11 Kasım 2011, Cuma 13:43:31

İKİ HELİKOPTERİNİ SATIYOR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, filosunda bulunan iki adet helikopteri ihale ile satacak. Helikopterler ne kadara ihaleye çıkarılıyor?
  • bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamıyorum ki bu kurumla ilgili hergün satıldı özelleşti ayrıldı falan filan malum dedikodular madem öyle bu ne arkadaş bu kadar yatırım yapılıyo ya bu işte bir terslik var yada bu dedikodular asılsız biride adam gibi şunları dillendirseya
  • 13.7 milyon euro' ya 2 yeni helikopter almış, bunları alma nedeni de ''personelin uzak istasyonlara taşınması ve hava taksi hizmetlerinde kullanılması'' Bir vicdanı olan sorsun bu çivisi kopmuş kuruma acaba bu güne kadar uzak istasyonlara kaç personel taşınmış ve kaç defa hava taksi yapılmış. Demekki DHMİ Yöneticileri ve Başta Bakanlar ve diğer siyasiler eski helikopterlere binmek istemedikleri için yenisi alınmış besbelli.
  • helıkopter satıp personelın tazmınatlarınımı ödıyecek
Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Eurocopter model iki helikopterini satışa çıkardı. Helikopterlerle birlikte, yedek motor ve ana rotor pali de kapalı teklif usulü satılacak.

1987 model TC-HAA tescilli Eurocopter model helikopter 550 bin dolardan, aynı model yılı TC-HAB tescilli Eurocopter tipi helikopter ise 575 bin dolardan ihaleye çıkarılacak.

Halen Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki DHMİ hangarında bulunan helikopterlerin ihalesi 16 Kasım Pazartesi günü DHMİ Malzeme Dairesi Başkanlığı’nda kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak.

DHMİ İKİ YENİ HELİKOPTER ALMIŞTI

DHMİ, 2011 yılı başlarında iki yeni helikopteri filosuna katmıştı. EC 145 tipi helikopterler 13.7 milyon euro’ya mal olmuştu. Ppersonelin uzak itasyonlara taşınması ve hava taksi hizmetlerinde kullanılması amacıyla satın alınan çift motorlu helikopterlerin filoya dahil edilmesiyle daha eski olan Eurocopter tipi iki helikopterin satışına karar verilmişti. dığını bildirdi.

İŞTE SATIŞA ÇIKARTILAN HELİKOPTERLER



İKİ HELİKOPTERİNİ SATIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamıyorum ki bu kurumla ilgili hergün satıldı özelleşti ayrıldı falan filan malum dedikodular madem öyle bu ne arkadaş bu kadar yatırım yapılıyo ya bu işte bir terslik var yada bu dedikodular asılsız biride adam gibi şunları dillendirseya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
13.7 milyon euro' ya 2 yeni helikopter almış, bunları alma nedeni de ''personelin uzak istasyonlara taşınması ve hava taksi hizmetlerinde kullanılması'' Bir vicdanı olan sorsun bu çivisi kopmuş kuruma acaba bu güne kadar uzak istasyonlara kaç personel taşınmış ve kaç defa hava taksi yapılmış. Demekki DHMİ Yöneticileri ve Başta Bakanlar ve diğer siyasiler eski helikopterlere binmek istemedikleri için yenisi alınmış besbelli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
helıkopter satıp personelın tazmınatlarınımı ödıyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000