01 Mayıs 2009, Cuma 08:28:41

Trabzon Havalimanı'na da termal kamera konulacak

Trabzon Havalimanı Başmüdürü Vedat Atabek, domuz gribine karşı önlem olarak Trabzon Havaalanı’na da termal kamera konacağını, ilk etapta personele eğitim verdiklerini ve eldiven ile maske dağıttıklarını belirtti.
  • Hamsi ile zoru olan vatandaş senin Trabzonlularla özel bir sorunun mu yoksa yoksa aynaya bakınca hamsi mi görüyorsun terbiyeli ol seviyesizlik yapma. Trabzon havalimanı Asya ile Avrupa arasında uçuş gerçekleştiren birçok havayolu ve hava kargo şirketine Handling-Landing hizmeti veriyor. Dolayısıyla önemli bir gümrük kapısı. Bu arada hamsi gribine ne gerek sen varsın ya.
  • ne gelirse rustan, GÜRCÜden gelir zaten, iyi olmuş termal kamera.
  • Ülkemizin diğer uluslar arası seferi olan hava"liman"larından olduğu için.
  • niye Trabzon'a termal kamera konuluyor? Uyyyy haçan ha orada da hamsi gribi mi var yoksa....)))????

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Trabzon Hava Limanı Başmüdürü Vedat Atabek, ‘Domuz Gribi’ne karşı önlem olarak Trabzon Havaalanı’na da termal kamera konacağını, ilk etapta personele eğitim verdiklerini, ardından eldiven ve maske dağıttıklarını belirtti.

Dünyayı kasıp kavuran ‘Domuz Gribi’ne karşı Trabzon Havaalanı’nda tedbirleri günebakış’a değerlendiren Atabek, dün personele yönelik bilgilendirme toplantısı yaptıklarını ve gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Trabzon Havaalanı Sağlık Denetleme Merkezi Tabipliği ile birlikte personelimize yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptık. Ön tedbir olarak personelimize eldiven ve maske dağıttık. Özellikle yurt dışından gelen uçaklara hizmet veren personelimize ne şekilde hareket edeceklerini ve şüpheli bir durumda nasıl edeceklerini aktardık. Şüpheli kişiler karşısında neler yapılacağını aktardık. Şu anda gerekli önlemler alındı" diye konuştu.

TERMAL KAMERA KONACAK

Atabek, Trabzon Havaalanı’na da termal kamera konacağını ifade ederek, "Şu anda bu konuyla ilgili çalışmaları DHMİ Genel Müdürlüğü ile Hudut ve Sahiller Tabipliği koordineli bir şekilde yürütüyor. Türkiye genelinde ilk etapta 14 havalimanına termal kamera konması kararlaştırıldı. Trabzon Havalimanı da bunlardan biridir. Ancak kameranın ne zaman geleceğine dair bir bilgimiz şu anda yoktur" ifadelerini kullandı.

Trabzon Havalimanı'na da termal kamera konulacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Hamsi ile zoru olan vatandaş senin Trabzonlularla özel bir sorunun mu yoksa yoksa aynaya bakınca hamsi mi görüyorsun terbiyeli ol seviyesizlik yapma. Trabzon havalimanı Asya ile Avrupa arasında uçuş gerçekleştiren birçok havayolu ve hava kargo şirketine Handling-Landing hizmeti veriyor. Dolayısıyla önemli bir gümrük kapısı. Bu arada hamsi gribine ne gerek sen varsın ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne gelirse rustan, GÜRCÜden gelir zaten, iyi olmuş termal kamera.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkemizin diğer uluslar arası seferi olan hava"liman"larından olduğu için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
niye Trabzon'a termal kamera konuluyor? Uyyyy haçan ha orada da hamsi gribi mi var yoksa....)))????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000