12 Mayıs 2010, Çarşamba 14:51:14

Havacılık Tazminatı konusunda önemli gelişme

Birleşik Taşımacılık Sendikası Havacılık Şubesi Yönetim Kurulu, havacılık tazminatlarıyla ilgili Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal ile bir toplantı yapılacağını duyurdu...
  • sendika başkanlarını bilgilendirdide bu başkanlar üyelerini nezaman biliglendirecek merak ediyorum.böylemi çalışacak bu sendika başkanları.parasını pulunuda artık merak etmiyorum üyeleri acaba neyin karşılığında sattılar onları merak ediyorum bu başkanlar yakında şef yada müdür olurlarsa şaşırmayın.
  • HAMDİ BEYE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.

İşte BTS Havacılık Şubesi tarafından yayınlanan o bildiri:

Bilindiği üzere Sendikamız BTS, Havacılık Tazminatı konusunda 6 Mayıs 2010 tarihinde DHMİ yönetiminin resmi bir açıklama yapması talebini dile getirdiği bir bildiri yayınlamıştı. Yayınlamış olduğumuz bu bildiride; Genel Müdürümüzün açıklamalarının tencerenin buharını alma mahiyetli açıklamalar olmamasını, bu konuda çalışmalar yapıldığını düşünmek istememize rağmen sürecin çıkmaza girdiğini, DHMİ çalışanlarının muhatap alınmamasını ve çalışanlarımıza bu konuda açıklama yapılmamasını,  süreci içinden çıkılması zor bir duruma getirdiğini dile getirmiştik. Birçok çalışanımız bu açıklamalara güvenerek çeşitli planlamalar yapmış, beklenti içerisine girmiş ve hatta borçlandıklarını belirtmişlerdir.  Söz konusu bildiride  “Genel Müdürümüz Sayın Orhan BİRDAL’ın yapmış olduğu bu açıklamaların DHMİ çalışanları açısından ciddiyetini kaybetmemesi ve bu durumun kurumun itibarına zarar vermemesi için Havacılık Tazminatının biran önce açıklığa kavuşturulması gerekir. Öyle ki çeşitli internet forumlarında ve işyerlerinde farklı bölümler birbiri ile kavga eder duruma gelmiş,  ilişkiler gittikçe yıpranmış ve iş yeri huzuru her gün daha fazla bozulmaktadır” denmişti.

Gelinen süreç itibarı ile, Genel Müdürümüz Sayın Orhan BİRDAL çağrımıza cevap vererek 13 Mayıs 2010 saat 14:00 de havalimanlarımızda örgütlü bulunan tüm sendikaların Genel Başkanlarının katılacağı bir toplantı ile Tazminatlar hakkında bilgi vereceğini bildirmiştir.
Kendilerine sorumluluk örneği teşkil eden bu tutumlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

BTS Havacılık Şube
Yönetim Kurulu

 

Havacılık Tazminatı konusunda önemli gelişme

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sendika başkanlarını bilgilendirdide bu başkanlar üyelerini nezaman biliglendirecek merak ediyorum.böylemi çalışacak bu sendika başkanları.parasını pulunuda artık merak etmiyorum üyeleri acaba neyin karşılığında sattılar onları merak ediyorum bu başkanlar yakında şef yada müdür olurlarsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAMDİ BEYE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000