27 Ocak 2012, Cuma 13:20:22

GÖKYÜZÜ UÇAK KAYNIYOR...

Atatürk Havalimanı’nda karla mücadele aralıksız olarak sürdürülürken zaman zaman uçaklar zor anlar yaşıyor...
  • elazığda 60 cm kar olmasına rağmen pist tertemiz
  • burada görülen trafiğe trafik yoğunluğu diye abartıyorsanız sakın amerika ya gitmeyin,hatta daha yakını londra ya bile gitmeyin.oradaki trafiği görünce kalbiniz durabilir..niye londradaki trafiğide çekip yayınlamıyorsunuz.flight radar orayıda gösteriyor.
  • ``senin tırnakların uzamıyorken pistteki uçaklar aslanlar gibi inip - kalkıyorlar``. aga bu nasil bir laf? ilk kez duydum. cok degisik. urperdim aksam aksam.
  • evet şuan silivri m eregli gemlik üzerinde daireler çiziyorlar iniş sırası için
  • dün adana isg seferi yapan uçaktaydım.kaptan tam boğaz üzerinde uçak çok sarsıldı.herkes bağırdı.ama sonunda iyi bir şekilde iniş yaptık.
  • AHL de bugun bir iki izlenim. .Aprondaki kar temizlenmedi. .pushbacklerin tekerleri kaymaktan yere tutunamadi . .Sadece 1 ucaga uc kez push farkli pushback geldi. .Tk tunus ucusuna once 2saat delay verildi 307 gate de. 15 dk sonra boarding yapildi :) yolcular basariyla ofsayta birakildi. Sonra tek tek yolcu anons edildi. - boarding x rayde suyumu aldilar guvenlikciler sivi ile binilmez diye ama icerde cafede hersey satiliyor . Buyuk tezat.
  • Moskova neredeyse yilin 4 ayi, su an Istanbul'da yasananlarin daha kotusu hava sartlarinda, ve butun havaalanlari calismaya devam ediyor. Bu konuda ekipman yatirimi ve personel egitimi eksigimiz var bence
  • beceriksiz diyen arkadaşım sen merak etme senin tırnakların uzamıyorken pistteki uçaklar aslanlar gibi inip - kalkıyorlar.
  • 2. görselde kullandığınız SIA391 callsign'lı uçak istanbul - singapur görünüyor www.iststatus.com'da. pek gerçekçi gelmedi açıkçası resimdeki beklemeler ve rotasının izmir taraflarından olması.
  • ERZURUMDAN HAVA TRAFİK KONTROLÜ GÖNDERELİM ERZURUMDAKİLER GÖZÜ KAPALI YAPARLAR
Atatürk Havalimanı’nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin 50 kişilik ekip ve 7 araçla sürdürdüğü karla mücadele devam ediyor. DHMİ ekiplerinin özverili çalışmasına rağmen kar yağışı sebebiyle zaman zaman uçaklar zor anlar yaşıyor. Bir çok uçak iniş için sırada bekletilirken saat 12.45 sıralarında Atatürk Havalimanı’ndaki bütün pistlere inişler durdu.

DHMİ ekiplerinin hızla müdahalesi sonra pist kısa sürede yeniden uçuşlara açıldı. Pistteki çalışmalar sebebiyle iniş kalkışlar normal zamanlara göre ağır gerçekleşince uçaklar da havada dakikalarca tur atmak zorunda kalıyor. Yakıt kritiğine giren bazı uçaklara ise iniş önceliği sağlanıyor. 
 
Bu arada Etihad Havayolları’nın Abu Dabi-İstanbul seferini yapan uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı’na inmek zorunda kaldı.
 
İşte İststatus sitesinde uçakların havada dakikalarca tur attığını gösteren o görüntüler...



GÖKYÜZÜ UÇAK KAYNIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
elazığda 60 cm kar olmasına rağmen pist tertemiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada görülen trafiğe trafik yoğunluğu diye abartıyorsanız sakın amerika ya gitmeyin,hatta daha yakını londra ya bile gitmeyin.oradaki trafiği görünce kalbiniz durabilir..niye londradaki trafiğide çekip yayınlamıyorsunuz.flight radar orayıda gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
``senin tırnakların uzamıyorken pistteki uçaklar aslanlar gibi inip - kalkıyorlar``. aga bu nasil bir laf? ilk kez duydum. cok degisik. urperdim aksam aksam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet şuan silivri m eregli gemlik üzerinde daireler çiziyorlar iniş sırası için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dün adana isg seferi yapan uçaktaydım.kaptan tam boğaz üzerinde uçak çok sarsıldı.herkes bağırdı.ama sonunda iyi bir şekilde iniş yaptık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL de bugun bir iki izlenim. .Aprondaki kar temizlenmedi. .pushbacklerin tekerleri kaymaktan yere tutunamadi . .Sadece 1 ucaga uc kez push farkli pushback geldi. .Tk tunus ucusuna once 2saat delay verildi 307 gate de. 15 dk sonra boarding yapildi :) yolcular basariyla ofsayta birakildi. Sonra tek tek yolcu anons edildi. - boarding x rayde suyumu aldilar guvenlikciler sivi ile binilmez diye ama icerde cafede hersey satiliyor . Buyuk tezat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Moskova neredeyse yilin 4 ayi, su an Istanbul'da yasananlarin daha kotusu hava sartlarinda, ve butun havaalanlari calismaya devam ediyor. Bu konuda ekipman yatirimi ve personel egitimi eksigimiz var bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beceriksiz diyen arkadaşım sen merak etme senin tırnakların uzamıyorken pistteki uçaklar aslanlar gibi inip - kalkıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2. görselde kullandığınız SIA391 callsign'lı uçak istanbul - singapur görünüyor www.iststatus.com'da. pek gerçekçi gelmedi açıkçası resimdeki beklemeler ve rotasının izmir taraflarından olması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ERZURUMDAN HAVA TRAFİK KONTROLÜ GÖNDERELİM ERZURUMDAKİLER GÖZÜ KAPALI YAPARLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000