26 Aralık 2014, Cuma 08:15:45

ORHAN BİRDAL'A YILIN HEDİYESİ

Türk Time dergisinin “Yılın Hizmet Adamları” ödülleri, Ankara’da yapılan törenle sahiplerine sunuldu. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, dergi okuyucularının oylarıyla “Yılın Bürokratı” ödülüne layık görüldü.
  • Kendi Genel Müdürü yılın Bürokratı seçilir de buna bir insan nasıl olumsuz yorum yapar anlamış değilim...
  • tencere tava hep aynı hava her senede insan yılın bürokratı seçilmezki canım
  • GENEL MÜDÜRÜM TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARININ DEVAM ETEMSİNİ BEKLİYORUZ.
  • Memleketimizle böyle guzel işler yapan burokratlarin olmasi ne güzel..tebrik ederim sayin genel mudurumuzu..mazeret öne sürmeden görevini en iyi şekilde yapmak kadar manevi bir duygu yoktur sanirim..
  • Tebrikler basarilarinizin devamini dilerim Sayin Genel Mudurum Allah yar be yardimciniz olsun
  • Sn genel müdürümüz havacılığın gizli kahramanıdır. Bazıları gibi reklam peşinde koşmaz. Tek işi sevdiği havacılığa birşeyler katabilmek. Yolunuz açık olsun.
  • BUYUK INSANLAR OLMADAN BUYUK ISLER BASARILAMAZ,DAHA NICE BASARILARI BIRLIKTE KUTLAMAK DILEGIYLE.
  • ODULU VEREN ARKADASI OLABILIRMI.YADA KARSILIKLI ODULLESILMIS OLABILIRMI.
  • Kamera şakası dimi bu? Havacılığa getirdiği bir tane yenilik bir tane kalıcı proje söyleyin. Yazık çok yazık çıtayı bu kadar aşağıya koyarak gelecek nesil bürokratlarada kötü örnek oluyorsunuz.
  • Genel Müdürümüz gece gündüz demeden bu ülke için canla başla çalışıyor, ödül anlamlı olmuş.

Türk Time dergisinin “Yılın Hizmet Adamları” ödülleri, Ankara’da yapılan törenle sahiplerine sunuldu. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, dergi okuyucularının oylarıyla “Yılın Bürokratı” ödülüne layık görüldü.

2011 yılından beri başarılı siyasetçi, işadamı ve bürokratlara verilen ödüller, Türk Time dergisi okurlarınca gerçekleştirilen anket ve okur oyları ile belirleniyor. Ödüller, ülkesi ve halkı için başarılı çalışmalara imza atan, gayretli çalışmaları ve örnek mücadelesi ile kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, bürokrat, işadamı, sivil toplum kuruluşlarının liderleri, sinema ve sanat dünyasının başarılı isimlerine veriliyor.

BİRDAL ‘ÖDÜLÜ ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM’

Ankara’da gerçekleştirilen törende “Yılın Bürokratı” ödülü, Türk Time Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerim Akbaş tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal'a takdim edildi.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Birdal, bu anlamlı ödülü arkadaşları adına aldığını belirterek şöyle dedi: “DHMİ, Türkiye’de Havacılık Sektörünün gelişmesinde önemli rol üstlendi. Son 12 yılda büyük projeleri hayata geçiren Kuruluşumuz, dünyanın en önemli kuruluşlarından birisi haline geldi, küresel bir marka oldu. Bizi gururlandıran bu ödüle layık görülmemizi sağlayan başarıları, ortak akla ve ekip çalışmasına borçluyuz. Her başarımızın ardında yaklaşık 10 bin kişilik DHMİ çalışanının bulunduğunun bilincindeyiz.

Bu ödülü Devlet Hava Meydanları İşletmesinde çalışan tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Bizim için  büyük anlam taşıyan bu ödül,  üzerimizdeki sorumluluğu bir kat daha artırıyor. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Hükümet politikaları doğrultusunda ve Bakanlığımızın önderliğinde daha büyük projeleri hayata geçirme gayretimiz devam edecek.”

Öte yandan, ödüle layık görülen diğer üst bürokratlar, sivil toplum örgütü yöneticileri ve işadamları da ödüllerini aldılar. 

ORHAN BİRDAL'A YILIN HEDİYESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ARFF ~ 9 yıl önce
Kendi Genel Müdürü yılın Bürokratı seçilir de buna bir insan nasıl olumsuz yorum yapar anlamış değilim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tencere ~ 9 yıl önce
tencere tava hep aynı hava her senede insan yılın bürokratı seçilmezki canım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSMET KÖSOĞLU ~ 9 yıl önce
GENEL MÜDÜRÜM TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARININ DEVAM ETEMSİNİ BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Memleketimizle böyle guzel işler yapan burokratlarin olmasi ne güzel..tebrik ederim sayin genel mudurumuzu..mazeret öne sürmeden görevini en iyi şekilde yapmak kadar manevi bir duygu yoktur sanirim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cnk apr is ~ 9 yıl önce
Tebrikler basarilarinizin devamini dilerim Sayin Genel Mudurum Allah yar be yardimciniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sn genel müdürümüz havacılığın gizli kahramanıdır. Bazıları gibi reklam peşinde koşmaz. Tek işi sevdiği havacılığa birşeyler katabilmek. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kürşat ~ 9 yıl önce
BUYUK INSANLAR OLMADAN BUYUK ISLER BASARILAMAZ,DAHA NICE BASARILARI BIRLIKTE KUTLAMAK DILEGIYLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARKADAS ~ 9 yıl önce
ODULU VEREN ARKADASI OLABILIRMI.YADA KARSILIKLI ODULLESILMIS OLABILIRMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı? ~ 9 yıl önce
Kamera şakası dimi bu? Havacılığa getirdiği bir tane yenilik bir tane kalıcı proje söyleyin. Yazık çok yazık çıtayı bu kadar aşağıya koyarak gelecek nesil bürokratlarada kötü örnek oluyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 9 yıl önce
Genel Müdürümüz gece gündüz demeden bu ülke için canla başla çalışıyor, ödül anlamlı olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000