08 Ekim 2017, Pazar 01:44:40

Funca Ocak'tan onbin DHMİ çalışanına gece yarısı müjdesi

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak'tan binlerce DHMİ çalışanına müjde geldi. Ocak, YPK'ya gönderilen taslak metnin onaylandığını duyurdu.
  • Ben kızıma iş verilmsini istiyorum 11494 sicil nolu antalya havalimanin da kor.güv.görevlisiyim kızım üniversite mezunu kızıma benim kurumda iş istiyorum
  • Arkadaşlar 3 ay önce emekli oldum bende bu tazminattan faydalanacakmıyım? ?
  • Ya arkadaşlar camianıza uzak biriyim ama burada birbirinize yönelik yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti. Ne kadar saygısızca şeyler yazmışsınız. Her grup ötekini aşağılama derdine düşmüş. Para değerli ama bu kadar değil. Nezaket, saygı, tevazu vs vs ????
  • Funda OCAK hanıma teşekkür ederiz.
  • Meteorolojiye de vericekler mi kardeşşş
  • Emeği geçen herkeze, en baştada Sayın Genel Müdürümüz Funda Ocak'a çok teşekkür ederim
  • Atc aım ne is yaptıgını soranlar bord basına gec ne is yapıldıgını anlarsın bilmeden konusmayın yorum yapmayın cüce beyınliler
  • Memur icin yaklasik 400 tl olan ek odeme kaldiriliyor yerine bunun %200 oraniyla yaklasik 800 tl havacilik tazminati veriliyor ancak bundan gelir vergisini de dusunce maasta ortalama 200 tl civarı bi artis oluyor.
  • yorumlarda havacılık tazminatının değil, ek ödemenin ypk da onaylandığı söyleniyor, yazılıyor. fakat haberde genel müdür havacılık tazminatı arttırıldı diyor. şimdi bu artış ek ödeme mi, yani devletten mi geliyor; yoksa havacılık tazminatı arttırılması ile eurocontrolden mi geliyor. bilen birisi cevap yazabilir mi?
  • Ne oldu aof mezunu mudurler sefler 4 kati olunca herkeste ses soluk kesildi hani makas vardi bu sefer makas acilmadi mi dogru makas atc lehine acilsa is barisi bozulurdu adaletsiz duzen olurdu ama aof mezunu sefler mudurler tarafina makas acilinca. Her sey adaletli eşit neyse bundan sonra herkes çenesini kapar artik atc lafini agizna almaz havacilik tazminatini atm cns e verilir en cok alakasiz adamlar faydalanir ondan sonra nerde adelet diye bagirilar al sana adalet karaköy 7 numarada artik adalet

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, yaklaşık 3 hafta evvel 4. Dönem Toplu Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda DHMİ personeline ödenen havacılık tazminatının artırılması için hazırlanan taslak metnin bakanlık tarafından YPK'ya gönderildiğini belirtmişti.

Taslak metnin hazırlanması ve YPK'ya gönderilme süreci dahil süreci bizzat takip eden DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, binlerce DHMİ çalışanının beklediği müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

Ocak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile DHMİ çalışanlarına ödenen havacılık tazminatının artırılmasını içeren taslak metnin YPK tarafından onaylandığını açıkladı.

DHMİ Genel Müdürü Ocak yaptığı açıklama şunları söyledi; "Bilindiği üzere; 4. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri sonucunda personelimize ödenen Havacılık Tazminatının arttırılması kararlaştırılmıştı. Söz konusu kararın bir an önce çıkarılması için YPK’da görüşülecek olan taslak metin, Bakanlığımız tarafından ilgili mercilere iletilmişti. Havacılık tazminatına ilişkin YPK kararı, 08.10. 2017 tarihi itibarıyla imzalanmış bulunuyor. Kıymetli mesai arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Kuruluşumuzun ilgili birimleri, kararın olumlu çıkacağını varsayarak, talimatımız gereği gerekli hazırlıkları zaten tamamlamışlardı. Karar doğrultusunda geriye kalan tüm işlemler süratle yerine getirilecektir. Kararın bu kadar kısa sürede çıkmasında büyük payı bulunan UDH Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'a  şahsım ve tüm mesai arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Yoğun mesaisine rağmen sektörün her sorunuyla yakından ilgilenen çok kıymetli Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, bu konuda da camiamızı yalnız bırakmadı, kendisine minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.

