13 Mayıs 2012, Pazar 09:21:21

ORHAN BİRDAL'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, DHMİ internet sitesinden bir “Anneler Günü” mesajı yayımladı.
  • bence devletin çeşitli kurumlarının başındaki adamların ilgi alanlarına girmeyen konularda mesaj yayınlamaları başbakanlıkça yasaklanmalı. orhan birdal aileden veya kadından sorumlu bakan mı ki anneler günü mesaj yayınlıyor. AHL deki rötarlarla uğraşsın, para bulsun da 6 senedir milleti oyaladıkları Esenboğa 3.pist kamulaştırmasını yapsın. Sanki kendi işi bitmiş gibi bir de toplumsal mesajlar peşinde.
  • SAYIN ORHAN BABA MAAŞLARA ZAM
  • Babacan ve Olgun duruşunu, Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen biricik Annelerimiz içinde gösteren, Genel Müdürümüz Sayın ORHAN BİRDAL'a teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

DHMİ’nin web sayfasında yayınlanan Genel Müdür Orhan Birdal’in “Anneler Günü” mesajı şu şekildi;

Değeri hiçbir şekilde ölçülemeyen ve hiçbir şeyle kıyaslanamayan en yüce duygulardan biri, hiç kuşkusuz anneliktir. Karşılıksız sevginin, üretkenliğin ve fedakârlığın simgeleri olan annelerimiz, yaşamın getirdiği tüm sıkıntılara katlanarak bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olmuşlardır.

Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren; bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan, olağanüstü özverileriyle bugünlere gelmemizi sağlayarak dünyanın en yüce görevini yerine getiren muhterem annelerimizin ve kurumumuzda görev yapan çok saygıdeğer hanımefendilerin; “Anneler Günü” nü kutluyor; selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Orhan BİRDAL
Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür

ORHAN BİRDAL'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Yorumlar

vatandaş ~ 12 yıl önce
bence devletin çeşitli kurumlarının başındaki adamların ilgi alanlarına girmeyen konularda mesaj yayınlamaları başbakanlıkça yasaklanmalı. orhan birdal aileden veya kadından sorumlu bakan mı ki anneler günü mesaj yayınlıyor. AHL deki rötarlarla uğraşsın, para bulsun da 6 senedir milleti oyaladıkları Esenboğa 3.pist kamulaştırmasını yapsın. Sanki kendi işi bitmiş gibi bir de toplumsal mesajlar peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BABALIGINIZI GÖSTERİN ~ 12 yıl önce
SAYIN ORHAN BABA MAAŞLARA ZAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAHABEY ~ 12 yıl önce
Babacan ve Olgun duruşunu, Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen biricik Annelerimiz içinde gösteren, Genel Müdürümüz Sayın ORHAN BİRDAL'a teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000