18 Şubat 2011, Cuma 08:20:59

SİLAHI ÇEKME SEBEBİ ÇAKMAĞIN PATLAMASIYMIŞ

Havaalanı Otoparkı Girişinde Silah Çektiği İddia Edilen Güvenlik Görevlilerinin 12'şer Yıla Kadar, Evsen'in de Görevlileri Yaraladığı İddiasıyla 14 Yıla Kadar Hapsi İstendi.
  • Burada bilip bilmeden yorum yapıp Gazetecinin yaptığı terbiyesizliği görmeyip namusu ile Ekmeğini kazanan Güvenlik Görevlilerine sallayan acizler.Olayda adı geçen Kişiler D.HM.İ. Genel Mdürlüğünün Kadrolu 2495 sayılı yasaya göre yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINCA atanan Asıl kadroları KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ diye belirtilen DEVLET MEMUR larıdır.Sonuçta olayda bir tahrik ve hakaret vardır ama bu silah çekmeyi gerektirmeye bilir.Ancak o arkadaşlarından İNSAN oldukları unutulmamalı ve ona göre yorum yapılmalıdır.Türk insanındaki tuhaflık 100 TL verince UÇAĞI ve HAVAALANI nı hatta orada çalışanları SATIN ALDIM ZANNETME HASTALIĞI dır.Şahsi tecrübelerim TÜRK insanının UÇAK ve GÜVENLİK KÜLTÜRÜ nün eksikliğidir.
  • Bu güvenlikçiler düzelmez ne egitim var ne görgü ne saygı ne terbiye.üzerine resmi kıyafeti giyen kendini Rambo sanıyor.Egitim şart egitim devamlı egitim bilgi yenileme kurs seminer v.b.Bu Olayla ilgili yazmıyorum bu yazdıklarımı ama Bu özel güvenlik firmalarındaki veya devletin kendi güvenlik birimleriki ( çok köhne ) % 90 sını vasıfsız başka bir iş veya egitimi olmadıgı için gidip özel güvenlik egitimi alıp sonra 3 kuruşa çalışan vasıfsız insanlar onların egitilmedigi sürecede sonuç böyle oluyor işte .Keşke onlar egitilsede bunları kendilerine artı bir özellik olarak hissetselerde daha yükse yerlerde daha yüksek maaşlarla çalışsalar.
  • bence bunların önce karsındakı ınsanla nasıl konuscagının dersını alması lazım.sonra guvenlık gorevlısı nasıl olunur nasıl olunmaz onun egıtımını alsın.madem o kadar hakaret vardı nıcın bır ustune olayı ıntıkal ettırmemıs bu secur-ity arkadaslar.polıse bıldırselermıs olayı bu kadar buyumezdı.sılah cekmısler kı polıs bıle o yetkıye sahıp degılken sen kım oluyorsunda sılah cekme gafletınde bulunuyorsun!!! ha belkı habercıler suclu ama sen bu sekılde kendını sucsuz ve bılıncsız durumuna dusuruyorsun.egıtım sart sadece guvenlık gorevlılıgı egıtımı degıl tabıkı. havaalanında gorevlı olunca arkadaslar oranın yerel yonetım amırı sanıyorlar ya ben en cok ona uzuluyorum. dılerım yetkılıler bunların onune gecerler....
  • Burasi nasil bir ulke, bunlar nasil insanlar, bu nasil bir adalet, bu nasil bir sistem???
  • Görev yapan memura bu davranışı seyredenler biraz ilgilensinler..Gazetecilik çok değerli bir meslek fakat bu şekilde kullanıp sonra üste çıkmak isteyenler ....hakediyor..Adamına denk gelmemişler ..
  • Adama hakaret et, küfer et, tahrik et, darp et, iftira at o karşılık vermesin robot ya insan değilya işini yaparsın ben teröristymiyim derler allttan alırsın tepene binerler detaylı bakmazsın işini düzgün yapmıyo olursun herhalükarda günah keçisi sen olursun.Birde bilip bilmeden yorum yapanlar yokmu asıl cahil asıl kendini bilmez ve tedaviye ihtiyacı olanlar tamda onlar.
  • arkadaşlar olayda kullanılan silahlar bir şirkete deyil tamamen devlete ait olup arkadaşlarda özel güvenlik görevlisi deyil kamu personeli olup koruma ve güvenlik kadrosunda isdihdam edilmektedirler. iddanameyi hazırlayan sayın savcı bunu nasıl göz ardı etmiş..? ltf daha dikkat!
  • Yüksel Evsen isimli kişi, güvenlik görevlilerini tahrik etmiştir. T.p, Şer..siz demiştir. ham görüntüler yayınlansın her şey ortaya çıkacaktır. ayrıca güvenlik görevlisi arkadaşlar devlet memuru ve atamalarını devlet personel daire başkanlığı yapmıştır.görevi başındaki memura hakaret,tahrik ve darp vardır işin içinde.herşey 5 dakikalık EVSEN in servis ettiği görüntülerden ibaret değildir.
  • Önüne gelen Güvenlik sirketi kurup magandalari toplar ve silah verirse olacagi bu. Bu kisilerin nekadar piskopat olduklari silaha ne kadar cabuk sarilip etrafa tehlike sactiklarindan belli oluyor. Böyle güvenlikciler acaba güvenligi nasil sagliyorlar. Sözün ona patlayan cakmagi tabanca patlamasindan ayirt edemeyenler neyi nasil korurlar. Bahaneleri o kadar gülünc ki. Bu konuda DHMI ve Ulastirma Bakanligi bile devreye girmesi lazim. -Göktürler.-
  • Arkadaşlar Şunu Unutmayalım. 3 Adet Kamera Ve toplamda 1.5 Saatlik görüntü Nerede? Sadece Olayın Son 5 Dakikasını Yayınlayıp İdama kalkışıyorsunuz. Malum Haberciler delikanlıysa Olayın Öncesini Yayınlasınlar. Yayınlasınlar ki Havada Uçuşan Tahrikleri Küfürleri Ve Hakaretleri İnsanlar Görsün Ona Göre Yorum Yapsın. 15 Kişi Sizin Koruduğunuz Bir Yere Saldırsa Siz Ne Yapardınız.?
Adana'daki yerel Akdeniz Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen ile çekim yapan kameramana havaalanı otoparkı girişinde silah çektiği iddia edilen güvenlik görevlilerinin 12'şer yıla kadar, Evsen'in de görevlileri yaraladığı iddiasıyla 14 yıla kadar hapsi istendi.

