27 Ekim 2018, Cumartesi 14:43:29

Funda Ocak; 'Bu gurur hepimizin'

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili paylaşımda bulundu.
  • Funda ocak hanım efendiye bir duyurum var Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı ivedikle burdan alınmalarına köyhizmetlerinden göreve gelmişler aynı kuruma iade ediniz yerlerine başka bir Görev adamları şehrimize güzide iki temsilci istiyoruz Konu ile ilgili yerel mecba köşemdede etraflıca yazı ✍️ yazacağım
  • Gururdan ziyade devlet havameydanları başmüdürlerini yenile genç akıllı kararlı insanlarla Trabzon Havalimanı başmüdürü gibi ikilafı bir araya getiremeyen eş dost hatrına makam verilen korunan kollanan tiplerden dhmyi uzak tutun Tabikide Cumhuriyet bayramında açılan yeni Havalimanı nekadar anlamlı ise dhmenin kontrolündeki Dalaman Erzurum Trabzon hakkari ağrı Havalimanı başmüdür lerinede vizyon verin
  • Kuruma stajyer hava trafik kontrolörü olarak girip drop olup sonra memur olup 1 yıl memurluk yapıp tekrardan stajyer hava trafik kontrolörü olunabiliyor.Emsal var.Şu anda böyle bir kurum çalışanı var.Eurocontrol bahanesi yok bu durumda.Girerken bir sürü sınavlardan geçtik aynı sınavlardan geçtik ama diğerlerine ayrıcalık yapıldı.Neden?Kule atc eğitimini başarıyla tamamladık diğerlerini atc yaptınız bizi yapmadınız.Neden?Kule Atc eğitimini geçenler sadece kule atc hizmeti verilen limanlara atanabilmelidir bu durumda kayıtlarınızda mevcut bu eğitimi geçtiğimiz.
  • Türkiye'de yeni açılan İstanbul Hava Limanı dahil tüm hava limanlarının tek işletmecisi olan DHMİ'nin basit bir inşaat şirketi ve terminal işletmecisi olan İGA'nın gölgesinde kalması kabul edilemez bir durumdur. Türkiye'nin Ziraat Bankasından sonra en değerli devlet kuruluşu olan DHMİ'yi bu duruma getiren herkesi tebrik ediyorum.
  • Yeni havalimanında enerji tedariki,seyrüsefer görsel yardımcılar,kesintisiz güc kaynakları,jeneratörler,vor radar ndb dme ils in enerji tedariki ve enerjinin kesintisiz sağlaması da elektrik personelinin sorumluluğunda gercekleşti.ama elektronik persoelinden 3000 tl,eski parayla 3 milyar az maas aliyor.umarım eurocontrolden gelen paralar aynı unvana sahip personelin ozluk haklarini da iyilestirir ve esitler.teknisyen,mühendis,tekniker aynı unvana aynı tazminat.saygılar sunarım.
  • Herşey den önce personelimizin uğradığı haksızlıkları görmeli ve onları çözmelisiniz.
  • Bu ülkeye kim bir çivi çakıp bir şeyler yaptıysa eline koluna sağlık elbette ki problemi olacak amacımız problemleri çözmek problem yaratmamak inşallah oradaki işçilerinde sorunları çözülmüştür.Herkes bir haber yapıyor kimin nasıl ne için haber yaptığını bilemiyorum her gazeteci veya haberci bana göre yanlı haber yapıyor ama şunu teslim edelim bu Ülke için kim güzel eserler ortaya koyduysa yaptirdiysa yaptıysa temizlikcisinden tutunda en üst yönetici ye kadar teşekkürederim Allah utandırmasın...
  • kukla sahnedeki yerini alır oynar oynatılır sonrada eskir ve atılır. kukla pinokyo yalan söyledikçe burnu uzayan olarak bilinir.
  • Ölenlere Tasminat verileçek mi? En azından isimleri açıklansın
  • Zam haberi verilmeyen sadece TGS kaldı 4 gözle bekleniyor haber

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili paylaşımda bulundu.

Funda Ocak'ın yeni havalimanı açılışına ilişkin değerlendirmesi şöyle:

Cumhuriyetimizin en büyük vizyon projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhuriyet Bayramı'nda açılıyor, çok mutlu ve gururluyuz! Bu muhteşem eserde emek ve alın teri bulunan tüm kadrolar heyecanla bu tarihi anı bekliyorlar.

Dünyanın hayranlıkla takip ettiği bu eseri ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımız Muhterem Recep Tayyip Erdoğan'a, başından beri emeği geçen, imzası olan değerli büyüklerimize ve katkısı bulunan herkese DHMİ olarak minnettarız. Bu gurur hepimizin.

Ayrıca, asrın projesine layık bir açılış merasimi düzenlemek için olağanüstü gayret gösteren ilgili kuruluşların kıymetli mensuplarına teşekkürü borç biliyorum.

