30 Aralık 2011, Cuma 10:01:16

SKYLINE GOLD OLDU, SIRA PLATİNDE

Bell Helicopter’in yetkili bakım merkezlerinden olan Ankara’daki Skyline şirketi, dünyadakii 250’ye yakın bakım merkezi arasında 40’ıncı olmayı başardı ve gold derecesine yükseldi...
  • SKYLİNE EN KISA ZAMANDA PLATİN DERECESİNEDE HAK KAZANACAKTIR. İSMAİL BERKEM-BURSA
  • Arkadaşlar çok düzgün yorumlar gönderiyoruz ama halen yayınlamıyorsunuz
1995 yılından beri ABD’li Bell helikopterlerinin yetkili bakım merkezi olan Ankara’daki Skyline bakım merkezi bu yıl, Bell Helicopter firması tarafından gerçekleştirilen denetimin ardından Bell Helikopter Bakım Merkezleri arasında en iyi 40 bakım merkezi arasına girmeye  hak kazandı. Böylece Skyline, Gümüş (Silver) derecesini, 2 yıldır hedeflediği Altın (Gold) derecesine çıkarmayı başardı.
 
2008 yılında Koçoğlu Grup tarafından devralındıktan sonra, tesis ve personel yatırımları neticesinde son iki yıldır hızlı bir biçimde büyüyen Sky Line Bakım Merkezi, Ankara Esenboğa Havalimanında bulunan 2300 m2’ lik hangar alanı ve 20 teknisyeniyle; Bell 206 serisi, Bell 230, Bell 222, Bell 407 ve Bell 430 helikopterlerine bakım yapabiliyor. Sky Line, yoğun ve yorucu çalışmalarının sonucunda 2012-2013 yılları için elde ettiği Gold CSF (Customer Support Facilities) derecesiyle hem prestij anlamında hem de maddi anlamda kazanacağı fırsatlarla büyümeye devam etmeyi hedefliyor. 
 
Skyline Genel Müdürü Uğur Koçoğlu, bu değerlendirmenin sonucunda yaşadığı gururu tüm ekibiyle paylaşarak özverili çalışmalarından ötürü hepsini tebrik etti. Koçoğlu, Sky Line’ ın yeni hedefinin, 2 yıl sonra dünyanın en iyi ilk 15 bakım merkezi arasına girerek Platin derecelendirmesini almak olduğunu da bildirdi.
 
Sky Line’ın, Bell Helicopter’ in yanı sıra Hawker Beechcraft, Agusta Westland ve Pratt&Whitney firmalarının da yetkili bakım merkezi... Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Türkiyenin hava aracı bakımı konusunda bölgesel bir güç olması hedefine de uygun olarak bakım konusundaki yatırımlarına devam eden Koçoğlu/Skyline İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açılan yeni hangarında bakım faaliyetlerine çok yakında başlayacak.
 
Son olarak DHMİ tarafından Yap İşlet Devret Modeliyle ihaleye çıkılan Çukurova Bölgesel Hava Alanının ihalesini de kazanan  Koçoğlu/SKYline havacılık alanında planlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
SKYLINE GOLD OLDU, SIRA PLATİNDE

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
SKYLİNE EN KISA ZAMANDA PLATİN DERECESİNEDE HAK KAZANACAKTIR. İSMAİL BERKEM-BURSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar çok düzgün yorumlar gönderiyoruz ama halen yayınlamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000