20 Mayıs 2013, Pazartesi 16:31:19

GAZİANTEP HAVALİMANI DHMİ’NİN 80. YAŞINI KUTLUYOR

Devlet Hava Meydanları İşletmesinin 80. Kuruluş yıl dönümü Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğünün yapmış olduğu çeşitli etkinliklerle kutlanıyor...
  • aaa 80. yılımı kutlanıyor.yanlışlık olmasın herşey akp ile başlamadımı bu ülkede hayret sayın okuyanlar çok şaşırdım
  • ülkemizin en güzide kurumuna nice 80 yıllar diliyorum.
  • Bu gidişle 5 yıl daha kutlarız, iyi reklam çabuk özelleştirme getirir.
  • NICE 80 YILLARA DHMI

Tüm Havalimanı çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirilen kutlamalar DHMİ Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğü çalışanları adına Başmüdür Vekili Mehmet Özkebapçı'nın  sabah 09:00’da Atatürk Anıta çelenk koymasıyla başladı. Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından Havalimanı Başmüdür Vekili Mehmet Özkebapçı burada basın mensuplarının soruları cevapladı; “  Türk sivil havacılığının geldiği nokta ve Gaziantep Havalimanın hava taşımacılığındaki yeri hakkında açıklamalarda bulundu.”

DHMİ Gaziantep Havalimanı Başmüdür Vekili Mehmet Özkebapçı başkanlığında  bir heyet Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret ederek çiçek takdim edip, kutlamalar hakkında bilgi verdi.. Şehir merkezindeki etkinliklerin ardından kutlamalar Havalimanında devam etti…

Gaziantep Havalimanı Mülki İdare Amiri Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve  Havalimanında faaliyet gösteren kurum kuruluşların çalışanlarının ve yöneticilerinin katılımı ile  gerçekleştirilen toplantıda, Kurum çalışanları adına Tunahan Aydıncan, Gaziantep Havalimanından emekli olan Murtaza Karagöz, Başmüdür Vekili Mehmet Özkebapçı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.

DHMİ Genel Müdürlüğünün hazırtlatmış olduğu tanıtım filminin izlenmesinin ardından basın mensuplarına Havalimanı gezdirildi. Günün anlamına uygun hediye ve ikramların ardından 80.yıl anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

GAZİANTEP HAVALİMANI DHMİ’NİN 80. YAŞINI KUTLUYOR

Yorumlar

melek ~ 11 yıl önce
aaa 80. yılımı kutlanıyor.yanlışlık olmasın herşey akp ile başlamadımı bu ülkede hayret sayın okuyanlar çok şaşırdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 11 yıl önce
ülkemizin en güzide kurumuna nice 80 yıllar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhm çalışanı ~ 11 yıl önce
Bu gidişle 5 yıl daha kutlarız, iyi reklam çabuk özelleştirme getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BALER FIDAN ~ 11 yıl önce
NICE 80 YILLARA DHMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000