20 Ekim 2016, Perşembe 09:20:16

Funda Ocak'tan 20 Ekim mesajı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  • Sayın Genel mudurum insaallah en az 4 trafiği olmayan meydanları kapatır veya bu durumu çözemeyen ve psikolojisi bozuk mudurleri temizler. Tokat huzura muhtaç bekliyor...
  • güzel sözleriniz için teşekkürler, gerçekler dünyasına gelince bütün meydanları bir tutup ayrım yapmazsan, hep aynı küçük meydanları geçici görevlerle bezdirmezsen yeter..
  • Tesekkurler .Lütfen özlük haklarimizi iyilestirin ve yipranma payi verin.Saygilar
  • Funda Hanımdan ricamızdır, bu kontrolörleri kimler yetiştiriyor ise, o kişileri tek tek mercek altına alsın. Bazıları çok iyi yetişmiş süper profesyonel, bazıları ise ciddi sorunlular. Kendi başlarına bir sıkıntı çıkmasında, isterse dünya yansın umursamayan ruh hastaları var. Kesinlikle havayolu şirketlerinden iş etiğinin optimizasyonu için görüş alınsın. Sadece yerli şirketlerden değil, yabancı şirketlerden de. Geçenlerde Avrupadaki ülkelerden biri böyle bir anket yapmıştı. Eminiz çok faydalı bildirimler almışlardır. Almanların bu konudada profesyonelliği tek geçiliyor. Bizde ise, 2 kazı güdemeyen adam tabiri, 2 uçağı yönlendiremeyen kontolör olarak kültürümüze kazandırılacak boyutta. Hak eden, evrensel değerlere göre işini profesyonelce yapan, kişisel düşüncelerini işine karıştırmayan, şirket kayırmayan, Hava Trafik Kontrolörlerinin günü kutlu can-ı gönülden olsun.
  • arff yine çıldırdı
  • atc'lerin tazminatlarını da verecekmiymiş hanımefendi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kontrolörlerin emeğine vurgu yapan Ocak; 'liyakat, sadakat ve sabır gerektiren hizmet yolculuğumuzda da en büyük pay yine sizlerin olacak' dedi.

İşte Funda Ocak'ın mesajı:

Değerli Hava Trafik Kontrolörü Arkadaşlarım;

Bildiğiniz gibi; hava ulaşımının gelişmişlik düzeyi, ekonomik ve sosyal refah ülkelerinin ayırıcı özellikleridir. Bu bilinçle, son 14 seneden beri hükümetimiz hamle üstüne hamle gerçekleştiriyor. “Yapılamaz” denenleri yapıyor, daha önce hayali bile kurulamayan dev projeleri bir bir ortaya koyuyor.

Dünyanın gıpta ile takip ettiği bu büyük gurur tablosuna bizi ulaştıran her başarıda, diğer mesai arkadaşlarımızla birlikte, Hava Trafik Kontrolörlerimizin de çok büyük katkı sağladığına hiç şüphe yok.

İstikrarlı bir şekilde yükselen, güçlü ve itibarlı bir ülkenin seçkin bir kuruluşu haline geldiysek, elbette ki, bunu sizlerin emek ve alın terine borçluyuz.

Benim için büyük onur vesilesi olan Genel Müdürlük görevine atandıktan sonra yayımladığım mesajda da belirtiğim gibi, yeni ufuklar var önümüzde... Bu yeni dönemde artık biz küresel bir DHMİ olacağız, uluslararası bir kuruluş haline geleceğiz. İşte bu liyakat, sadakat ve sabır gerektiren hizmet yolculuğumuzda da en büyük pay yine sizlerin olacak. Buna yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum.

Bu duygularla, vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları için, kuruluşumuzda ve sektörde 7 gün 24 saat fedakârca hizmet veren tüm Hava Trafik Kontrolörlerinin “20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Gününü” kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