Yine, karara esas teşkil eden toplu sözleşme aşamasında emeği bulunan tüm sendika yetkililerine, Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kararı görüşüp karara bağlayan YPK üyesi Sayın Bakanlarımıza ve kıymetli ekiplerine  de içten teşekkürü borç biliyorum."


©AirportHaber

Funca Ocak'tan onbin DHMİ çalışanına gece yarısı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (203)

Kadir tatar ~ 6 yıl önce
Ben kızıma iş verilmsini istiyorum 11494 sicil nolu antalya havalimanin da kor.güv.görevlisiyim kızım üniversite mezunu kızıma benim kurumda iş istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpss ~ 6 yıl önce
Kpss 95
ARFF ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar 3 ay önce emekli oldum bende bu tazminattan faydalanacakmıyım? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 6 yıl önce
Evet
Uçucu ~ 6 yıl önce
Ya arkadaşlar camianıza uzak biriyim ama burada birbirinize yönelik yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti. Ne kadar saygısızca şeyler yazmışsınız. Her grup ötekini aşağılama derdine düşmüş. Para değerli ama bu kadar değil. Nezaket, saygı, tevazu vs vs ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygılar :) ~ 6 yıl önce
Funda OCAK hanıma teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MTO ~ 6 yıl önce
Meteorolojiye de vericekler mi kardeşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ~ 6 yıl önce
Emeği geçen herkeze, en baştada Sayın Genel Müdürümüz Funda Ocak'a çok teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazlı ~ 6 yıl önce
Atc aım ne is yaptıgını soranlar bord basına gec ne is yapıldıgını anlarsın bilmeden konusmayın yorum yapmayın cüce beyınliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortalama ~ 6 yıl önce
Memur icin yaklasik 400 tl olan ek odeme kaldiriliyor yerine bunun %200 oraniyla yaklasik 800 tl havacilik tazminati veriliyor ancak bundan gelir vergisini de dusunce maasta ortalama 200 tl civarı bi artis oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abc ~ 6 yıl önce
Bu hesapta bir yanlışlık var ya sayı saymasını bilmiyorsun ya da gizlemeye çalıştığın bir maaş artışı olmuş. 800 tl maaş artışı olacak vergiyle 200 e inecek çok enteresan.
Duzeltme ~ 6 yıl önce
Gelir vergisi kesilmeyen yaklasik 400 tl olan ek odeme artik odenmiyor. Geriye 300 kusur lira para kaliyor dogrusu bu. Ek odemeden gelir vergisi kesilmezken havacilik tazminatindan kesiliyor
aaa ~ 6 yıl önce
Mühendislerde çok artış olmuş deniyor senin söylediğine göre olmamış.
confused ~ 6 yıl önce
yorumlarda havacılık tazminatının değil, ek ödemenin ypk da onaylandığı söyleniyor, yazılıyor. fakat haberde genel müdür havacılık tazminatı arttırıldı diyor. şimdi bu artış ek ödeme mi, yani devletten mi geliyor; yoksa havacılık tazminatı arttırılması ile eurocontrolden mi geliyor. bilen birisi cevap yazabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 6 yıl önce
ek ödeme ve artışı geri gönderilmesi gereken eurocontrol tazminat ücretlerinden karşılanıyor gibi bu üzden adına ek h.tazminatı denmiş bu hesapta normalde devletin kasasından çıkan ek ödeme ücreti kalkmıl olup tüm kalem h.tazminatı havuzundan karşılanarak gelenin geri gitmesi önlenmiş gözüküyor ben böyle okudum gördüm
Mutlu musunuz simdi ~ 6 yıl önce
Ne oldu aof mezunu mudurler sefler 4 kati olunca herkeste ses soluk kesildi hani makas vardi bu sefer makas acilmadi mi dogru makas atc lehine acilsa is barisi bozulurdu adaletsiz duzen olurdu ama aof mezunu sefler mudurler tarafina makas acilinca. Her sey adaletli eşit neyse bundan sonra herkes çenesini kapar artik atc lafini agizna almaz havacilik tazminatini atm cns e verilir en cok alakasiz adamlar faydalanir ondan sonra nerde adelet diye bagirilar al sana adalet karaköy 7 numarada artik adalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dımdım ~ 6 yıl önce
Mühendislerin durumu ne şimdi.
Bülbüller ~ 6 yıl önce
Bülbüller dut yemiş kardeş. Hak hukuk adalet bu kadar işte. En az alan haksızlığa uğrayan ATC dir nokta.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000