30 Mayıs 2013, Perşembe 11:38:34

ESENBOĞA O’NU ÖZLEYECEK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarihinin en uzun başmüdürlük görevini yapan Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yılmaz Keleş, 1 Haziran 2013 itibari ile emekliye ayrılıyor. Esenboğa Havalimanı çalışanları şimdiden onu özlemeye başladı.
  • Çok şükür diz çökmedik. Helallik istenmesi gerekenler vardı. Neden helallik istemedi acaba? haklarımızı helal etmiyoruz.
  • Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerdir. Mâide, 45
  • Bu süleymaniye başmüdürünü sayenizde görmüş kadar olduk. Bence bu süleymaniye başmüdürünün felsefesi bize hiç yabancı gelmedi. kimi örnek almış acaba kerata? benim merak ettiğim şu. Maliki ve talabani nasıl olmuşta bu taklacıyı süleymaniye başmüdürlüğünden almamış? oysaki taa malikiden önceki başbakan zamanında süleymaniye başmüdürü olmuştu. Sonradanda malikinin şakşakçısı oldu. havacılık camiasında olunca hiç bişey gizli kalmıyo ve haberler sınırötesine aşıyo. duyduğumuza göre ülkesinde en büyük taklacı ödülüne aday gösterilmiş vicdanlarda. hatta şansı o kadar fazlaymış ki, yanına rakip bile çıkmamış koca ülkede. Mazlumların ahında boğulması üzerine herkesin bedduasını almış. Sahte vatanperver bile olmuş kendisi. Kurdurduğu darağaçlarında zulmün abidesi, adaletsizliğin mimarı olmuş. Şükredelimki türkiyemizde böyle başmüdürler yok! süleymaniye başmüdürünün ise, canı cehenneme!..
  • Iraktaki öğretmen öğrencisine ,"Personelini özel sektöre ezdiren, satan, önce şikayete gideni haklı gören, şikayete giden heleki bayansa haklı olduğuna sonuna kadar inanan, daireyi her daim viipten yöneten, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen, mazlumların ahını alan, personeline hiç bir şey sormadan darağacına gönderen, Allahtan korkmadığı halde korkarmış gibi yapan, riyayı yaşam felsefesi belleyen, hakkını yediği mazlumlardan helallik almadan arabistana gidene denir öğretmenim" demiş. Meğer bahsettiği ırak devlet hava meydanları süleymaniye başmüdürüymüş! ve yıllarca hiç dilden! düşmemiş, ve riyanın, zulmün sembolü olup efsaneleşmiş, haber sitelerinde abide! leştirilmiş, taa ankaralarda anlatılır olmuş! İyiki bizde böyle başmüdür yokmuş! diyerek şükretmemiz lazım!!
  • öğretmen sormuş münafık ne demek?konuşunca yalan söyler,sözüne güven olmaz,güçlüyü gördü mü el pençe durur işi bitti mi satar,beyazı siyah siyahı beyaz yapar,güzeller hiç işe gelmese de olur .lakin işi bilen milli manevi değerlerine bağlı çalışkan personeli sevmez,o nu kötülemek için yalanları sıralar,sabah vip akşam vip görev de kalmanın yegane yolun bu olduğuna inanır, asli görevler hiç umurun da olmaz...çocuk bunları yazmış.ilave edeceklerden devamını bekliyorum.
  • bir insan görevde iken el pençe duruyor,devletten ayrılınca el pençe durduklarına fes den eleştiri yapıyorsa durum vahim demektir....karakter,kişilik????
  • UĞUR UMUT; BİLMEYENLER ÖĞRENSİN EN UZUN PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI YAPTI.YILMAZ KELEŞ DE O NUN MEMURU,ŞEFİ,MÜDÜRÜ,YARDIMCISI OLDU.KENDİNİ YETİŞTİRDİ YAŞ HADDİ DOLANA KADAR YÖNETİCİ OLARAK KALDI.
  • bu sene domates biber bol ve ucuz olur. akkuzuluya inat domatis biber ekecekmiş. kendini dağlara taşlara vurup çifçi olmaya karar vermiş. hayırlısı olsun. olması gerekende buydu amma çok geç kalmış bi düşünce.
  • semaye ye baş sağlığı diliyoruz.
  • gidenin arkasından konuşmak adaba/uslüba yakışmaz,yakışan ise bundan sonraki yaşamında Sağlık,Huzur ve Mutluluk dilemektir. iyiki seni tanıdım Güzel insan,Seni tanıyamayanlar,senin tabirinle İşkembeden atmaya başladılar bile. Ali KÖK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin birçok kademesinde görev yapan Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yılmaz Keleş yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor. Kırk yılı aşkın süredir havacılığa hizmet eden Yılmaz Keleş, 1972 yılında DHMİ’de göreve başladı. Çalışmaları ile göz dolduran Yılmaz Keleş, 6 yıl gibi kısa bir sürede şeflik makamına yükseldi. Hemen ardından müdürlüğe terfi eden Yılmaz Keleş, kurumu için yaptığı çalışmalar göz doldurunca daire başkanlığına getirildi.

Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü’ne 2000 yılında getirilen Yılmaz Keleş, aralıksız 13 yıl bu makamda kaldı.

Siyasilerin en çok geçiş yaptığı noktada zor görevi başarı ile yürüten Yılmaz Keleş, sakin tavırları, sorun çözmedeki pratik davranışları ile göze çarpıyordu. Personel arasında ve havalimanında görev yapan yerli yabancı her kesimin sevgisini kazanan Yılmaz Keleş, DHMİ’deki çalışma mesaisine yaş haddinden dolayı son noktayı koyacak.

1 Haziran 2013 itibari ile emekli olacak olan Yılmaz Keleş’e AirportHaber Ailesi olarak bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyoruz.