Adana Havalimanı'nda, 8 Şubat'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre, yolcu karşılamak için özel otomobiliyle, basın araçlarının da park edebildiği havaalanı otoparkı VIP girişine gelen Yüksel Evsen, basın plakasını gösterip otoparka girmek istedi. Bu sırada Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) güvenlik görevlileri Mustafa K. ve Ahmet A., Evsen'den basın kartını da göstermesini istedi. Basın kartını veren Evsen, güvenlikçilerin incelemeleri gecikip bu sırada uçaktan inen yolcusu da telefon edince neden geciktirildiğini sordu. Cep telefonu ile konuşmaması yönünde ikaz edilen Evsen ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı, otoparka giriş bariyeri de kapatıldı. Olup bitenleri cep telefonuyla görüntüleyen Yüksel Evsen otoparka sokulmayınca tartışma alevlendi. İddiaya göre Evsen, özel güvenlik görevlilerinin önce sözlü, ardından fiili saldırısına uğradı. Bu arada havaalanına gelen aynı televizyonun kameramanı da olayı görüntüledi.

Kameraman Aydın Güçlü'nün görüntü aldığı sırada, güvenlik görevlilerinin silahlarını çekip namluya mermi sürdüğü dikkati çekti. Bu görüntüler de kameralara yansıdı. Polislerin araya girmesiyle olayların büyümesi önlendi.

İDDİANAME HAZIRLANDI
Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne düşen iddianamede, müşteki-şüpheli güvenlik görevlileri Mustafa K. ve Ahmet A. hakkında 'kasten yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından toplam 12'şer yıla kadar, müşteki-şüpheli Yüksel Evsen hakkında ise 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 14 yıla kadar hapsi cezsı istendi. İddianamede, kameraman Aydın Güçlü de müşteki olarak yer aldı.

Mahkeme tarafından henüz kabul edilmeyen iddianamede, silah çekilmesi olayı ise şöyle anlatıldı:

"... o sırada yere atılan bir çakmağın patlaması nedeniyle güvenlik görevlileri Ahmet A. ve Mustafa K.'nın güvenlik şirketi tarafından kendilerine verilmiş olan tabancaları çekerek Yüksel Evsen ve çekim yapan kişilere doğrulttukları anlaşılmıştır."

