27 Nisan 2013, Cumartesi 08:30:51

KASTAMONU'DA HAVALİMANI SON VİRAJDA...

Kastamonu Havalimanı'nın son kabullerinin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi...
  • uçak ikmali için hangi şirketler yer tahsis etti bilgisi olan varmı?
  • sevgili Müdürüm yeni açılan birçok meydanda görev yaptınız yanlış hatırlamıyorsam VAN depreminde de meydan müdürü olarak sizi görevlendirdiler.sizinle üç yıl çalıştım.Kastamonu da görev yapacak personelleriniz sizinle ilgili bilgi topluyorlar çoğunluğunun ortak görüşü Allah korkusu olan,dürüt,personeline değer veren,diğer kurum ve kuruluşlara karşı personelini koruyup,ezdirmeyen.Esenboğa işletme müdürlüğü ve 5-6 yeni açılan havalimanında meydan müdürlüğü yapmış son derece tecrübeli mevzuatı iyi bilen,çok dürüst,insanlara değer veren,insanları seven,çalışanın hakkını veren,dik duruş sergileyen,kurumda sagı duyulan bir kişiliğe sahipsiniz.bu mesajımı okuyan sizi tanımayan bir kişi yalakalık yaptığımı düşünebilir diye ismimi yazmıyorum.kastamonulular çok şanslılar.sizin en büyük hatanız hata yapan personele tepkinizin çok sert olması.
  • Haber başlığında neden eski fotoğraf kullanıldı?
  • havalimanı şarttı görün bak tum uçuşlar full gerçekleşicek kastamonunun böyle bir potansiyeli var çok uçak kullanırlar açıldıktan 1 yıl sonra verilere bakın şok olacaksınız ...
  • EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH MEMLEKETİMİZ İÇİNHAYIRLISI OLUR. HAVALİMANI MÜDÜRÜMÜZ YÜCEL KARADAVUT BEYE DE BAŞARILAR DİLİYORUM.
  • Kastamonu'ya havaalani yapilsin tabii de gecen gunlerde haberlerde Kastamonu'da bir koyde hastalanan birini sehirdeki hastaneye sedye vb olmadigindan tabut !!! ile tasiyorlardi ve bu durum yillardir boyle imis!!!! Roportaj yaptiklari insanlarin cogu da yilda 1500 ile 2000 tl ile evet yanlis okumuyorsunuz gecindiklerini soyleyince muhabirin gozu faltasi gibi acilmisti...Once bu sorunlari halledip daha sonra havalani yapilsa ve Kastamonu'daki yoneticiler odenek bulamiyorlarsa bir zahmet luks makam araclarini satip da koylerdeki bu ihtiyaclari karsilasalar nasil olur acaba???? Kimse bu konunun abartildigini soylemesin zira 3-4 sene once Kastamonu Turkiye'nin en fakir iliydi !!!!

Kastamonu Havalimanı Müdürü Yücel Karadağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, havalimanında son kabullerin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından havalimanında yapılan çalışmaların incelendiğini ifade eden Karadağ, şöyle konuştu:

'Buraya 13 kişilik teknik ekip gelmiş ve incelemelerini tamamlamışlardır. Önümüzdeki hafta içinde yapılan işlerin devri için kabul komisyonu gelecektir. Bu havalimanının yapımında emeği olan başta Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'a, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan'a ve personeline teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

Karadağ, gazetecilerin "havalimanını nasıl buldunuz" sorusu üzerine ise "Yapılan havalimanlarından 5 tanesini gezme ve inceleme fırsatı buldum. Samimiyetle söylemeliyim ki, gördüğüm en güzel havalimanı budur" yanıtını verdi.









KASTAMONU'DA HAVALİMANI SON VİRAJDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ismail ~ 11 yıl önce
uçak ikmali için hangi şirketler yer tahsis etti bilgisi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kastamonulu ~ 11 yıl önce
sevgili Müdürüm yeni açılan birçok meydanda görev yaptınız yanlış hatırlamıyorsam VAN depreminde de meydan müdürü olarak sizi görevlendirdiler.sizinle üç yıl çalıştım.Kastamonu da görev yapacak personelleriniz sizinle ilgili bilgi topluyorlar çoğunluğunun ortak görüşü Allah korkusu olan,dürüt,personeline değer veren,diğer kurum ve kuruluşlara karşı personelini koruyup,ezdirmeyen.Esenboğa işletme müdürlüğü ve 5-6 yeni açılan havalimanında meydan müdürlüğü yapmış son derece tecrübeli mevzuatı iyi bilen,çok dürüst,insanlara değer veren,insanları seven,çalışanın hakkını veren,dik duruş sergileyen,kurumda sagı duyulan bir kişiliğe sahipsiniz.bu mesajımı okuyan sizi tanımayan bir kişi yalakalık yaptığımı düşünebilir diye ismimi yazmıyorum.kastamonulular çok şanslılar.sizin en büyük hatanız hata yapan personele tepkinizin çok sert olması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 11 yıl önce
Haber başlığında neden eski fotoğraf kullanıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kg ~ 11 yıl önce
havalimanı şarttı görün bak tum uçuşlar full gerçekleşicek kastamonunun böyle bir potansiyeli var çok uçak kullanırlar açıldıktan 1 yıl sonra verilere bakın şok olacaksınız ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 ~ 11 yıl önce
Yaz tatilinde dolu gelecek olan bir kaç uçuşun dışında yolcu olmaz doğru düzgün. Tüm küçük iller bu iddaada bulunur ama malesef acı gerçek budur.
hayırlı olsun ~ 11 yıl önce
EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH MEMLEKETİMİZ İÇİNHAYIRLISI OLUR. HAVALİMANI MÜDÜRÜMÜZ YÜCEL KARADAVUT BEYE DE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ?? ~ 11 yıl önce
Kastamonu'ya havaalani yapilsin tabii de gecen gunlerde haberlerde Kastamonu'da bir koyde hastalanan birini sehirdeki hastaneye sedye vb olmadigindan tabut !!! ile tasiyorlardi ve bu durum yillardir boyle imis!!!! Roportaj yaptiklari insanlarin cogu da yilda 1500 ile 2000 tl ile evet yanlis okumuyorsunuz gecindiklerini soyleyince muhabirin gozu faltasi gibi acilmisti...Once bu sorunlari halledip daha sonra havalani yapilsa ve Kastamonu'daki yoneticiler odenek bulamiyorlarsa bir zahmet luks makam araclarini satip da koylerdeki bu ihtiyaclari karsilasalar nasil olur acaba???? Kimse bu konunun abartildigini soylemesin zira 3-4 sene once Kastamonu Turkiye'nin en fakir iliydi !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 11 yıl önce
devletimize milletimize hayırlı ugurlu olsun ınsallah ucuslar da ustun basarı yakalar allh devletımıze zevalvermesın. cok guzel bır meydan oldu hayırlısı olsu hepımız ıcın
KFS ~ 11 yıl önce
Öncelikle ilimiz hiçbir zaman Türkiye'nin en fakir ili olmadı. Ülkemizdeki birçok vilayete ardı ardına havaalanları yapıyor devletimiz, kimisinde uçak indirecek düz arazi bulamadılar da, görülmüş şey değil denizi doldurdular hatta, düşünün verilen kıymeti kimi illere. Bize gelince ise, havaalanının bi kısmını sırtımıza sardılar. Köye kente yapılacak hizmet, direkt havaalanına direksiyon kırmak zorunda kaldı. Havaalanı sırtına sarılan ülkemizde kaç vilayet var bir araştırıverin bakalım, bi eşimiz daha var mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000