12 Nisan 2010, Pazartesi 12:26:06

KİM SUÇLU KİM HAKLI?

Airport TV’nin gündem yaratan programı Fikir Fırtınası’nda geçen hafta ağırlıklı olarak SAS Havacılığın usulsüz bir şekilde Atatürk Havalimanı’nda teknik bakım hizmeti vermesi konu edildi. Peki, programda kim ne konuştu? İşte ayrıntılar ve o programın videosu…
  • aferim sefa inana suçluyu bulmuş!!!
Her hafta Cuma akşamları haftanın havacılık haberlerinin değerlendirildiği Airport TV’nin Fikir Fırtınası Programı’nda sinirler gerildi. SAS Havacılık Şirketi’nin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden ruhsat almadan bakım yapmasının masaya yatırıldığı programda Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, birinci suçlu olarak DHMİ ve SHGM’yi, ikinci suçlu olarak havayolu şirketlerini üçüncü suçlu olarak da SAS Havacılık şirketini gösterdi.

Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem ise SAS Havacılık Şirketi’nin ruhsat almadan bakım yapmasının kesinlikle kural dışı olduğunu ifade etti. Herdem, “SHGM’nin ruhsat vermemesi, SAS Havacılık’a el altından teknik bakım hizmeti yapmasına hak vermez” şeklinde konuştu.

Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık ise, havacılık kültürünün gelişmediğine dikkat çekerek, “Havayolu şirketlerinin teknik birimleri mercek altına alınmalı. Kapalı kapılar ardında neler döndüğüne bakmak lazım” dedi.

Öte yandan Ali Kıdık, programda AirportHaber’e gönderilen insanlık dışı yorumlara da isyan etti.

İŞTE O PROGRAMIN TAMAMI

1. KISIM



2. Kısım



3. Kısım

KİM SUÇLU KİM HAKLI?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
aferim sefa inana suçluyu bulmuş!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000