Funda Ocak; 'Bu gurur hepimizin'

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Ali Savaş ~ 5 yıl önce
Funda ocak hanım efendiye bir duyurum var Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı ivedikle burdan alınmalarına köyhizmetlerinden göreve gelmişler aynı kuruma iade ediniz yerlerine başka bir Görev adamları şehrimize güzide iki temsilci istiyoruz Konu ile ilgili yerel mecba köşemdede etraflıca yazı ✍️ yazacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdoğan Cesur ~ 5 yıl önce
Gururdan ziyade devlet havameydanları başmüdürlerini yenile genç akıllı kararlı insanlarla Trabzon Havalimanı başmüdürü gibi ikilafı bir araya getiremeyen eş dost hatrına makam verilen korunan kollanan tiplerden dhmyi uzak tutun Tabikide Cumhuriyet bayramında açılan yeni Havalimanı nekadar anlamlı ise dhmenin kontrolündeki Dalaman Erzurum Trabzon hakkari ağrı Havalimanı başmüdür lerinede vizyon verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
Kuruma stajyer hava trafik kontrolörü olarak girip drop olup sonra memur olup 1 yıl memurluk yapıp tekrardan stajyer hava trafik kontrolörü olunabiliyor.Emsal var.Şu anda böyle bir kurum çalışanı var.Eurocontrol bahanesi yok bu durumda.Girerken bir sürü sınavlardan geçtik aynı sınavlardan geçtik ama diğerlerine ayrıcalık yapıldı.Neden?Kule atc eğitimini başarıyla tamamladık diğerlerini atc yaptınız bizi yapmadınız.Neden?Kule Atc eğitimini geçenler sadece kule atc hizmeti verilen limanlara atanabilmelidir bu durumda kayıtlarınızda mevcut bu eğitimi geçtiğimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Türkiye'de yeni açılan İstanbul Hava Limanı dahil tüm hava limanlarının tek işletmecisi olan DHMİ'nin basit bir inşaat şirketi ve terminal işletmecisi olan İGA'nın gölgesinde kalması kabul edilemez bir durumdur. Türkiye'nin Ziraat Bankasından sonra en değerli devlet kuruluşu olan DHMİ'yi bu duruma getiren herkesi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni havalimanında elektrik personeli de kontrollük yaptı ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanında enerji tedariki,seyrüsefer görsel yardımcılar,kesintisiz güc kaynakları,jeneratörler,vor radar ndb dme ils in enerji tedariki ve enerjinin kesintisiz sağlaması da elektrik personelinin sorumluluğunda gercekleşti.ama elektronik persoelinden 3000 tl,eski parayla 3 milyar az maas aliyor.umarım eurocontrolden gelen paralar aynı unvana sahip personelin ozluk haklarini da iyilestirir ve esitler.teknisyen,mühendis,tekniker aynı unvana aynı tazminat.saygılar sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trik trik ~ 5 yıl önce
cengiz inşaat yada nihat özdemirin elektriğini attırmayın hepinizin voltajını kesmesin. büfecilerde pilotlara gazete satıyor onlarada enroot
Trik kimse senden almayacak, korkma ~ 5 yıl önce
Korkma kimse senden almayacak.sen ve senin mantiginda olanlar yuzunden yuzlerce milyon EURO geri gidiyor,bunu herkes biliyor.sen enrut olmaya devam et ,inşallah daha fazlasıda olursun.biz sadece eşit ünvana eşit tazminat istiyoruz.
Funda hanım ~ 5 yıl önce
Herşey den önce personelimizin uğradığı haksızlıkları görmeli ve onları çözmelisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEK ~ 5 yıl önce
Bu ülkeye kim bir çivi çakıp bir şeyler yaptıysa eline koluna sağlık elbette ki problemi olacak amacımız problemleri çözmek problem yaratmamak inşallah oradaki işçilerinde sorunları çözülmüştür.Herkes bir haber yapıyor kimin nasıl ne için haber yaptığını bilemiyorum her gazeteci veya haberci bana göre yanlı haber yapıyor ama şunu teslim edelim bu Ülke için kim güzel eserler ortaya koyduysa yaptirdiysa yaptıysa temizlikcisinden tutunda en üst yönetici ye kadar teşekkürederim Allah utandırmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayaan vahdet ~ 5 yıl önce
kukla sahnedeki yerini alır oynar oynatılır sonrada eskir ve atılır. kukla pinokyo yalan söyledikçe burnu uzayan olarak bilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasminat ~ 5 yıl önce
Ölenlere Tasminat verileçek mi? En azından isimleri açıklansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS TGS TGS ~ 5 yıl önce
Zam haberi verilmeyen sadece TGS kaldı 4 gözle bekleniyor haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000