10 Kasım 2011, Perşembe 07:30:10

FERİT MELEN'DE DURUM NE?

Depremin ardından, Van Ferit Melen Havaalanı’nın uçuşlara açık olduğu belirtildi...
  • SayınOrhan BİRDAL Van DHMİ de morali bozulan sadece Hava Trafikçilermi Diğer çalışan arkadaşlar da perişan önerim oradaki arkadaşlara bir süre istirahat ettirelim .diğer sirketler yapıyor neden DHMİ de yapmasın Lütfen dikkate alın?
  • TÜM DHMİ VE HAVAALANI ÇALIŞANI ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ALLAHTAN SAGLIK VE SİZLERE YARDIMCI OLMASINI DİLİYORUM.
  • dua etmekten baska caremiz yok gidin evinizde oturun diyenler hangi bilimsel dayanakla bunu soylediler anlayamiyorum su anda yikilmayan nadir yerlerden biri ferit melen havaalani o da zarar gorse hicbir sekilde vana ulasim saglanamaz karayollari feci halde.
Van’da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Van Ferit Melen Havaalanı’nın uçuşlara açık olduğu belirtildi.
 
Konu ile ilgili bilgi veren DHMİ (Devlet Hava Meydanları İşletmesi) Genel Müdürü Orhan Birdal, "Meydana gelen depremin ardından terminal ve hava trafik kontrol kulesinin camları kırıldı. Depremden dolayı pist ve taksi yollarında herhangi bir hasar meydana gelmedi. Şu an havaalanında olumsuz bir durum yok. Hava trafiği açık ve uçuşlar gerçekleştiriliyor" dedi.

(Haber3)
 
FERİT MELEN'DE DURUM NE?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
SayınOrhan BİRDAL Van DHMİ de morali bozulan sadece Hava Trafikçilermi Diğer çalışan arkadaşlar da perişan önerim oradaki arkadaşlara bir süre istirahat ettirelim .diğer sirketler yapıyor neden DHMİ de yapmasın Lütfen dikkate alın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜM DHMİ VE HAVAALANI ÇALIŞANI ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ALLAHTAN SAGLIK VE SİZLERE YARDIMCI OLMASINI DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dua etmekten baska caremiz yok gidin evinizde oturun diyenler hangi bilimsel dayanakla bunu soylediler anlayamiyorum su anda yikilmayan nadir yerlerden biri ferit melen havaalani o da zarar gorse hicbir sekilde vana ulasim saglanamaz karayollari feci halde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000