(Haberler.com)
SİLAHI ÇEKME SEBEBİ ÇAKMAĞIN PATLAMASIYMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Burada bilip bilmeden yorum yapıp Gazetecinin yaptığı terbiyesizliği görmeyip namusu ile Ekmeğini kazanan Güvenlik Görevlilerine sallayan acizler.Olayda adı geçen Kişiler D.HM.İ. Genel Mdürlüğünün Kadrolu 2495 sayılı yasaya göre yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINCA atanan Asıl kadroları KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ diye belirtilen DEVLET MEMUR larıdır.Sonuçta olayda bir tahrik ve hakaret vardır ama bu silah çekmeyi gerektirmeye bilir.Ancak o arkadaşlarından İNSAN oldukları unutulmamalı ve ona göre yorum yapılmalıdır.Türk insanındaki tuhaflık 100 TL verince UÇAĞI ve HAVAALANI nı hatta orada çalışanları SATIN ALDIM ZANNETME HASTALIĞI dır.Şahsi tecrübelerim TÜRK insanının UÇAK ve GÜVENLİK KÜLTÜRÜ nün eksikliğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu güvenlikçiler düzelmez ne egitim var ne görgü ne saygı ne terbiye.üzerine resmi kıyafeti giyen kendini Rambo sanıyor.Egitim şart egitim devamlı egitim bilgi yenileme kurs seminer v.b.Bu Olayla ilgili yazmıyorum bu yazdıklarımı ama Bu özel güvenlik firmalarındaki veya devletin kendi güvenlik birimleriki ( çok köhne ) % 90 sını vasıfsız başka bir iş veya egitimi olmadıgı için gidip özel güvenlik egitimi alıp sonra 3 kuruşa çalışan vasıfsız insanlar onların egitilmedigi sürecede sonuç böyle oluyor işte .Keşke onlar egitilsede bunları kendilerine artı bir özellik olarak hissetselerde daha yükse yerlerde daha yüksek maaşlarla çalışsalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence bunların önce karsındakı ınsanla nasıl konuscagının dersını alması lazım.sonra guvenlık gorevlısı nasıl olunur nasıl olunmaz onun egıtımını alsın.madem o kadar hakaret vardı nıcın bır ustune olayı ıntıkal ettırmemıs bu secur-ity arkadaslar.polıse bıldırselermıs olayı bu kadar buyumezdı.sılah cekmısler kı polıs bıle o yetkıye sahıp degılken sen kım oluyorsunda sılah cekme gafletınde bulunuyorsun!!! ha belkı habercıler suclu ama sen bu sekılde kendını sucsuz ve bılıncsız durumuna dusuruyorsun.egıtım sart sadece guvenlık gorevlılıgı egıtımı degıl tabıkı. havaalanında gorevlı olunca arkadaslar oranın yerel yonetım amırı sanıyorlar ya ben en cok ona uzuluyorum. dılerım yetkılıler bunların onune gecerler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burasi nasil bir ulke, bunlar nasil insanlar, bu nasil bir adalet, bu nasil bir sistem???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Görev yapan memura bu davranışı seyredenler biraz ilgilensinler..Gazetecilik çok değerli bir meslek fakat bu şekilde kullanıp sonra üste çıkmak isteyenler ....hakediyor..Adamına denk gelmemişler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adama hakaret et, küfer et, tahrik et, darp et, iftira at o karşılık vermesin robot ya insan değilya işini yaparsın ben teröristymiyim derler allttan alırsın tepene binerler detaylı bakmazsın işini düzgün yapmıyo olursun herhalükarda günah keçisi sen olursun.Birde bilip bilmeden yorum yapanlar yokmu asıl cahil asıl kendini bilmez ve tedaviye ihtiyacı olanlar tamda onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar olayda kullanılan silahlar bir şirkete deyil tamamen devlete ait olup arkadaşlarda özel güvenlik görevlisi deyil kamu personeli olup koruma ve güvenlik kadrosunda isdihdam edilmektedirler. iddanameyi hazırlayan sayın savcı bunu nasıl göz ardı etmiş..? ltf daha dikkat!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yüksel Evsen isimli kişi, güvenlik görevlilerini tahrik etmiştir. T.p, Şer..siz demiştir. ham görüntüler yayınlansın her şey ortaya çıkacaktır. ayrıca güvenlik görevlisi arkadaşlar devlet memuru ve atamalarını devlet personel daire başkanlığı yapmıştır.görevi başındaki memura hakaret,tahrik ve darp vardır işin içinde.herşey 5 dakikalık EVSEN in servis ettiği görüntülerden ibaret değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önüne gelen Güvenlik sirketi kurup magandalari toplar ve silah verirse olacagi bu. Bu kisilerin nekadar piskopat olduklari silaha ne kadar cabuk sarilip etrafa tehlike sactiklarindan belli oluyor. Böyle güvenlikciler acaba güvenligi nasil sagliyorlar. Sözün ona patlayan cakmagi tabanca patlamasindan ayirt edemeyenler neyi nasil korurlar. Bahaneleri o kadar gülünc ki. Bu konuda DHMI ve Ulastirma Bakanligi bile devreye girmesi lazim. -Göktürler.-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar Şunu Unutmayalım. 3 Adet Kamera Ve toplamda 1.5 Saatlik görüntü Nerede? Sadece Olayın Son 5 Dakikasını Yayınlayıp İdama kalkışıyorsunuz. Malum Haberciler delikanlıysa Olayın Öncesini Yayınlasınlar. Yayınlasınlar ki Havada Uçuşan Tahrikleri Küfürleri Ve Hakaretleri İnsanlar Görsün Ona Göre Yorum Yapsın. 15 Kişi Sizin Koruduğunuz Bir Yere Saldırsa Siz Ne Yapardınız.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000