23 Nisan 2009, Perşembe 22:41:07

Öger, Haziran'da Zonguldak'a uçacak

Zonguldak Valisi Erdal Ata, açıldığı tarihten itibaren hiç bir yolcu uçağının inmediği Zonguldak Havaalanı ile ilgili olarak, "Öger Türk firmasının hedefi, haziran ayından itibaren uçak seferlerini başlatmak" dedi.
  • Zonguldaga Karsa ucarlar ama Blue Wings BUHARLASTI simdi oltaya takilacak hava yolu kim olacak? bakalim...HAYIRLI UCUSLAR YOLUNUZ ACIK OLSUN...(MUHTESEM OGER)
  • Fakat,oda 4 gidis 3 dönüsten fazla olamaz.Bu kapasiteyi Almanya'daki okul tatilinde ve NRW Eyaletindeki Zonguldak ve Bartin'lilarin agirligindan kaynaklanan bir taleptir.
  • Maalesef Turkuaz bu meydana uçak tibi(A320) nedeniyle uçamaz bildiğim kadarıyla Germania ile uçacak geçen senede B737-700 ile bir frerry uçuş sırasında bir kaç deneme yapılmıştı.
  • Sayın Valı ya son günlerde Almanyaya ziyarette bulundu yada ordan zıyarecıler gelerek yine bu konuyu kendisinden rica ettıler.Çünki her yıl yaz sezonu öncesı ticari amaçlı olarak Öger bu haberi ısıtıp kamuoyuna sunuyor.DHMI orda enaz 10 kere kontrol yapmıs,bu is sadece trasla bıtmıyorkı, pistide ölçmüsler hem boyu hemde kaldırabılecegı ağırlıkmı ne ise öyle bir problemde varmış.Geçen sen bu zamanlarda Kanal Avrupada bu konu ile ilgili program yapılmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam ordada bir bey Dhmı den bir görevliydi.O beyde olabilemiyeceğini sanırım birazda görevi gereği nazik bir dille anlatmıştı.
  • cok gzl. sevindim. TURKUAZ AIRLINES da ucabilir herhalde bu seferlei, bluewings artik olmadigina göre, TRK bagayi ataga girdi. BWG adina cok üzüldüm tabii, kendin de calismis olmama ragmen, ama türk sirketinin bu sansi kullanmasina sevindim. basarislar ÖGER+TRK
  • BlueWings Türkiye, uçuşları yasaklanmasaydı A320'ler ile gelecekti fakat şu anda Germanyair yada Hamburgair gelecektir.

Vali Ata, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı'na uçakların daha rahat inip kalkması için çevredeki dağın tıraşlandığını söyledi.

Kente birkaç gün önce gelen Öger Türk firması yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Vali Ata, şöyle konuştu: "Almanya'daki iki hava yolu şirketinin uçak seferleri yapmayı düşündüğü bize iletildi. Öncelikli olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce kontrol uçağının havaalanına gelerek rapor hazırlaması talep edildi. Ayrıca, bölge haritalarında havaalanı çevresindeki dağın tıraşlanmış şekliyle gösterilerek hava yolu şirketlerine gönderilmesi gerektiği belirtildi. Bu konudaki çalışmalara başlandı. Öger Türk firmasının hedefi, Haziran ayından itibaren uçak seferlerini başlatmak. Biz de gerekli gayreti gösteriyoruz."

Vali Ata, Zonguldak'taki kentleşmenin maden ocakları üretim alanı içerisinde olmasının sıkıntısının yaşandığını belirterek, şunları kaydetti: "Yerleşim yerleri altında zengin kömür yatakları olan bölgede arazi bulmakta zorlanıyoruz. Okul ve hastane yapmak istiyoruz, arazi yok. Yaklaşık 13 yıl önce yapılan spor salonu ihalesinin ardından yüklenici firmaya halen yer gösterememişiz. Ülkemiz büyük depremlerin ardından 50-60 bin yeni konut ve çok sayıda yeni iş yeri üretti. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet. İstenmesi durumunda kenti başka yerde yeniden inşa etme imkanı var. Ancak bunu halkın ve siyasilerin de istemesi, büyük kaynak aktarılması lazım. Bundan dolayı hayal projedir. Fakat kentsel dönüşüm alanında yeni konutların üretilmesi şarttır. Böylece çarpık kentleşmenin önüne geçilecektir." 

Öger, Haziran'da Zonguldak'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Zonguldaga Karsa ucarlar ama Blue Wings BUHARLASTI simdi oltaya takilacak hava yolu kim olacak? bakalim...HAYIRLI UCUSLAR YOLUNUZ ACIK OLSUN...(MUHTESEM OGER)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fakat,oda 4 gidis 3 dönüsten fazla olamaz.Bu kapasiteyi Almanya'daki okul tatilinde ve NRW Eyaletindeki Zonguldak ve Bartin'lilarin agirligindan kaynaklanan bir taleptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Maalesef Turkuaz bu meydana uçak tibi(A320) nedeniyle uçamaz bildiğim kadarıyla Germania ile uçacak geçen senede B737-700 ile bir frerry uçuş sırasında bir kaç deneme yapılmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Valı ya son günlerde Almanyaya ziyarette bulundu yada ordan zıyarecıler gelerek yine bu konuyu kendisinden rica ettıler.Çünki her yıl yaz sezonu öncesı ticari amaçlı olarak Öger bu haberi ısıtıp kamuoyuna sunuyor.DHMI orda enaz 10 kere kontrol yapmıs,bu is sadece trasla bıtmıyorkı, pistide ölçmüsler hem boyu hemde kaldırabılecegı ağırlıkmı ne ise öyle bir problemde varmış.Geçen sen bu zamanlarda Kanal Avrupada bu konu ile ilgili program yapılmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam ordada bir bey Dhmı den bir görevliydi.O beyde olabilemiyeceğini sanırım birazda görevi gereği nazik bir dille anlatmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok gzl. sevindim. TURKUAZ AIRLINES da ucabilir herhalde bu seferlei, bluewings artik olmadigina göre, TRK bagayi ataga girdi. BWG adina cok üzüldüm tabii, kendin de calismis olmama ragmen, ama türk sirketinin bu sansi kullanmasina sevindim. basarislar ÖGER+TRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BlueWings Türkiye, uçuşları yasaklanmasaydı A320'ler ile gelecekti fakat şu anda Germanyair yada Hamburgair gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000