23 Aralık 2017, Cumartesi 13:12:43

Funda Ocak; 'Rekor kırdık'

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, DHMİ Koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
  • akıllı bence de iyi fikir
  • dhmi otopark sorunu ne olacak
  • çalışma arkadaşlarınızın çok kıymetli olduğu konusunda sizinle hem Fikirim
  • En kalabalık TGS şurda 3 5 kişi kalmış tk tknk birileri birileri otopark istiyo hak TGSnindir Çünkü çalışan onlardır
  • Funda Hanım dişında salonda başka bayan varmı? Görünmüyor. Mutlaka vardır ancak yetersiz. Funda hanımdan daha fazla kadınlarımıza yönetimde yer vermesini bekliyorum.
  • Funda Hanım, Habom Florya binasında çalışan personel olarak otoparka ihtiyacımız var. Hemen yanımızdaki DHMİ’ye ait köhne alanı otopark olarak kiralamamız için talebimiz oldu. Buna dair onayınızı bekliyoruz. Para kazanacağınız ve mağduriyetimizi gidereceğiniz bir projede onaylarınız bekleniyor.
  • Seyrüsefer ne zaman yapılanacak genel müdürüm. Diriliş şart eski kafalarla gitmiyor.
  • Kendilerini Kral zanneden idareciler daha ne kadar görevde kalacak
  • Follow flight plan route.
  • Ben yoktum tam kadro eksi 1

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, DHMİ Koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Funda Ocak'ın başkanlık ettiği toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ocak, Twitter'dan 14 aylık görev süresinceki faaliyetlerini de özetledi.

Ocak'ın açıklamaları:

Devam eden ve planlanan projelerin tartışıldığı toplantıda, Havalimanlarımızın sorunlarını ele alıyoruz, çok önem verdiğimiz ortak akıl mantığı ile bu sorunlara birlikte çözüm yolları arıyoruz.

Bu yıl sadece koordinasyon toplantılarıyla yetinmedik, bu sene ilk kez  yaklaşık 20 tane meydanımızı ziyaret ettik. Kıymetli mesai arkadaşlarımızla istişare toplantıları yaptık. Ellerini tuttuk, gözlerine baktık, dertlerini dinledik ve çözüm bulma gayreti içerisinde olduk.

Havalimanı ziyaretlerinde önceliği de doğu ve güneydoğudaki meydanlarımıza verdik. İnşallah bu sene tamamını ziyaret edeceğiz havalimanlarımızın, 49 meydanda gitmedik meydan bırakmayacağız.

Ben biraz rakamları konuşturmayı seven bir insanım kişilik olarak. Öncelikle performans diyoruz. Biz bir aileyiz diyoruz. kendimle İlgili bazı istatistiklerden bahsedeceğim ondan sonra sırayla yılın değerlendirmesini yapacağız.

14 aylık görev süremi tamamladım. 14 ay içerisinde 25 tane yabancı ülkeden resmi ve gayri resmi davet aldım. Bunlardan altısına katıldım. İki tanesi Sayın Bakanımızda katıldığımız Tiflis ve Senegal ziyaretleri oldu. Diğerleride Kore, Amerika, Paris ve Almanya ziyaretleri oldu.

Bunlar toplantı ziyaretleriydi, resmi davetle oldu. Toplamda 11 gün süre ayırmışız bu ziyaretlere.  Bunun 4 gününü cumartesi pazara denk getirmişiz,  demek ki 7 gün mesaimi yurt dışı ziyaretleri olarak ifa etmişim. Bu anlamda da rekor bende.

Dünyadaki gelişmeleri takip imkanı  sağlayan, bilgi, tecrübe alış verişiyle kuruluşumuzu küresel marka yapma hedefine zemin hazırlayan bu temasları fevkalade gerekli ve yararlı faaliyetler olarak görüyorum.

Toplantıda yaptığım konuşmada da belirttiğim gibi , 2017 hizmet. büyük proje ve yatırımlar bakımından dolu dolu bir yıl oldu. 2018 Yılı performans yılı olacak. Daha büyük proje ve hizmetleri Hükümetimiz ve Bakanlığımızın desteği ile hayata geçireceğiz İnşallah.



Funda Ocak; 'Rekor kırdık'

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ali ~ 6 yıl önce
akıllı bence de iyi fikir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ~ 6 yıl önce
dhmi otopark sorunu ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
çalışma arkadaşlarınızın çok kıymetli olduğu konusunda sizinle hem Fikirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En kalabalık kim ~ 6 yıl önce
En kalabalık TGS şurda 3 5 kişi kalmış tk tknk birileri birileri otopark istiyo hak TGSnindir Çünkü çalışan onlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıllı ~ 6 yıl önce
Funda Hanım dişında salonda başka bayan varmı? Görünmüyor. Mutlaka vardır ancak yetersiz. Funda hanımdan daha fazla kadınlarımıza yönetimde yer vermesini bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark Talebimiz Var ~ 6 yıl önce
Funda Hanım, Habom Florya binasında çalışan personel olarak otoparka ihtiyacımız var. Hemen yanımızdaki DHMİ’ye ait köhne alanı otopark olarak kiralamamız için talebimiz oldu. Buna dair onayınızı bekliyoruz. Para kazanacağınız ve mağduriyetimizi gidereceğiniz bir projede onaylarınız bekleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Seyrüsefer ne zaman yapılanacak genel müdürüm. Diriliş şart eski kafalarla gitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klm ~ 6 yıl önce
Kendilerini Kral zanneden idareciler daha ne kadar görevde kalacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynak 4444 ~ 6 yıl önce
Follow flight plan route.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fh ~ 6 yıl önce
Ben yoktum tam kadro eksi 1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wut ~ 6 yıl önce
-2 dude

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000