04 Mayıs 2016, Çarşamba 16:36:37

İsveç heyeti Ankara'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, İsveç Girişimcilik ve Yenilik Bakanı Mikael Damberg ile beraberindeki heyeti Bakanlık toplantı salonunda kabul etti.
  • binali, isveç heyetine kendi çocuklarını örnek vererek, genç çocukları varsa bankaya gidip kredi çekip şirketler kurup gemiler alsınlar kazandıkları paralarla da singapur'da kumar oynasınlar diye akıl da vermiş midir acaba?
  • Heyetteki firma temsilcileri sivil, fotğografta Serdar Bey'in yanında bulunanlar devlet görevlileriydi. Mantas Zalatorius Swedish Trade&Invest Council Vice President, Erik Friberg İsveç'in Türkiyedeki Ticaret Ataşesi, Antoine Fanoun ise İsveç Eski Ticaret Başmüşsaviri ve şuanki Ticaret Ataşesininin danışmanlığını yapmaktadır. Eurocontrol prensipleriyle ve hava trafik kontrolör eğitimiyle ilgili olarak Entry Point North (ATC Academy) firması verimli toplantılar gerçekleştirdi. Smart technologies alanı airport segmentinde ADB Safegate, SAAB, Assa Abloy, Cavotec, Entrematic ve Ericsson Istanbul Yeni Havalimanı ve diğer havalimanları için smart çözümlerini sunma şansı buldular ve toplantılar çok verimli geçti. Gerek Serdar Bey gerekse DHMI'ın diğer temsilcileri, İsveç'li heyeti çok güzel bir şekilde ağırlıyarak faydalı toplantılar gerçekleşmesini sağladılar. İsveç ve Türkiye arasında havaalanı teknolojileri konusunda bu tarz toplantılar ve aktivitelerin devamının gelmesi planlanmaktadır.
  • Isveclilere sorsalarmis ya oradaki eurocontrol prensipleri nasil uygulaniyor.muhendise teknisyene arff aprona kule yaklasmaya nasil dagitilormus.
  • Zamaninda smart isvec sirketlerine devredilmis olsaydi su an etkin ve verimli bir sistem kullaniliyor olurdu.
  • Heyet sivil kokenli mi?
  • aaa genel müdür piyasaya çıkmış hayırdır

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, İsveç Girişimcilik ve Yenilik Bakanı Mikael Damberg ile beraberindeki heyeti Bakanlık toplantı salonunda kabul etti. Görüşmede, Türkiye ve İsveç arasındaki ilişkilerin önemine dikkati çeken Bakan Binali Yıldırım, havacılık alanında iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişerek devam ettiğini belirtti. Bakan Yıldırım, ilişkileri daha da artıracak adımlar atma noktasında ilgili Genel Müdürlükler ile heyetlerin görüşmelere devam edeceklerini söyledi.

İSVEÇ HEYETİ DHMİ’DE…

Bakanlıkta yapılan kabulün ardından DHMİ Genel Müdürlüğündeki görüşmelere geçildi. DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve iki ülke havacılık konularının ele alındığı toplantıya İsveç İşadamları Delegasyonu Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Mantas Zalatorius, İsveç Türkiye Ticari Ateşesi Eric Friberg ile İsveçli firma yetkilileri katıldı.

Havacılık sektöründe kullanılan teknolojik ürünler ile ekip ve ekipmanlar konusunda görüşmelerin gerçekleştirildiği lokal toplantılarda, iki ülke arasında işbirliğinin artırılması ve ortak çalışmalar yapılması benimsendi.

Toplantıda, İsveç’in önde gelen firmalarından ABB, ADB Safegate Group, Assa Abloy, Axis Communications, Cavotec, Entrematic, Entry Point North, Ericsson, Gunnebo, SAAB, Securitas, Systemair, Volvo Trucks’ın üst düzey yetkilileri ile DHMİ Genel Müdürlüğü’nün ilgili Daire Başkanları hazır bulundu.





İsveç heyeti Ankara'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

? ~ 8 yıl önce
binali, isveç heyetine kendi çocuklarını örnek vererek, genç çocukları varsa bankaya gidip kredi çekip şirketler kurup gemiler alsınlar kazandıkları paralarla da singapur'da kumar oynasınlar diye akıl da vermiş midir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkey & Sweden ~ 8 yıl önce
Heyetteki firma temsilcileri sivil, fotğografta Serdar Bey'in yanında bulunanlar devlet görevlileriydi. Mantas Zalatorius Swedish Trade&Invest Council Vice President, Erik Friberg İsveç'in Türkiyedeki Ticaret Ataşesi, Antoine Fanoun ise İsveç Eski Ticaret Başmüşsaviri ve şuanki Ticaret Ataşesininin danışmanlığını yapmaktadır. Eurocontrol prensipleriyle ve hava trafik kontrolör eğitimiyle ilgili olarak Entry Point North (ATC Academy) firması verimli toplantılar gerçekleştirdi. Smart technologies alanı airport segmentinde ADB Safegate, SAAB, Assa Abloy, Cavotec, Entrematic ve Ericsson Istanbul Yeni Havalimanı ve diğer havalimanları için smart çözümlerini sunma şansı buldular ve toplantılar çok verimli geçti. Gerek Serdar Bey gerekse DHMI'ın diğer temsilcileri, İsveç'li heyeti çok güzel bir şekilde ağırlıyarak faydalı toplantılar gerçekleşmesini sağladılar. İsveç ve Türkiye arasında havaalanı teknolojileri konusunda bu tarz toplantılar ve aktivitelerin devamının gelmesi planlanmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB Safegate ~ 8 yıl önce
Safegate ilk önce esenboğadaki kontrol sistemini düzeltsin. Milyonlarca euro verildi doğru dürüst çalışmıyor. Birde dhmi deki ilgi daire başkanı acaba bu konudan haberdar mı? Haberdar ise konuyu muhataplarına söylemiş mi?
turkey sweden ~ 8 yıl önce
isveç nasıl gelişmiş kalkınmış ileri gitmiş, orda da burdaki gibi, tübitak benzeri kurumun başına hayvanat bahçesi müdürü getiriliyor mu ya da cumhurbaşkanı damadı bakan olabiliyor mu veya torpil ve hemşehricilik var mı bu konularda da bilgilendirsene bizleri...
Sorsalarmis ~ 8 yıl önce
Isveclilere sorsalarmis ya oradaki eurocontrol prensipleri nasil uygulaniyor.muhendise teknisyene arff aprona kule yaklasmaya nasil dagitilormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Zamaninda smart isvec sirketlerine devredilmis olsaydi su an etkin ve verimli bir sistem kullaniliyor olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ~ 8 yıl önce
Heyet sivil kokenli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 8 yıl önce
aaa genel müdür piyasaya çıkmış hayırdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000