25 Kasım 2015, Çarşamba 09:26:23

Teröristler DHMİ servis aracına saldırdı

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan Cizre’ye giden DHMİ çalışanlarını taşıyan araca yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken araç kullanılamaz hale geldi.
  • Geçmiş olsun
  • Oradaki personelin psikolojisini düşünemiyorum bile dhmi sahip çıkmalı ordakilere
  • Şırnak ve benzeri illere Havalimanı yapılması askeri operasyonlar için iyi oldu. Buradan kalkan uçaklar bunların leşlerini dağlara seriyor. Parçalanmış leşlerini daģlarda kurtlar yiyor. İnsan olmayana insan gibi muamele yapılmaz. PKK leşlerini görmeye devam edeceğiz.
  • Doğuda görev yapan memur ile Batıda çalışan memurun aynı maaşı alması haksızlık. Terör endişesi var. Hastane ve okul kalitesi düşük. Sosyal Hayat sıfır. Bugün izmirde görev yapan bir kişi Şırnak'ta görev yapan biri ile aynı maaşı alamaz. Buna çözüm bulunmazsa Doğu da görev yapacak personel bulmak zorlaşacak. Tayin isteklerinin önünü ancak bu şekilde kesebiliriz...
  • Terörist diil öfkeli gençler ışte.maruz görün abileri.her toplum musrehakini bulur eninde sonunda
  • en azindan aracta insan varken taramamislar.
  • Dhmi de rotasyon sistemine geçilmeli doğu da çalışanlara doğu tazminatı ödenmeli
  • çok başarılı açılım sonucunda geldiğimiz nokta. bu durumdan memnunuz ki ülkeyi bu hale getirenleri tekrar seçtik
  • bu hem şırnak hem hakkari deki hava alanları askeriyeye devredilmeli bu şekilde jetlerimiz daha hızlı bi şekilde tepelerine biner bu soysuz pkk lıların
  • Havalimanını kapatacaksın 3 ay o zaman Havalimanı'nın değerinini anlarlar şimdi o çalışanların pskolojisini bir düşünün

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan Cizre’ye giden DHMİ çalışanlarını taşıyan araca yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken araç kullanılamaz hale geldi.

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda çalışan bir grup DHMİ çalışanı, dün akşam Cizre’ye gitmek üzere Star Mardin şirketine ait servis aracına bindi. DHMİ çalışanlarını taşıyan araç Cizre ilçesi girişinde PKK gençlik yapılanması oldukları iddia edilen grup tarafından durduruldu.

DHMİ çalışanları araçtan indirildikten sonra minibüs teröristlerce taranarak kullanılamaz hale getirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bir DHMİ çalışanı, “ Her gün bu psikoloji ile işe gidip geliyoruz” diyerek endişesini paylaştı.

©AirportHaber Özel

İşte PKK teröristlerince taranan o servis aracı:



Teröristler DHMİ servis aracına saldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

mevlut ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büsra ~ 8 yıl önce
Oradaki personelin psikolojisini düşünemiyorum bile dhmi sahip çıkmalı ordakilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TERÖR ~ 8 yıl önce
Şırnak ve benzeri illere Havalimanı yapılması askeri operasyonlar için iyi oldu. Buradan kalkan uçaklar bunların leşlerini dağlara seriyor. Parçalanmış leşlerini daģlarda kurtlar yiyor. İnsan olmayana insan gibi muamele yapılmaz. PKK leşlerini görmeye devam edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU GİRESUN ~ 8 yıl önce
Doğuda görev yapan memur ile Batıda çalışan memurun aynı maaşı alması haksızlık. Terör endişesi var. Hastane ve okul kalitesi düşük. Sosyal Hayat sıfır. Bugün izmirde görev yapan bir kişi Şırnak'ta görev yapan biri ile aynı maaşı alamaz. Buna çözüm bulunmazsa Doğu da görev yapacak personel bulmak zorlaşacak. Tayin isteklerinin önünü ancak bu şekilde kesebiliriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ofkeli gencler ~ 8 yıl önce
Terörist diil öfkeli gençler ışte.maruz görün abileri.her toplum musrehakini bulur eninde sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelisme ~ 8 yıl önce
en azindan aracta insan varken taramamislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjk ~ 8 yıl önce
Dhmi de rotasyon sistemine geçilmeli doğu da çalışanlara doğu tazminatı ödenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açılımın sonucu ~ 8 yıl önce
çok başarılı açılım sonucunda geldiğimiz nokta. bu durumdan memnunuz ki ülkeyi bu hale getirenleri tekrar seçtik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açılım ~ 8 yıl önce
açılım yokken bu memlekette terör yokmuydu? ne saçmalıyosun
Açılımmış ~ 8 yıl önce
Alın size açılım. Ülkeyi ne hale getirdiniz. Daha önce terör yok mutdu. Bu kadar rezil ve halka bu denli inmiş değildi. İyice şımarttınız bu insanları. Yazık değil mi dhmi çalışanlarına.
Saçma ~ 8 yıl önce
Ne saçmalıyorsun diyen sayın yazara bir tavsiye. Önce düzgün Türkçe yazmayı öğrenelim. Sonra da bilgi sahibi olup yorum yazalım.
Vahim ~ 8 yıl önce
Ülkenin geldiği duruma bak. Ülkenin başındaki adamın konuşmalarına bak. Nerede diplomasi nerede dışişleri saygınlığı. Hey yavrum hey. Kimlere oy verdik.
Acilim ~ 8 yıl önce
Nerede simdi o artist bozmalari ? Nerede acilim meraklilari ? Gormuyorlar mi bu rezillikleri? Utanmazlar.Kabahat sizde degil sizi adam yerine koyan milletimizin azinliginda
urfair ~ 8 yıl önce
bu hem şırnak hem hakkari deki hava alanları askeriyeye devredilmeli bu şekilde jetlerimiz daha hızlı bi şekilde tepelerine biner bu soysuz pkk lıların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalimanı ~ 8 yıl önce
Havalimanını kapatacaksın 3 ay o zaman Havalimanı'nın değerinini anlarlar şimdi o çalışanların pskolojisini bir düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000