02 Aralık 2012, Pazar 13:59:43

ORHAN BİRDAL'I ZİYARET ETTİLER

Sivil Havalimanları Koruma ve Güvenlik Memurları Dayanışma Dernek Yönetim Kurulu tanışma amacı ile 28/11/2012 tarihinde DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ı makamında ziyaret etti.
  • Biz de gelicez yakinda ziyarete. 6 senedir mulkiyet hakkini kisitladiginiz insanlar adina. Plaket vericez kendilerine.

Dernekten yapılan açıklamada:

Sivil Havalimanları Koruma ve Güvenlik Memurları Dayanışma Dernek Yönetim Kurulu tanışma amacı ile 28/11/2012 tarihinde DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede Sayın Orhan BİRDAL’ a Derneğin kuruluş amacı ve faaliyet konuları iletildi. Genel Müdürümüz Sayın Orhan BİRDAL dernek yönetimini bu girişimlerinden dolayı tebrik ederek, Genel Müdürlüğümüzün ana faaliyet konularında ve kurumun genel olarak işleyişi hakkında bilgi verdi. Kurumumuzda ki Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin Sivil Havacılıkta üzerlerine düşen rolün önemine vurgu yaparak, yapılacak çalışmaların meslek bilincinin gelişmesine katkı sunacağını söyledi.

Derneğimize destek ve başarı temennilerinde bulunan Genel Müdürümüz Sayın Orhan BİRDAL’ a gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetinden dolayı dernek yönetim kurulu olarak teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.


Görüşmenin ardından Genel Müdürlüğümüz Özel Güvenlik Müdürü sayın Fuat AKAR ziyaret edilmiştir.Yapılan görüşmede sivil havalimanlarında önemli bir görev icra ettiklerini, ancak mevcut mevzuatın ve altyapı eksikliklerinin tamamlanması için çalışmalar yapılması gerektiği konusunda istişare yapılmıştır. Sayın Fuat AKAR derneğimizin yapacağı çalışmalarda destek olacaklarını mesleğimizin öneminin anlaşılması için bu çalışmanın yapılması gerektiğini ve dernek yönetimini tebrik ederek başarılar dilemiştir. sayın Fuat AKAR’a gösterdiği alakadan dolayı dernek yönetim kurulu olarak teşekkür eder , görevinde başarılar dileriz.

ORHAN BİRDAL'I ZİYARET ETTİLER

Yorumlar

Esenboga magdurlari ~ 11 yıl önce
Biz de gelicez yakinda ziyarete. 6 senedir mulkiyet hakkini kisitladiginiz insanlar adina. Plaket vericez kendilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000