı'ndan transfer edilecek operasyonların planlanması için de Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve taşınacak şirketler, İYH'nin işletmecisi İGA ile dün bir araya geldi.

Yetkililer konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Her şirketin kendi çalışması var. Sektör komiteleri oluşturulacak. Taşınma işleminin 2018'de bitmesi lazım. Bunu başarmak için şimdiden planlamaya başladık" dedi.

Üçüncü Havalimanı'na taşınma planları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

CRAZY34 ~ 7 yıl önce
İGA' Bukadar büyük PAT sahasını karla mücade le zorlanmaması için SABİHA GÖKÇEN HEAŞ şirketine başvurup,karlamücade ekibini trensfer yapsın.Adamlar işinde uzman daha SABİHA GÖKÇEN HAVA LİMANINI KAPATTIKLARINI DUYMADIK :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
26 Şubat mı? ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar 26 Şubat 2018 imkansız. İşin süresi yer teslimi ( Mayıs 2015 ) sonrası 42 ay, yani Kasım 2018. Buna rağmen IGA DHMI 'ye süre uzatımı için yazı yazdı. Hala 26 Şubat diye haberler çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatro ~ 7 yıl önce
Dur hele su yeni anayasa ile baskanlik oylanana kadar devam eder bu tiyatro. Aldiktan sonra once 3. havalimani haberleri azalir medyada, sonra orta sayfada alt kosede okursun proje tesliminin 2020'ye ertelendigini. Hatta orada da topu TAV'a atarlar, "yenisini acacaktik ama TAV'a AHL kontrati geregi yillik 500 milyon dolar tazminat odememiz gerekecegi icin biraktik iki sene daha isletsinler diye"...
thy pilot ~ 7 yıl önce
siyonizme ve emperyalizme karşı Reis imiz R.T.E ile birlikte zafer , alemlerin rabbi olan ALLAH'utela azze ve celle nin izni ve inayetiyle ancak ve ancak inananların olacaktır.. bir fani olduğunuzu ve bu dünyadan bir gün göçüp gideceğinizi unutmayınız...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşallah ~ 7 yıl önce
Sen kontratı yapmışsın şıhından, cennet garanti diyorsun yani. İsrail ile anlaştı senin şıh ne güzel de yedin yuttun yahudinin tokadını, afiyet olsun. Bıkmadınız adam yahudi yahudi....
Thy pilot ~ 7 yıl önce
Arapça yerine keşke Türkçe yazsaydın da millet anlasaydı. Sen pilotsan bizler de astronotuz
ts ~ 7 yıl önce
it ürür kervan yürür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ts ~ 7 yıl önce
Doğru. Develer yürüyor ama arabistana doğru. Geri kalmışlığa yürüyor.
Taha Yasin ramazan ~ 7 yıl önce
Önce milletin aç karnına çare bulunsun yeteri kadar havaalanı mız var zaten acelesi yoktu gut bay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar birisinden duydum... Yeni havalimanında TGS olmayacakmış... Yer hizmetlerini İGA yani havalimanı işletmesini yapan şirket yapacakmış. Bu bilgi ne kadar doğru sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOGRU ~ 7 yıl önce
Tamamiyle doğru...Tum TGS yöneticileri de biliyor bunu...
Yazık olur ~ 7 yıl önce
TGS gibi bir şirketin sıfırdan başlayıp dünya kadar hatalarla tecrübe edip buraya kadar gelmesi çok zaman almıştı. Hala bi çelebi ya da havaş olamadı. Hemen olması da beklenemez, bu yılların verdiği bir havacılık kültürüdür çünkü. Böyle olursa yeni havalimaninda herşeye tekrar sıfırdan mı başlayacağız ?
UnCelebi ~ 7 yıl önce
Celebi once bagan ayirsin ucakta, 1bagaj inicek, dunyanin krizi oluyor. Tgs 20bagaj indirir celebi 1bagaj bulana kadar
Herkez ucmus ... ~ 7 yıl önce
Arkadaslar herke afyon almis bu ulkede ve ucusa gecmis anlasilan.. Allah akil versin ulkenin halini goremeyen acizlere ve hayal satanlara... 3.un 1i...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyip yapar ~ 7 yıl önce
Cumhurbaskani oranin acilmasini cok istiyor gerekli destegide sagliyor zaten saglamasaydi bu asamaya gelemezdi gerekirse gider kendi kazma kurek calisir orasini 2018 e yetistirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapar yapar ~ 7 yıl önce
Yerli otomobil de yapiyodu senin efendin..
Onu da yaparız merak etme ~ 7 yıl önce
Senin gibi vizyonsuz 'Türk yapamaz ' mantığıyla buyutulen nesil mazide kaldı. Yaparız onu da yaparız , sen de yine konuscak başka bişey ararsın.
Yüzde yüz yerli uçak ~ 7 yıl önce
Onu da yaptık yüzde yüz yerli. Aaaa lan üstünde British Airways boyaması vardı oradan da bi yüzde 1 düşmez mi acaba yaa
yavaş ~ 7 yıl önce
istemekle olmaz o işler. iş kazası olur emek sömürüsü olur. istemekle başka bir şey olmaz. açarsın bir pist bir terminal açılış dersin. ak lar inanır gerisi güler. adam gibi yapılsın her şeyi tam olsun. sonra açılsın. daha yol yok. sabiha ikinci pistini 19 da açabilen devlete inanma sen.
Zafer ~ 7 yıl önce
Yerli araç yapışdı hazır zatem test aşamalarında yeni özellikler ekleniyor araba hazır swri üretim için piyasade işverenler ile görüşüyor malzeme üretmeleri için fırından ekmek almaya benzemez
Komedi ~ 7 yıl önce
Tam bir komedi ötesi toplantı. İş güç olmayınca konuş konuş dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duyum ~ 7 yıl önce
İga yöneticileri 2020 bile zor demiş ilk etap için. Finans sıkıntıları da başlamış doğal olarak. Proje revize edilmek durumunda kalabilir. Dolar 60 sent artacak hiç bir şey yokmuş gibi goygoya devam edeceksin. Çomar mıyız biz inanalım??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.K ~ 7 yıl önce
Hangi yönetici demiş onu. Siz sadece hayal kurarsınız yetişmesin diye. Ama anca avucunuzu yalarsınız. Ne bir kriz var ne de yolunda gitmeyen bir şey. Her şey tüm hızıyla ve yolunda maşaallah.
Hadi . Ordan ~ 7 yıl önce
Afedersiniz troll musunuz ?
Sss ~ 7 yıl önce
Boş hayaller kurmaya devam et
At Gozlugu ~ 7 yıl önce
Siz hala hayal pesindesiniz at gozluklerinizi artik cikartin. Millet 20-30$ bozdurana kampanya yapiyor firinlar bedava ekmek veriyor. Tk 77milyon 800bin $ lik senede 5 kere ucmasi bile muhtemel olmayan ucaga yatirim yapiyor...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000