17 Kasım 2011, Perşembe 10:13:52

ONUR AIR ODESSA BÜROSUNU AÇTI

Onur Hava Yolları Türkiye ile Ukrayna arasında hava köprüsü kurdu. 31 Ekim’de başlayan seferlere ilgi artarken şirketin Odessa Merkez Ofisi’nin açılışı İstanbul’dan giden basın mensuplarının katılımıyla yapıldı.
  • onur air; facebook sayfamı beğenirseniz eğer, sizden odessa bileti alıcam ve 50 kruş yardım yapıcam size extradan:))))
  • Olaganüstü. Onur air'i kutluyorum. Odessa gercekten cok da güzel bir kent. uygun fiyatlarla gidebilecegiz artik. basarilar diliyorum.
  • dünyanın en güzel adamı olsa bile duruş bu olmamalı.vah onur vah..
  • eskiden olsa mum gibi ekipler yollayıp öncesindede ekibe brifing yaparlardı çekim yapılacak şöyle durun böyle konuşun diye..kaptana sadece ukraynaya gidiyorsun demişler galiba, işte geldik nerde hatunlar der gibi bir hali var.
  • Yakışıklılık göreceli bir kavramdır ama kurumsal adap standarttır, karıştırmayalım.
  • Yakışıklı kaptanı bulmuşsunuz kıskanıyorsunuz yazıktır
  • rauf gerz'in kıyafeti hakkaten çok biçimsiz. kur. ilet dir. bak sen:)
Ukrayna’nın Odessa kentine 31 Ekim’de İstanbul’dan seferler başlatan Onur Hava Yolları, yeni açılan hattın tanıtımı için basın mensuplarını bu şehre götürdü.

Onur Hava Yolları’nın Airbus A320 tipi uçağı 1 saat 20 dakikalık yolculuğun ardından dün Odessa Havalimanı’na indi. Türk heyet, Odessa Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.

Onur Hava Yolları’nın Odessa Merkez Ofisi DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Sıtkı Zeybel, Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü Rauf Gerz ve Onur Air Odessa Hamdi Arslan tarafından açıldı.

Onur Air yetkilileri yaptıkları açıklamada, “ Onur Hava Yolları olarak 31 Ekim tarihinde İstanbul-Odessa karşılıklı seferlerini başlattık. İstanbul’dan Odessa’ya Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç seferimiz var. Ukrayna ve Odessa’da bir potansiyel var. Onur Hava Yolları olarak KKTC’den sonra açmış olduğumuz ikinci tarifeli hattımız Odessa. Önümüzdeki aylarda da bu hatların sayısını artırmayı planlıyoruz. Bütün uçaklarımız istediğimiz zamanda arzu ettiğimiz doluluk oranlarına ulaşmış olacak” dedi.

29 euro’dan başlayan bilet fiyatları ile oldukça cazip hale gelen Odessa hattından yüzde 90 ortalama doluluk oranı bekleniyor.

Onur Air Odessa temsilcisi Hamdi Arslan ise şöyle konuştu: “ Önümüzdeki yaz sezonunda sefer sayısını haftada 5 güne çıkarmak için resmi makamlara başvurduk. Odessa’da büyük bir tekstil pazarı ve ticaret hacmi var. Bu potansiyeli yolcu sayısını artırmak için kullanarak uçuşlarımız daha karlı hale getireceğiz” diye konuştu.





©AirportHaber/Odessa
ONUR AIR ODESSA BÜROSUNU AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
onur air; facebook sayfamı beğenirseniz eğer, sizden odessa bileti alıcam ve 50 kruş yardım yapıcam size extradan:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Olaganüstü. Onur air'i kutluyorum. Odessa gercekten cok da güzel bir kent. uygun fiyatlarla gidebilecegiz artik. basarilar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dünyanın en güzel adamı olsa bile duruş bu olmamalı.vah onur vah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskiden olsa mum gibi ekipler yollayıp öncesindede ekibe brifing yaparlardı çekim yapılacak şöyle durun böyle konuşun diye..kaptana sadece ukraynaya gidiyorsun demişler galiba, işte geldik nerde hatunlar der gibi bir hali var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yakışıklılık göreceli bir kavramdır ama kurumsal adap standarttır, karıştırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yakışıklı kaptanı bulmuşsunuz kıskanıyorsunuz yazıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rauf gerz'in kıyafeti hakkaten çok biçimsiz. kur. ilet dir. bak sen:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000