FUNDA OCAK
Genel Müdür ve
Yönetim Kurulu Başkanı

Funda Ocak'tan 20 Ekim mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Tokat ~ 7 yıl önce
Sayın Genel mudurum insaallah en az 4 trafiği olmayan meydanları kapatır veya bu durumu çözemeyen ve psikolojisi bozuk mudurleri temizler. Tokat huzura muhtaç bekliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiyeceksiniz TOKATI ~ 7 yıl önce
bir müdürü allem edip kallem edip yediniz yetmedi şimdi başka müdürleremi dil uzatır oldunuz. bence müdürlerin değilde sen ve senin zihniyetindeki gibilerin psikolojisi bozuk. Bakırköy yada Elazığ çare olabilir sizlere.
dayısıolmayanayı ~ 7 yıl önce
güzel sözleriniz için teşekkürler, gerçekler dünyasına gelince bütün meydanları bir tutup ayrım yapmazsan, hep aynı küçük meydanları geçici görevlerle bezdirmezsen yeter..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 7 yıl önce
Tesekkurler .Lütfen özlük haklarimizi iyilestirin ve yipranma payi verin.Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erbab ~ 7 yıl önce
Funda Hanımdan ricamızdır, bu kontrolörleri kimler yetiştiriyor ise, o kişileri tek tek mercek altına alsın. Bazıları çok iyi yetişmiş süper profesyonel, bazıları ise ciddi sorunlular. Kendi başlarına bir sıkıntı çıkmasında, isterse dünya yansın umursamayan ruh hastaları var. Kesinlikle havayolu şirketlerinden iş etiğinin optimizasyonu için görüş alınsın. Sadece yerli şirketlerden değil, yabancı şirketlerden de. Geçenlerde Avrupadaki ülkelerden biri böyle bir anket yapmıştı. Eminiz çok faydalı bildirimler almışlardır. Almanların bu konudada profesyonelliği tek geçiliyor. Bizde ise, 2 kazı güdemeyen adam tabiri, 2 uçağı yönlendiremeyen kontolör olarak kültürümüze kazandırılacak boyutta. Hak eden, evrensel değerlere göre işini profesyonelce yapan, kişisel düşüncelerini işine karıştırmayan, şirket kayırmayan, Hava Trafik Kontrolörlerinin günü kutlu can-ı gönülden olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halen anltamadık ~ 7 yıl önce
Bizi Almanya İngiltere gibi ülkelerle karşılaştırmayınız lütfen. İran, Pakistan, Bangladeş gibi ülkeler ile kıyaslayınız. Kontrolörlerin çalışma şartları, gelir düzeyi, bu meslek grubuna bakış, verilen önem, sosyal haklar bu ülkeler seviyesinde. Airbus ile Avrupa'ya uçup Tükiye'yi beğenmiyorsunuz. Lütfen ilyushin ile İran'a uçup Türkiye'yi ondan sonra değerlendirin. Personelin yemek, ulaşım, temzilik gibi en temel sorunlar çözülemiyorken profesyonellikten, evrensellikten bahsetmek anlamsız. Siz hiç Almanya'da istifa edip pilot olan ATC gördünüz mü? Eğer varsa geri bildiriminizi bekliyorum bizim için çok önemli.
Sayın kaz! ~ 7 yıl önce
Sorunlu ve ruh hastası nedemek? Bu üslup nedir böyle! Bir sıkıntınız olduğunda rapor edersiniz incelenir! Hangi şirket kayırılıyor? Buradan insanlara hakeret edip ağır suçlamalarla itham edeceğinize, zan altında bırakıp saçma bir algı oluşturacağınıza bir sorun olduğunda raporunuzu yazarsınız. Evrensel değerlere göre işini profesyonelce yapan bir pilottan bu beklenir.
aytatc ~ 7 yıl önce
şirket kayırmak ne demek ben anlamıyorum, pilotların bir kısmı çok ilginç bir şekilde havada o yoğunluğun arasında sıralamada arkada kalmalarını bir şekilde komploya bağlayabiliyorlar, şunu artık anlayın borda oturduğumuzda bizim için hepiniz birer etiketten ibaretsiniz, oradan hiç bir sıkıntı yaşamadan kalkmakta tek amacımız
Atcoo ~ 7 yıl önce
Biz de aynı şeyleri düşünüyoruz sayın erbab pilotlarin da bir kısmı gerçekten donanımlı kendini yetistirmisken bir kısmı da sizin gibi dallama .. Acaba bunun sebebi iki meslek grubunun da insan olmasından kaynaklı olabilir mi ? Her insan grubunun içinde olduğu gibi iki gurupta da çürük yumurtalar var maalesef
arff ~ 7 yıl önce
arff yine çıldırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yinemiiii ~ 7 yıl önce
yahu Allah akıl fikir versin şu arifficilere. nerede bir haber altında arff. yeter artık düşün DHMİ yakasından.
tk ~ 7 yıl önce
atc'lerin tazminatlarını da verecekmiymiş hanımefendi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000