02 Mart 2015, Pazartesi 08:09:32

TÜRK ULAŞIM-SEN'DEN DHMİ ÇALIŞANLARINA DUYURU

Türk Ulaşım Sen ARFF Derneği ile Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği tarafından organize edilen ve Türk Ulaşım - Sen ile Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkez yöneticilerinin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildiğini açıklayarak DHMİ çalışanları için bir duyuruda bulundu.
  • Sevgili arkadaşlar DHMİ de çalışan tüm personelin gözü kulağı havacılık tazminatından mahsuplaştırılan ek ödeneklerin ne zaman aslına döndürüeceği beklentisidir.Yet kililerin vermekte imtina ettiği ve neticede tüm memurlara verilen bir hak olan ek ödeneği kesmeleri,çalışanları gereğinden fazla üzmüştür.Netice bu iken bazı arkadaşlarımızın itfaiye personeli hakkında konuşulmaması gereken (itfaiyecilerin yataktan kalkıp evine gidiyor eleşetirileri)yetkililerin bu düzenlemeyi yapalımmı yapmayalımmı zaten yatarak maaş alıyorlar kanısına kapılmalarına neden olduğu bu nedenle uzun bir süreç devam eden bu mahkemelik tazminat ve grupların üçe düşürülmesinin gerçekleştirilmesine engel teşkil etmektedir.Personelin birbirlerine köstek değilde destek olması gerekmektedir.Ağzımızdan çıkanı kulağımızla dinleme zamanıdır.SAYGI VE SEVGİLER.
  • ARFF Dernek Başkanının giyimini eleştiren arkadaşım. Burada resim yok ki sen nereye bakarak yazıyorsun. Yoksa dernek Başkanı ile ilgili bir sıkıntın var da bunu fırsat olarak mı değerlendiriyorsun aklın sıra.
  • lanet olsun bu parayı insanlıktan önde tutanlara...
  • Arff dernek başkanının topalantiya göstermiş olduğu ehemmiyet kılık kıyafet inden belli oluyor en basindan yahu cokmu zordu bi takim elbise giymek herkes gran tuvalet vatandaş at hırsızı gibi gelmiş ....
  • heeee ..ikiniz oturun anlaşın. Yol haritası yapın, beyin fırtınası yapın .sizin yanınızda bts'nin olmadığına üzülmüyorum. bilakis seviniyorum.
  • Beyler herkes nasibini yer bırakın birbirinize taş atmayı oturup sorunları çözmeye odaklanın
  • kesinlikle önce adaletli bir havacılık tazminatı yasası çıkarılmalıdır..seçimlerden önce.. hemen acele..şimdi..
  • Kendini bilmez mesleği ile bağdaşmayan kurum içindeki personeli küçük gören zat: Sen iki kelime ingilizce biliyorsun diye hiç kimseyi dışlayamazsın. Kendini bulunmaz mı zannediyorsun, senin yaptığın işi ÇELEBİ, HAVAŞ, TGS de 1500 tl ye yapacak 3 dil bilen insanlar var. Tazminatlar herkesin hakkı.
  • İnşallah bizde bu kurumdan istediğimiz hakkımızı alır bazı arkadaşlar, özellikle "iPhone Uygulaması" ile yorum yazan arkadaşımıza da...
  • Havacılık Tazminatında yol kat etmek istiyorsanız, uçak alıp havadaki uçak yangınlarına müdahale edin. Bu işin başka yolu yok. Kalın sağlıcakla ARFF ci arkadaşlar.

Türk Ulaşım Sen ARFF Derneği ile Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği tarafından organize edilen ve Türk Ulaşım - Sen ile Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkez yöneticilerinin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildiğini açıklayarak DHMİ çalışanları için bir duyuruda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

27.02.2015 tarihinde ARFF Derneği ile Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği tarafından organize edilen ve Türk Ulaşım - Sen ile Ulaştırma Memur-Sen Genel Merkez yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, özelde ARFF Memurları ve Güvenlik Görevlilerinin Genel de ise bütün DHMİ Çalışanlarının temel sorunları ve bu sorunların çözüm yolları ile ilgili yapılan değerlendirmeler neticesinde takip edilecek yol haritası üzerinde fikir birliğine varılmıştır.