ESENBOĞA O’NU ÖZLEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

hamd olsun ~ 11 yıl önce
Çok şükür diz çökmedik. Helallik istenmesi gerekenler vardı. Neden helallik istemedi acaba? haklarımızı helal etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözün bittiği yer ~ 11 yıl önce
al bendende o kadar.
zulüm ~ 11 yıl önce
Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerdir. Mâide, 45

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapak ~ 11 yıl önce
gidene kapak olsun!
Süleymaniye BaşMd. ~ 11 yıl önce
Bu süleymaniye başmüdürünü sayenizde görmüş kadar olduk. Bence bu süleymaniye başmüdürünün felsefesi bize hiç yabancı gelmedi. kimi örnek almış acaba kerata? benim merak ettiğim şu. Maliki ve talabani nasıl olmuşta bu taklacıyı süleymaniye başmüdürlüğünden almamış? oysaki taa malikiden önceki başbakan zamanında süleymaniye başmüdürü olmuştu. Sonradanda malikinin şakşakçısı oldu. havacılık camiasında olunca hiç bişey gizli kalmıyo ve haberler sınırötesine aşıyo. duyduğumuza göre ülkesinde en büyük taklacı ödülüne aday gösterilmiş vicdanlarda. hatta şansı o kadar fazlaymış ki, yanına rakip bile çıkmamış koca ülkede. Mazlumların ahında boğulması üzerine herkesin bedduasını almış. Sahte vatanperver bile olmuş kendisi. Kurdurduğu darağaçlarında zulmün abidesi, adaletsizliğin mimarı olmuş. Şükredelimki türkiyemizde böyle başmüdürler yok! süleymaniye başmüdürünün ise, canı cehenneme!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalemine sağlık ~ 11 yıl önce
Mesajlar gayet güzel alındı
abide? ~ 11 yıl önce
Iraktaki öğretmen öğrencisine ,"Personelini özel sektöre ezdiren, satan, önce şikayete gideni haklı gören, şikayete giden heleki bayansa haklı olduğuna sonuna kadar inanan, daireyi her daim viipten yöneten, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen, mazlumların ahını alan, personeline hiç bir şey sormadan darağacına gönderen, Allahtan korkmadığı halde korkarmış gibi yapan, riyayı yaşam felsefesi belleyen, hakkını yediği mazlumlardan helallik almadan arabistana gidene denir öğretmenim" demiş. Meğer bahsettiği ırak devlet hava meydanları süleymaniye başmüdürüymüş! ve yıllarca hiç dilden! düşmemiş, ve riyanın, zulmün sembolü olup efsaneleşmiş, haber sitelerinde abide! leştirilmiş, taa ankaralarda anlatılır olmuş! İyiki bizde böyle başmüdür yokmuş! diyerek şükretmemiz lazım!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
münafık ne demek ~ 11 yıl önce
öğretmen sormuş münafık ne demek?konuşunca yalan söyler,sözüne güven olmaz,güçlüyü gördü mü el pençe durur işi bitti mi satar,beyazı siyah siyahı beyaz yapar,güzeller hiç işe gelmese de olur .lakin işi bilen milli manevi değerlerine bağlı çalışkan personeli sevmez,o nu kötülemek için yalanları sıralar,sabah vip akşam vip görev de kalmanın yegane yolun bu olduğuna inanır, asli görevler hiç umurun da olmaz...çocuk bunları yazmış.ilave edeceklerden devamını bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
münafık ne demek ~ 11 yıl önce
abide nin dediği gibi münafık ırak sülayminiye başmüdürü ta buralarda anlatılır olmuş.vay o münafıkın haline...
ahde vefa ~ 11 yıl önce
bir insan görevde iken el pençe duruyor,devletten ayrılınca el pençe durduklarına fes den eleştiri yapıyorsa durum vahim demektir....karakter,kişilik????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vefa bozacısı ~ 11 yıl önce
sana ne verdi açıkla. bu kadar insan iftiramı atıyo?
ahde vefacıya ~ 11 yıl önce
Buraya olumsuz yorum yazanlar el pençe durmadığının cezasını çeken dik duruşlu vakarlı insanlardır. Bunu anlaman için zulüme el pençe durmayan bir duruş sergilemen gerekirdi ki, senin gibilerden bunu beklemek çölde kutup ayısı aramak gibi bi şeydir.
karakter kişilik ~ 11 yıl önce
zalime el pençe durmak, onun suçuna ortak olmaktır. Sen bu ortaklığı seçmişsin. Bazen seçimler, insanın kişiliğinide ortaya koyar.
yalan dünya da ~ 11 yıl önce
UĞUR UMUT; BİLMEYENLER ÖĞRENSİN EN UZUN PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI YAPTI.YILMAZ KELEŞ DE O NUN MEMURU,ŞEFİ,MÜDÜRÜ,YARDIMCISI OLDU.KENDİNİ YETİŞTİRDİ YAŞ HADDİ DOLANA KADAR YÖNETİCİ OLARAK KALDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
domates biber ~ 11 yıl önce
bu sene domates biber bol ve ucuz olur. akkuzuluya inat domatis biber ekecekmiş. kendini dağlara taşlara vurup çifçi olmaya karar vermiş. hayırlısı olsun. olması gerekende buydu amma çok geç kalmış bi düşünce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhm ~ 11 yıl önce
semaye ye baş sağlığı diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa KÖK ~ 11 yıl önce
gidenin arkasından konuşmak adaba/uslüba yakışmaz,yakışan ise bundan sonraki yaşamında Sağlık,Huzur ve Mutluluk dilemektir. iyiki seni tanıdım Güzel insan,Seni tanıyamayanlar,senin tabirinle İşkembeden atmaya başladılar bile. Ali KÖK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000