Buna göre; Toplantıya katılan 2 sendika ve 2 dernek yöneticilerinden oluşan geçici bir komisyonun kurulmasına ve bu komisyon marifeti ile de DHMİ de faaliyet gösteren bütün diğer sivil toplum kuruluşlarının yetkililerinin de katılacağı daha geniş katılımlı bir toplantının en kısa sürede gerçekleştirilmesine,  yol haritasına son şeklinin verilmesine ve bununla ilgili olarak da ortak bir deklarasyon metni hazırlanarak kamuoyu ile paylaşılmasına karar verilmiştir.

TÜRK ULAŞIM-SEN'DEN DHMİ ÇALIŞANLARINA DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

GROSSMAN ~ 7 yıl önce
Sevgili arkadaşlar DHMİ de çalışan tüm personelin gözü kulağı havacılık tazminatından mahsuplaştırılan ek ödeneklerin ne zaman aslına döndürüeceği beklentisidir.Yet kililerin vermekte imtina ettiği ve neticede tüm memurlara verilen bir hak olan ek ödeneği kesmeleri,çalışanları gereğinden fazla üzmüştür.Netice bu iken bazı arkadaşlarımızın itfaiye personeli hakkında konuşulmaması gereken (itfaiyecilerin yataktan kalkıp evine gidiyor eleşetirileri)yetkililerin bu düzenlemeyi yapalımmı yapmayalımmı zaten yatarak maaş alıyorlar kanısına kapılmalarına neden olduğu bu nedenle uzun bir süreç devam eden bu mahkemelik tazminat ve grupların üçe düşürülmesinin gerçekleştirilmesine engel teşkil etmektedir.Personelin birbirlerine köstek değilde destek olması gerekmektedir.Ağzımızdan çıkanı kulağımızla dinleme zamanıdır.SAYGI VE SEVGİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DERNEK ~ 9 yıl önce
ARFF Dernek Başkanının giyimini eleştiren arkadaşım. Burada resim yok ki sen nereye bakarak yazıyorsun. Yoksa dernek Başkanı ile ilgili bir sıkıntın var da bunu fırsat olarak mı değerlendiriyorsun aklın sıra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lanetlerim ~ 9 yıl önce
lanet olsun bu parayı insanlıktan önde tutanlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygı ~ 9 yıl önce
Arff dernek başkanının topalantiya göstermiş olduğu ehemmiyet kılık kıyafet inden belli oluyor en basindan yahu cokmu zordu bi takim elbise giymek herkes gran tuvalet vatandaş at hırsızı gibi gelmiş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatak ~ 9 yıl önce
Yahu arkadaş nöbetten çıkıp gitmiştir belki. İnsan yataktan kalkınca (nöbetten çıkınca) öyle olur. İşi yatmak olunca sonucu da böyle oluyor işte.
sevindim. ~ 9 yıl önce
heeee ..ikiniz oturun anlaşın. Yol haritası yapın, beyin fırtınası yapın .sizin yanınızda bts'nin olmadığına üzülmüyorum. bilakis seviniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakin Adam ~ 9 yıl önce
Beyler herkes nasibini yer bırakın birbirinize taş atmayı oturup sorunları çözmeye odaklanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 9 yıl önce
kesinlikle önce adaletli bir havacılık tazminatı yasası çıkarılmalıdır..seçimlerden önce.. hemen acele..şimdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kendini bilmez mesleği ile bağdaşmayan kurum içindeki personeli küçük gören zat: Sen iki kelime ingilizce biliyorsun diye hiç kimseyi dışlayamazsın. Kendini bulunmaz mı zannediyorsun, senin yaptığın işi ÇELEBİ, HAVAŞ, TGS de 1500 tl ye yapacak 3 dil bilen insanlar var. Tazminatlar herkesin hakkı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 9 yıl önce
İnşallah bizde bu kurumdan istediğimiz hakkımızı alır bazı arkadaşlar, özellikle "iPhone Uygulaması" ile yorum yazan arkadaşımıza da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 9 yıl önce
Havacılık Tazminatında yol kat etmek istiyorsanız, uçak alıp havadaki uçak yangınlarına müdahale edin. Bu işin başka yolu yok. Kalın sağlıcakla ARFF ci arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 9 yıl önce
Böyle bi yorum yaptığına göre sende kurumun yüz karası zihniyete sahip kişilerdensin, sana yazılcak cevap çok ama her ne olursa olsun çalıştığım kurumun prestijini sarsmak istemem. ( yeterince kişi var bunu yapan )

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000